11 / 05 / 2024

Mavi Dünya iletişim

Mavi Dünya iletişim

Mavi Dünya Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile  N.Habil Kıymet tarafından kuruldu.

Dünyaca ünlü banka: ‘Faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dili de önemli’

Almanya merkezli dünyaca ünlü Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na yönelik bir rapor yayımladı. Deutsche Bank, faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dilinin de önemli olduğunu vurguladı.

Mavi Dünya Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Dünya Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile  N.Habil Kıymet tarafından kuruldu.

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri!

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen projede satışlar başladı. 

Düşler Vadisi Riva iletişim!

Etap etap hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesinin birinci etabında ön talep toplanıyor. Projede lansman öncesinde fırsatlar sunuluyor. Düşler Vadisi Riva iletişim numarası 0 216 561 78 80...

Düşler Vadisi iletişim!

Düşler Vadisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilecek Düşler Vadisi projesinde ön talepler toplanıyor. 

Anthaven Aspat iletişim!

ASPAT, Dünya harikası bir koy türkülere konu olmuş. Anthaven Aspat iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 

Dünya Melek Yatırım Forumu başladı!

Anadolu Ajansı'nın (AA) global iletişim ortağı olduğu Dünya Melek Yatırım Forumu'nun (WBAF) dünya kongresi kapsamında yaklaşık 75 ülkeden yüzlerce melek yatırımcı, İstanbul'da buluştu. 

Ankara Kaşmir Mavi Orkide iletişim!

Ankara Kaşmir Mavi Orkide iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kaşmir Mavi Orkide projesinde ön talepler toplanıyor...

Adana'da Mimarlık ve İletişim semineri düzenlendi!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi, Adana'da Mimarlık ve iletişim semineri düzenledi. Mimar Ozan Tüzün, açılış konuşmasını yaparak iletişimin her alanda önemli olduğuna dikkat çekti.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Yedi Mavi Evleri Kazlıçeşme iletişim!

Yedi Mavi Evleri Kazlıçeşme iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Yedi Mavi projesinde ev fiyatları 870 bin TL'den başlıyor...

Başakşehir Merkez Çarşı Dükkanları iletişim!

Başakşehir Merkez Çarşı Dükkanları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Başakşehir Merkez Çarşı'da dükkanlar 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak...

Yedi Mavi Evleri Zeytinburnu iletişim!

Yedi Mavi Evleri Zeytinburnu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ön satışların başladığı Yedi Mavi projesi 2018 yılında teslim edilecek...

Mavi Dünya iletişim Haberi

Mavi Dünya iletişim

Mavi Dünya Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile  N.Habil Kıymet tarafından kuruldu.

Mavi Dünya Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Hertürlü emlak ve konut inşaatı, inşaat taahhüt işleri, konut,işyeri ticarethane inşaatını yapmak,almak satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı emlak ve konut yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait emlak ve konut inşaatları yapmak taahhüt ve montaj işleri yapmak, müstakil konutlar ,iş hanları,fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içerisinde veya yabancı ülkelerde resmi ve özel kurum ve...