20 / 05 / 2024

Mavi Güç İnşaat adres

Mavi Güç İnşaat adres

Mavi Güç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güzel tarafından kuruldu.

Mavi Gök İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Gök İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 25 milyon 802 bin 542 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Konya Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışta! Yeni proje!

Konya'nın en gözde merkezlerinden biri olan Gazze Caddesi'nde yükselen Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışa çıkıyor. İşte ayrıntılar...

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Gün tarafından kuruldu.

Mavi Plus İnşaat Peyzaj Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Plus İnşaat Peyzaj Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Dursun İnci tarafından kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Gök tarafından kuruldu.

Sıg İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sıg İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Fakhımesmaeılpour ve Seyed Alıreza Ebnoreza ortaklığında kuruldu.

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Çetin tarafından kuruldu.

Gönüller Pazarlama Metal İnşaat Promosyon Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüller Pazarlama Metal İnşaat Promosyon Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirkan Karabaş tarafından kuruldu.

Türk tarımının Mavi Gücü New Holland’ın TR5 Electro Command modelinin fiyatı açıklandı. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Türk tarımının 'Mavi Gücü' New New Holland’ın TR5 Electro Command modeli, gücü teknolojiyle harmanlayan üstün tasarımıyla tarıma yeni bir vizyon getiriyor. Çiftçinin dijital dönüşümünün öncü markası New Holland’ın TR5 Electro Command serisinin Eylül ayı fiyatları ise şöyle…

Gü İnşaat Taahhüt Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gü İnşaat Taahhüt Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Pendik'te Erkan Gündaş tarafından kuruldu.

Mavi Gpo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Gpo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Erkan Demir tarafından kuruldu.

Mavi Güç İnşaat adres Haberi

Mavi Güç İnşaat adres

Mavi Güç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Murat Güzel tarafından kuruldu.

Mavi Güç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. -İNŞAAT -Başta her türlü özel ve resmi inşaat taahhüt işleri olmak üzere peyzaj,inşaat,betonarme,çelik,statik,elektrik, aydınlatma,güç,yıldırımdan korunma,yangın alarmı,emniyet sistemleri,otomatik kontrol,haberleşme-ihbar,telekominikasyon bilgi iletişim,sıhhi tesisat,ısıtma,havalandırma, iklimlendirme,aır-condıtıon,mutfak tesisatı,çamaşırhane tesisatı,atık arıtma ve toplama,proses ve teknoloji, kanalizasyon,yağmursuyu,drenaj,temizsu,pissu,bölge planlama, harita,zemin etüdü,jeolojik etüd,imar planı ve benzeri konularda ön etüdler,ön proje,kesin proje,uygulama projeleri, keşif ve metrajları,proje raporları hazırlamak,hazırlattırmak proje kontrollük,danışmanlık ve komisyon hizmetleri vermek,bu konuların kapsamına giren her türlü inşaat ve imalat işleri için taahhütlerde bulunmak,müteahhitliğini ve uygulamalarını yapmak,anahtar teslimi tesisleri kurmak ve inşaatlar yapmak veya yaptırmak,inşaat malzemeleri almak,satmak,bayilikler almak,bayilikler vermek ve bu konu...