29 / 04 / 2024

mavi yol uygulaması

mavi yol uygulaması

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, şehirde bisiklet kullanımının artması ve bisiklet tutkunlarının şehir içerisinde daha güvenli yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla ‘Mavi Yol’ projesini hayata geçirdi.

Beton yol uygulamasıyla 10 senede 12 milyar tasarruf yapılabilir!

TÜRKÇİMENTO; düşük bakım ve onarım gerekliliği ve uzun ömrüyle dünyada tercih edilen beton yolların Türkiye’de de yaygın olarak kullanılmaya başlanmasının, teknik ve ekonomik açıdan pek çok fayda sağlayacağını vurguladı.

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Aksaray Acem Bulvarı'nda yol üzerindeki evler yıkılıyor!

Aksaray Erelikapı Mahallesi Acem Bulvarı'nda 18. Madde İmar Uygulaması planına göre yol üzerinde kalan evlerin yıkım çalışmaları Aksaray Belediyesi'nin ekipleri tarafından devam ediyor.

Filli Boya ve Fawori'den En Yakın Bayi uygulaması!

Filli Boya ve Fawori’nin geliştirdiği “En Yakın Bayi” özel uygulaması ile en yakın bayiye ulaşmak artık çok daha pratik. Birkaç tıkla en yakın bayinin harita üzerinde görülebildiği, adres ve telefon bilgilerine kolaylıkla ulaşılabildiği uygulamalarda seçilen bayiye yol tarifi de alınabiliyor.

Mavi İstanbul Yol İnşaat Nakliyat Maden Limited Şirketi kuruldu!

Mavi İstanbul Yol İnşaat Nakliyat Maden Limited Şirketi, Murat Altun tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Bakırköy, Osmaniye Mahallesi, Çırpıcı Koşu Yolu Sokak'ta kuruldu.

Adana Mavi Bulvar sil baştan!

Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Mavi Bulvar’da başlatılan yol ve asfaltlama çalışmaları hızla devam ediyor.

Adana Mavi Bulvar’da yol yapım çalışmaları sürüyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekiplerinin Mavi Bulvar’da başladığı yol ve asfaltlama çalışmaları hızla devam ediyor.

Yeni tip imar yönetmeliği uygulaması erteleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaat sektöründe önemli sıkıntılara yol açması beklenen ve 1 Ocak 2016’da yürürlüğe girecek olan ‘yeni tip imar yönetmeliği’ uygulamasının 2016 yılı sonuna kadar ertelendiğini müjdeledi.

İSKİD binalarda mavi bayrak uygulamasını başlatacak!

Nefes alan binaların önemine dikkat çeken İSKİD, binalara da tıpkı plajlarda olduğu gibi ‘mavi bayrak’ uygulamasını öneriyor. İSKİD, hava kalitesi iyi olan binalarda bu uygulamayı başlatmayı hedefliyor.

Sadece yeşil yol değil mavisi de var moru da!

Karadeniz’de ‘Yeşil Yol’ olarak adlandırılan 2600 kilometrelik projede, 2’nci ve 3’üncü öncelikli yol olarak yer alan ‘mor ve mavi’ güzergâhlar da çevreye zararları açısından eleştiriliyor.

Tuzla yol kavşak uygulaması imar planı askıda!

İstanbul Tuzla İlçesi, Pendik D - 100 Karayolu - Cumhuriyet Caddesi Kesişimi Yol Kavşak Uygulama Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı dün askıya çıktı...

Avcılar-Tahtakale-Firuzköy yol kavşak uygulaması imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Esenyurt ilçesi, Avcılar - Tahtakale - Firuzköy arası yol kavşak uygulama projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı yarın askıdan iniyor.

Avcılar-Tahtakale-Firuzköy yol kavşak uygulaması imar planı askıda!

Esenyurt İlçesi, Avcılar - Tahtakale - Firuzköy arası yol kavşak uygulama projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı.

mavi yol uygulaması Haberi

mavi yol uygulaması

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, şehirde bisiklet kullanımının artması ve bisiklet tutkunlarının şehir içerisinde daha güvenli yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla ‘Mavi Yol’ projesini hayata geçirdi. İlk etapta 8,6 kilometrelik alanda yapılan çalışma, önümüzdeki günlerde bisikletin en çok kullanıldığı bölgelerde devam edecek.


Manisa’da bisiklet tutkunlarını sevindiren çalışma Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirildi. Öncelikle şehirde bisiklet kullanımının en çok tercih edildiği noktalarda hayata geçirilen ‘Mavi Yol’ çalışması, bisiklet tutkunlarının takdirini alırken, proje beğeni topladı. Mehmet Akif Ersoy Bulvarı, Tarzan Bulvarı, Ingolstadt Bulvarı ve Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nda, Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Ulaşım Koordinatörü Ali Demirkaya’nın nezaretinde 8,6 kilometrelik yolda, gidiş ve geliş güzergâhlarında bisiklet yolu oluşturdu. Bisiklet yolu olarak planlanan ‘Mavi Yol’ projesini il geneline yaymayı planladıklarını...