21 / 05 / 2024

MatePad T Kids fiyatı ne kadar

MatePad T Kids fiyatı ne kadar

Huawei Online Mağazası 2 yaşına girdiği için yeni yaşına özel kampanyalar düzenleme kararı aldı. Akılı telefon tablet, bilgisayar, akıllı saat ve benzeri bir çok teknolojik üründe indirim düzenledi. İşte o indirimli ürünler ve fiyatları...

Kids Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kids Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Tırpancı tarafından kuruldu.

HUAWEI MatePad SE'de dev kampanya! Sepet indirimi ve ek hediyeler! 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

HUAWEI MatePad SE, tüketicilerin bir tabletten beklediği her şeyi sunar ve çok yönlülük sunar. HUAWEI'nin zengin ekosistemini destekleyen MatePad SE, tüm ailenin ihtiyaçlarını karşılıyor ve üretkenlik ve eğitim için en iyi seçenek olarak konumlanıyor.

Huawei Nova 10 ve Nova 10 Pro, Türkiye’de satışa çıkıyor! 29 Eylül 2022 fiyat listesi

Huawei markasının orta seviyeye hitap eden Huawei Nova 10 ve Nova 10 Pro akıllı telefon modelleri Türkiye’de de satışa çıkıyor. Huawei Nova 10 ve Nova 10 Pro ile hızlı şarj gibi özellikleri ile dikkat çeken Huawei MatePad Pro’nun Türkiye’deki satış fiyatı belli oldu.  

Okurken ve yazarken kağıt gibi hissettiren Huawei MatePad Paper Türkiye'de satışta! İşte 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Huawei, MatePad ailesinin en son üyesi olan yeni E Ink tableti HUAWEI MatePad Paper’ı resmi internet sitesinde satışa sundu. Peki, Huawei MatePad Paper ne kadar? İşte 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Alfemo Kuşadası'nda 2 mağaza açtı!

Alfemo, Türkiye’de ve yurtdışında sayıları hızla artan mağazalarına Kuşadası’nda yenilerini ekledi. Kuşadası Süleyman Demirel Bulvarı’nda yan yana konumlanan Alfemo ve Kids&Teens mağazalarının açılışı törenle yapıldı.

Alfemo Lübnan'da yeni mağaza açtı!

Türkiye mobilya pazarının lider markalarından ALFEMO, Lübnan’ın Başkenti Beyrut’ta 6 katlı, 2000 m2’lik yeni bir mağaza açtı. ALFEMO, 2015 yılı içerisinde Lübnan’da 2 ALFEMO ve 2 Kids&Teens mağazası daha açacak.

Alfemo, Kuvey'te Home Concept mağazasını açtı!

Kuveyt pazarında çocuk, genç ve bebek mobilya markası Kids&Teens ile yıllardır pazar liderliğini koruyan ALFEMO, Kuveyt’te ilk Home Concept Mağazasını açtı.

Alfemo, Kids Teens Abu Dhabi’de açıldı!

Alfemo, Disney lisanslı ürünlerin de yer aldığı, geniş bir koleksiyona sahip genç ve çocuk odası markası Kids & Teens’i yalnız Türkiye’de değil, yurt dışında da büyütüyor.

Alfemo, Kids Teens ile Abu Dhabi’de!

Alfemo, Disney lisanslı ürünlerin de yer aldığı, geniş bir koleksiyona sahip genç ve çocuk odası markası Kids Teens’i yalnız Türkiye’de değil, yurt dışında da büyütüyor.

Silvian Heach Kids İstanbul'da mağaza açıyor!

Türk, İtalyan ve Portekiz ortaklı bir operasyon firması olan Bovizza Franchising, Silvian Heach'i bayiliklerle büyütme hedefini sürdürüyor. Silvian Heach Kids, Ankara, Gaziantep, Adana, Mersin ve Lefkoşa-Kıbrıs'tan sonra İstanbul'a mağaza açtı

Doğtaş Mobilya Bahreyn'de iki yeni mağaza açtı!

Türkiye'nin önde gelen mobilya markalarından olan Doğtaş Mobilya, mağazalarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Firma, Bahreyn'de açtığı iki yeni mağaza ile Exclusive ve Kids Land markalarını Bahreyn'e taşıdı...

Mango M1 Merkez Adana AVM’de şube açtı!

Mango Mağazası bundan böyle küçük ziyaretçilerine de hizmet vereceği “Mango Kids Bölümü”nü M1 Merkez Adana AVM’de açtı. Sonbahar/Kış 2013 koleksiyonunu içeren Mango Kids Bölümü M1 Merkez Adana AVM’de ziyaretçileriyle buluşuyor...

Alfemo Planes Genç Odası takımını tanıtıyor!

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya tasarımlarıyla hayranlık uyandıran ve başarısını aldığı pek çok ödülle her geçen gün pekiştiren Alfemo, çocuk ve gençlere yönelik mobilya koleksiyonunu ise Kids &Teens markası ile tüketicinin beğenisine sunuyor...

MatePad T Kids fiyatı ne kadar Haberi

MatePad T Kids fiyatı ne kadar

Huawei Online Mağazası 2 yaşına girmesinin şerefine büyük bir kampanya düzenliyor. Yeni yaşında sınırlı sayıda üründe indirim yapan Huawei'in düzenlediği "Efsane İndirimler Kampanyası" etkinliği 1 Mart 2022 ile 31 Mart 2022 tarihleri arasında Haftanın her günü 12.00-13.59 aralığında ve 21.00-23.59 arasında sınırlı sayıda olacak. Kampanya tablet, akıllı telefon, bilgisayar, akıllı saat ve benzeri pek çok yapılacak.

Kampanya kapsamında belirtilen ürünlerle beraber kupon kullanılamadığı gibi her gün için günlük stok limiti 50 adet bu yüzden ürün stokları bitene kadar ilk gelen ilk alır esasına göre satışı yapılacak.

Kampanyadan yararlanabilmek için Huawei'in resmi internet sitesi üzerinden çevrimiçi alışveriş yapmanız gerekiyor aynı zamanda ürünler stoklarla sınırlı olduğu için haksızlık olmaması için kampanya süresince kullanıcılar her siparişte en fazla bir ürün alabilirler.

Organizatör, kampanya...