29 / 04 / 2024

HUAWEI MatePad SE'de dev kampanya! Sepet indirimi ve ek hediyeler! 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

HUAWEI MatePad SE'de dev kampanya! Sepet indirimi ve ek hediyeler! 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

HUAWEI MatePad SE, tüketicilerin bir tabletten beklediği her şeyi sunar ve çok yönlülük sunar. HUAWEI'nin zengin ekosistemini destekleyen MatePad SE, tüm ailenin ihtiyaçlarını karşılıyor ve üretkenlik ve eğitim için en iyi seçenek olarak konumlanıyor.



HUAWEI MatePad SE, tüketicilerin bir tabletten beklediği her şeyi sunarak çok yönlü kullanım imkanı sağlıyor. HUAWEI’nin zengin ekosistemini destekleyen MatePad SE, tüm ailenin ihtiyaçlarını karşılayan, üretkenlik ve eğitim için en iyi seçim olarak konumlanıyor.

HUAWEI MatePad SE, benzersiz bir metalik parlaklık için anotlanmış, kumlanmış alüminyum alaşımdan yapılmıştır ve dayanıklılıktan ödün vermeyen simetrik bir yapıyla her zaman, her yere uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

HUAWEI MatePad SE 10, gövde üzerinde hem soldan hem de sağdan ses veren ve sürükleyici bir dinleme deneyimi sağlayan iki hoparlörle donatılmıştır. Histen 8.0, kullanıcılara kristal netliğinde ses geliştirmeyi desteklemek için frekans tepkisini ve yüksekliği hesaba katan otomatik olarak uyarlanan bağlama dayalı ses efektleri ve ince ayar yetenekleri sağlar.


Geri Dön