28 / 04 / 2024

Mavi Bahçe AVM nerede

Mavi Bahçe AVM nerede

Opera Gayrimenkul İzmir ’in dokusunu yansıtan cumba mimarisini MaviBahçe AVM ’ye taşıyor. Mimarisi tasarlanırken İzmir’in cumbalı evlerinden esinlenen proje, Eylül 2014 ’te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

Bahçeşehir Gölet projesinde son durum!

Bahçeşehir Gölet’inin hemen yanında inşatına başlanılan Bahçeşehir Park AVM'ye 3 bin metrekarelik Survivor parkuru yapılacak. 1 milyon dolarlık parkurla ziyaretçi sayısının daha da artması bekleniyor.

Deniz GYO Bahçeşehir 3.Cadde AVM 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO Bahçeşehir 3.Cadde AVM 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Bahçeşehir AVM'de aylık 4 bin TL kira için imzalar atıldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Bahçeşehir AVM'de aylık 4 bin TL kira için anlaşma sağlandı.

Medical Park Bahçeşehir Ekim'de açılıyor!

Medical Park Bahçeşehir Ekim'de açılıyor. Özyurt A.Ş tarafından hayata geçirilen hastane Akbatı AVM'nin karşısında yer alıyor.

Beymen İzmir'deki 2. mağazasını Mavi Bahçe AVM'de açtı!

Beymen, İzmir'deki 2. mağazasını Karşıyaka'nın yeni alışveriş merkezi Mavi Bahçe'de hizmete sundu. Beymen'in Mavi Bahçe mağazası, 1250 m2iik alanıyla dünya modasına yön veren markaları moda severlerle buluşturuyor.

Mavi Bahçe Mavişehir nerede?

İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen ve 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayan olan Mavi Bahçe Mavişehir nerede, Mavi Bahçe Mavişehir mağazaları, Mavişehir Mavibahçe AVM adres, Mavibahçe Karşıyaka ulaşım bilgisi...

Mavi Bahçe AVM, 29 Ekim'de açılıyor!

Favori Kuyumculuk'un grup şirketi olan ve Opera Gayrimenkul imzası taşıyan Mavi Bahçe AVM, 29 Ekim Perşembe günü kapılarını açıyor.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir!

Özyurtlar NLive Bahçeşehir 'de teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Torium ve Marmarapark AVM'ye 5 dakika yakınlıkta olan projede 2+1'den 4+1'e kadar farklı tipte daireler sunuluyor.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyat listesi!

Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyat listesi dairelerin metrekarelerine göre değişiyor. Toplam arsa alanı 3 bin 778 metrekare olarak belirlenen proje Marmarapark AVM'ye 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

NLive Bahçeşehir lokasyon bilgileri!

Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa edilen proje 21 kat şeklinde hayata geçirilecek. NLive Bahçeşehir lokasyon bilgileri kapsamında Marmarapark AVM 'ye 5 dakika mesafede inşa ediliyor.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir ulaşım!

İnşaat çalışmalarına bu ay sonu başlanacağı projede bloklar 21 kat şeklinde yükseliyor. Özyurtlar NLive Bahçeşehir ulaşım bilgisine göre Marmarapark AVM'ye 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir lokasyon!

21 kat şeklinde yükselecek olan projede daire fiyatları 379 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Özyurtlar NLive Bahçeşehir lokasyon bilgisi kapsamında proje Marmarapark AVM'ye 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Mavi Bahçe AVM nerede Haberi

Mavi Bahçe AVM nerede



Az katlı ve yarı açık konseptiyle İzmir’in yeni kent meydanı olmaya hazırlanan MaviBahçe AVM, cumba mimarisini modern mimariyle birleştirecek. Bol havuzlu, yemyeşil, ferah bir yaşam merkezi olacak projede Ege’nin sembolü palmiyeler, begonviller, yaseminler, rengarenk çiçek ve havuzlara yer verilecek. Opera Gayrimenkul’ün Mavişehir’de hayata geçirdiği ve 55 bin metrekare kiralanabilir alana sahip projede AVM’yi ziyaret edecek misafirlerin dört duvar arasında sıkışıp kalmak yerine ferah bir ortamda vakit geçirip, alışveriş yapmaları amaçlanıyor.

İzmir’e henüz girmemiş önemli dünya markaları ile ulusal ve uluslararası pazardaki önemli perakende oyuncuları ve İzmir’in kendini kanıtlamış yerel markalarının buluşacağı MaviBahçe, Eylül 2014’te ziyaretçilere kapılarını açmaya...