10 / 05 / 2024

Mavera Park 2. etap satışları

Mavera Park 2. etap satışları

Makro - Akyapı Ortaklığı Başakşehir Yeni Merkez alanında inşa ettikleri Park Mavera projesinin 2. etabına hazırlanıyor. Park Mavera 2. etap projesinde 544 konut, 292 dükkanlık ticaret merkezi olacak...

Yalova Sakura Park 2. etapta peşinde yüzde 5 indirim! Hemen teslim fırsatı!

APEC Çelik Yapı Sistemleri  tarafından Yalova'da yükselen Sakura Park projesinin 2. etabında hemen teslim fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Sakura Park 2. etapta konut fiyatları ne kadar?

Channel Park 2'de hemen teslim 3+1, 4+1 daireler! 

Channel Park 2 projesinden ev sahibi olacaklara hemen teslim fırsatı sunuluyor. Peki Channel Park 2 projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

İlyada Park 2. etap projesi için start verildi!

İlyada Park 2. etap projesi, Aydoğan İnşaat ve Sönmezler inşaat tarafından Çanakkale'nin prestijli semti Kepez Hamidiye bölgesinde yükseliyor. İlyada Park 2. etap birinci etabın hemen yanına yer alacak. 

Sakura Park 2'de fiyatlar 6 milyon 900 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Apec Çelik Yapı tarafından hayata geçirilen Sakura Park 2 Projesi'nde fiyatlar 6 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan Villaların teslimlerinin haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. İşte Sakura Park 2 detayları...

Park Mavera 4 Lounge ödeme planı! 

Park Mavera 1-2-3 projelerini hayata geçiren Makro İnşaat, Park Mavera 4 Lounge projesi için harekete geçti. Başakşehir Park Mavera 4 Lounge projesinde dairelerin 2022'de teslim edilmesi planlanıyor. Peki ödemeler nasıl yapılıyor? İşte Park Mavera 4 Lounge ödeme planı...

Bahçeşehir Park Mavera 4 Lounge teslim tarihi!

Başakşehir'de Park Mavera 1-2-3 projelerini hayata geçiren Makro İnşaat, şimdi de Park Mavera 4 Lounge projesine başlıyor. Projenin ön talep döneminde yüzde 55 oranında satış yapıldı. İşte Park Mavera 4 Lounge teslim tarihi...

Mudanya Güzelyalı Atatürk Parkı 2'nci etap inşaatı mühürlendi!

CHP'li Mudanya Belediyesi’nin yaptırdığı Güzelyalı Atatürk Parkı'nın 2'nci etap çalışmaları AKP'li Büyükşehir Belediyesince durduruldu. Büyükşehir Belediyesi, sosyal tesis inşaatının hukuka ve usule aykırı olması sebebi ile mühürlendiğini belirtti..

Trabzon Meydan Parkı 2. Etap Nisan'da tamam!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı 2’inci etap kentsel yenileme alanını inceledi

Düzce Melen Su Park'ta son durum!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Melen Su Park 2. etap Projesi’nin yapımı için Turkmall şirketi yetkilileri ile bir araya geldi.

Afyonkarahisar Masal Dünyası Parkı 2 gün sonra açılacak!

Afyonkarahisar Uydukent-Yeşilyurt Mahallesi’nde yapılan Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Dünyası Parkı, Pazar günü Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katılacağı törenle açılacak.

Düzce Melen Su Park 2. Etap çalışmaları Kasım'da başlıyor!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Melen Su Park 2. Etap projesi için İstanbul’da düzenlenen toplantıya başkanlık yaptı.

Çorlu Alipaşa Parkı'nın yapımı tamamlandı!

Alipaşa Mahallesi Yükselen Caddesi'nde yapımı tamamlanan parka 'Alipaşa Parkı' adı verildi. Yapımı tamamlanan ve halkımızın hizmetine sunulan Alipaşa Parkı, 2.571 metrekare toplam ve 742,50 metrekare yeşil alana sahip.

Asmin Park’ın satış ofisi açıldı!

Asmin Park, 2 blokta toplam 94 konuttan oluşuyor. Teslimleri 2017 yılı sonuna planlanan projede metrekare fiyatları ise, lansman dönemine özel olarak sınırlı bir süre için 2 bin 550 TL’den başlıyor.

Mavera Park 2. etap satışları Haberi

Mavera Park 2. etap satışları


Makro - Akyapı Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa ettikleri Park Mavera projesi Başakşehir Yeni Merkez alanında yer alıyor. Park Mavera'nın ilk etabında 8 blokta 672 daire ve 338 ticari ünite yer alıyor.


Park Mavera 2. etap projesi 544 konut ve 292 adet ticari üniteden meydana geliyor. 45 bin 389 metrekare alanda inşa edilecek olan Park Mavera 2. etap projesi 14 blok olarak tasarlandı. Projede konut blokları 14 - 25 kat arasında değişen farklı yüksekliklere sahip. Ticari bloklar 3 katlı olarak planlandı. 


200 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede blokların taban alanı 9 bin 415 metrekare. Park Mavera 2. etap projesinin 2016 yılı sonunda tamamlanması hedefleniyor.  Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler olacak.


Park Mavera 2. etap projesinde sosyal tesis, kapalı otopark,...