26 / 07 / 2024

Mavi Mudanya projesi

Mavi Mudanya projesi

Astaşaries Mavi Mudanya projesinde toplam 90 adet konut bulunuyor. Projede daire teslimlerinin 30 ay sonra yapılması planlanıyor.

Ekmas Mavişehir Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla!

Ekmas Mavişehir Projesi, İzmir’in Karşıyaka ilçesinde inşa edilmeye başladı. Toplamda 49 konuttan ve üç bloktan oluşan projenin tüm detayları haberimizde. İşte, Ekmas Mavişehir 15 soruda tüm detaylarıyla…

Ekmas Mavişehir'de son 1 konut satışta: 16 milyon TL'ye!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde inşa edilen Ekmas Mavişehir Projesi alıcılarına teslim edilmeye başlayalı iki yıl oldu. Birbirinden farklı sosyal alanların bulunduğu bu projeye dair tüm detaylar haberimizde…

Mavi Arya'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçirilen Mavi Arya projesi görücüye çıktı. İşte proje detayları...

Tahtalı Park Deluxe projesi Mudanya'da yükseliyor!

Tahtalı Grup İnşaat AŞ tarafından, yeşili, temiz havası ve huzurlu ortamıyla bilinen Bursa'nın Mudanya ilçesinde hayata geçirilen Tahtalı Park Deluxe projesi, eşsiz konumu ve yüksek yatırım getirisi vaadiyle dikkat çekiyor.

Ankara-İzmir Mavi Tren projesi mecliste!

Eskişehir kırsal alanlarında ulaşım sıkıntısı sonucu göçlerin artmasına ve Ankara-İzmir Mavi Tren projesinin Eskişehir'de hangi duraklardan geçeceğine ilişkin yazılı soru önergesi hazırlandı..

Portmarin Mavişehir İzmir fiyat listesi!

Katal İnşaat imzasıyla yükselen Portmarin Mavişehir projesi 117 adet daireden meydana geliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Portmarin Mavişehir İzmir fiyat listesi...

İzmir Portmarin Mavişehir fiyatları!

117 adet daireden oluşan İzmir Portmarin Mavişehir projesi Katal İnşaat tarafından inşa ediliyor. İşte, İzmir Portmarin Mavişehir fiyatları.. 

Cengiz İnşaat Mavişehir projesi yeni yılda tanıtılacak!

366 konut ve 33 adet ticari ünitenin yer alan Cengiz İnşaat Mavişehir projesinde 1+1’den 5+2’ye kadar değişen bağımsız üniteler sunuluyor. Cengiz İnşaat Mavişehir projesi yeni yılda tanıtılacak.

Kaşmir Mavi Orkide ev fiyatları!

525 daireden oluşan Kaşmir Mavi Orkide projesi 24 ay sonra teslim edilecek. Kaşmir Mavi Orkide'de fiyatlar 550 bin TL ile 745 bin TL aralığında değişiyor. 

Yeşil Mavi Projesi'nde 50 ev için yüzde 25 indirim fırsatı!

Yeşil Mavi projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirildi. Sur Yapı imzası taşıyan Yeşil Mavi projesinde dairelerin fiyatları yüzde 10 indirimle 437 bin TL'den başlıyor...

Kazlıçeşme Yedi Mavi Proje fiyatları 2017!

1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Yedi Mavi Evleri projesi Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede daireler 2019 yılında teslim edilecek...

Yedi Mavi Projesi Zeytinburnu fiyatları!

Şubat 2019 tarihinde tamamlanacak olan Yedi Mavi Evleri İstanbul Zeytinburnu'na bağlı Kazlıçeşme'de sahil yolu üzerinde inşa ediliyor. Yedi Mavi Projesi Zeytinburnu fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Yeşil Mavi Maltepe Mutlu Evler Türkiye kampanyası!

2019 yılında teslim edilmesi planlanan Yeşil Mavi Maltepe projesi Sur Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Yeşil Mavi Maltepe Mutlu Evler Türkiye kampanyasında fiyatlar 437 bin TL'den başlıyor.

Mavi Mudanya projesi Haberi

Mavi Mudanya projesi

Toplam 90 daireden meydana gelen Mavi Mudanya projesi Astaşaries tarafından inşa ediliyor.  Proje 4 blok halinde yükseliyor.


Mavi Mudanya projesinde yer alan daireler 3+1 bahçe katı, 3+1 normal kat, 4+1 bahçe katı ve 4+1 normal ve  5+1 dubleks olarak tasarlandı. 


Projedeki dairelerin alanları 92,68 metrekareden başlayıp, 328,92 metrekareye kadar yükseliyor. 


Mavi Mudanya projesinin ortak kullanım alanları arasında, sauna, jakuzi, hamam, TV izleme bölümü, güneşlenme terasları, çocuk oyun aktivite salonları ve alanları, SPA ve masaj odaları, fitness center, havuz ve kaydıral, cafe ve sosyal klüp mevcut. 


Mavi Mudanya Adres : Balat Mahallesi. Beyşehir sok. No: 4 Nilüfer / BURSA 


Mavi Mudanya iletişim;

Telefon : 0224 241 30 40 

Web: www.mavimudanya.com

Öznur...