17 / 05 / 2024

Mavi Jeans Genel Müdür Cüneyt Yavuz

Mavi Jeans Genel Müdür Cüneyt Yavuz

Türkiye’nin hızlı büyüme dönemlerinin sembolü olan AVM’lere atıf yapılan Financial Times'ın yazısında, Mavi Jeans Genel Müdür Cüneyt Yavuz’un Türkiye’de her ay bir AVM’nin kapanmasını beklediği görüşüne yer verildi

Elif Akarlılar kimdir, kaç yaşında?

Türk iş kadını ve Mavi Jeans'in yönetim kurulu üyesi olan Elif Akarlılar kimdir? Elif Akarlılar kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Mavi Jeans’te büyük kış indirimi başladı! 26 Ocak 2023 Fiyat Listesi

En sevilen spor ve jean giyim markalarından Mavi Jeans tutkunlarına sezonun beklenen haberi geldi. Mavi Jeans’te ‘Büyük Kış İndirimi’ başladı.

Mavi Jeans’ten yeni yılın ilk sürprizi! Beklenen Kış İndirimi başladı! 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Mavi Jeans’in seçili ürünlerinde hem online’da hem de mağazalarda geçerli kampanyada, kadın ve erkek kategorilerinde yüzlerce ürün yüzde 30’a varan indirimli fiyatlarla satışta.

Mavi Jeans’ten yeni yıla özel! Bu hizmete inanamayacaksınız!

Mavi jeans’in yılbaşına özel verdiği hizmet, hediye almakta gecikenler için hayat kurtarıcı olacak.

Mavi Jeans’den büyük kış indirimi! Hangi ürünler kaç TL'ye düştü?

Mavi Jeans, yılın son günlerinde kışlık ihtiyaçlarını henüz tamamlayamamış olanlar için büyük indirim kampanyası başlattı. Mavi Jeans’de sezon ürünleri için indirim oranı ne kadar? İşte fiyatlar…

İstanbul'da ulaşıma zam mı gelecek? Mavi kart ne kadar olacak? Tam bilet 8 TL…

İstanbul’da toplu ulaşıma zam bekleniyor. İETT Genel Müdürü, yüzde 50’den az zam olmayacağını açıklamıştı. Yüzde 50 zammın gelmesi durumunda 430 Türk lirası olan abonman mavi kart, 640 Türk lirasını geçecek. Zammın öğrencilere gelmesi durumunda ise öğrenci bileti 4 lira olacak.

İkinci Mavişehir projesi yolda!

Alsancak'ta Tariş'e ait tartışmalı araziler için yeni proje tamam. Tariş ile protokol imzalayan Emlak GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Mavişehir'e ne yaptıysak burada da aynısını yapacağız" dedi

Samsun Gar-Mavi Işıklar tramvay hattı 15 Ağustos’ta açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, raylı sistemde Gar-Mavi Işıklar eğitim, Dinlenme ve Rehabilitasyon Merkezi-Kampı’na kadar olan kısmın 15 Ağustos’ta hizmete gireceğini söyledi.

Konya Mavi Tünel İçmesuyu İsale Hattı için kamulaştırma!

“Mavi Tünel (Konya İçmesuyu) Projesi (KOP)" Kapsamındaki Mavi Tünel İçmesuyu İsale Hattının Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Mavi Jeans mağaza sayısını 400'e çıkaracak!

Mavi Jeans, 25 yılı geride bıraktı. Markanın 50 ülkede, 5 bin noktada faaliyet gösterdiğini belirten Mavi CEO'su Cüneyt Yavuz, 2016 yılında da yüzde 30 büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

Mavi Jeans 45 yeni mağaza açacak!

Geçtiğimiz yıl yüzde 30 büyüyerek 966 milyon lira ciro ile kapatan Mavi, bu gelirinin 214 milyonunu yurt dışından elde etti. Firmanın 361 Mavi Shop'nun 283'ü Türkiye'de 78'i ise yurt dışında bulunuyor.

Mavi Körfez ilk seferini yaptı!

Bostanlı-Üçkuyular hattında hizmet vermek üzere leasing yöntemiyle temin edilen "Mavi Körfez" ilk seferini yaptı. Vapurun ilk seferi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İZDENİZ Genel Müdürü Salih Aslan'ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Mapic, Türk inşaat şirketleri tarafından yoğun ilgi görüyor!

Fransa'nın Cannes şehrinde her yıl düzenlenen perakende ve inşaat fuarı 'Mapic'e bu yıl Türk markaları çıkarma yapacak. Fuara Dumankaya, Simit Sarayı, Teknosa, Mavi Jeans gibi markalar katılacak...

Mavi Jeans Genel Müdür Cüneyt Yavuz Haberi

Mavi Jeans Genel Müdür Cüneyt Yavuz

Cüneyt Yavuz bunun ardından yaptığı açıklamada, büyüyen perakende sektörü içinde kapanan AVM’lerin altını çizdiğini ve Mavi’nin de buralarda oyuncu olmaya devam edeceğini belirtti. Sektörün önemli oyuncuları ise Mavi’nin çizdiği bu kötümser senaryoya karşı çıktı.


‘İyi gelirleri var çok etkilenmezler’

Abdullah Kiğılı Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı

Sektörümüz karsızlıkla karşı karşıya. Son sekiz aydır dünya üzerinde görülmemiş fiyatlarla mal satışı gerçekleştiriyoruz.

Gelen büyüme rakamları sürpriz değil. Zaten biz buna hazırlıklıyız. Bu yılın küçülme yılı olacağını hepimiz biliyoruz. Satışlarda düşmeler olacak, ithalata gelen vergiler nedeniyle fiyatlar artacak. Bu konjonktürde AVM’lerin çok etkileneceğini sanmıyorum. Çünkü AVM’lerin ciddi kira gelirleri var. Çok etkilenip de kapanacaklarını sanmıyorum.”



‘2008 krizinde bile kapanmadı’

Mehmet Nane AMPD Başkanı

Türkiye çok değişik dönemlerde farklı ekonomik krizler yaşadı. 2001 ve 2008 krizleri gibi. Bu dönemlerde ekonomi küçüldü....