28 / 04 / 2024

MaviBahçe AVM açılış tarihi

MaviBahçe AVM açılış tarihi

Opera Gayrimenkul İzmir ’in dokusunu yansıtan cumba mimarisini MaviBahçe AVM ’ye taşıyor. Mimarisi tasarlanırken İzmir’in cumbalı evlerinden esinlenen proje, Eylül 2014 ’te kapılarını ziyaretçilerine açacak

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi!

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi haberimizde yer alıyor. AVM için kazı çalışmaları 2 hafta kadar önce başladı.

İş yeri ve AVM açılışlarına 'eczane modeli' talebi!

TESK Genel Başkanı Palandöken, "Eczane açılışlarındaki kanun gibi düzenlemeyle zincir market ve AVM'lerin de yan yana açılarak birbirlerine zarar vermesi önlenmeli." diye konuştu...

Avlu 34 AVM açılıyor!

Arnavutköy’ü cazibe merkezi halinde getirecek projeler arasında yer alan Avlu 34 Alışveriş ve Yaşam Merkezi açılıyor.

Agora Antalya AVM bugün açılıyor!

Agora Antalya Alışveriş ve Eğlence Merkezi, bugün Antalya'da açılıyor.  Adını antik çağdaki çarşı, pazar, ticaret yeri anlamına gelen 'Agora'dan alan AVM, Antalyalılar ile bugün buluşacak. 

Malatya Yeni İlçe Terminali açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile düzenlenen Toplu Açılış Töreni kapsamında açılışı yapılan, Malatya Yeni İlçe Terminali 23 Şubat Perşembe gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak.

AVM'ler açılışlarını erteliyor!

AVM'lere ziyaretçi sayısının azalması yatırımlarıda vurdu. Perakendeci mağaza açmayacak. İnci Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş, ''2017'de AVM açılışı ertelendi, yatırım yok'' diye konuştu.

Mavibahçe yılbaşında açık mı?

Mavibahçe, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Mavibahçe yılbaşında açık mı? Mavibahçe yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Mavibahçe 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Dünya çapında projeler peş peşe hizmete açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Haziran’da toplamda 9 milyar dolarlık bir proje olan İstanbul- İzmir Otoyolu’nun İzmit Körfez Geçişi’ni oluşturan Osmangazi Köprüsü’nün açılışını yaptıklarını aktararak, "20 Aralık’ta da bu kez Avrasya Tüneli’nin açılışını yapacağız" dedi.

Oasis Designer Outlet AVM açılıyor!

Nurol Holding’in ikinci alışveriş merkezi, Oasis Designer Outlet Basın Ekspres yolu İkitelli’de açılıyor. AVM'nin basın toplantısı 27 Ekim 2016 Perşembe günü saat 10.30’da gerçekleşecek.

Karaman Marka AVM'nin 3. şubesi açılıyor!

Karaman'ın alışveriş markası Marka Alışveriş Merkezi'nin 3. şubesi açılıyor.Karaman Marka AVM'nin açılışı bugün gerçekleşecek.

Medical Park Bahçeşehir Ekim'de açılıyor!

Medical Park Bahçeşehir Ekim'de açılıyor. Özyurt A.Ş tarafından hayata geçirilen hastane Akbatı AVM'nin karşısında yer alıyor.

Beylerbeyi Sarayı Tüneli trafiğe açılıyor!

Üsküdar Belediyesi, Üsküdar- Beylerbeyi hattındaki sahil trafiğini rahatlatmak için yaklaşık 40 yıllık sorunu çözüyor. 1970’li yıllardan bu yana trafiğe kapalı olan Beylerbeyi Sarayı Tüneli yeniden ulaşım hizmetine açılıyor.

MaviBahçe AVM açılış tarihi Haberi

MaviBahçe AVM açılış tarihi



Az katlı ve yarı açık konseptiyle İzmir’in yeni kent meydanı olmaya hazırlanan MaviBahçe AVM, cumba mimarisini modern mimariyle birleştirecek. Bol havuzlu, yemyeşil, ferah bir yaşam merkezi olacak projede Ege’nin sembolü palmiyeler, begonviller, yaseminler, rengarenk çiçek ve havuzlara yer verilecek. Opera Gayrimenkul’ün Mavişehir’de hayata geçirdiği ve 55 bin metrekare kiralanabilir alana sahip projede AVM’yi ziyaret edecek misafirlerin dört duvar arasında sıkışıp kalmak yerine ferah bir ortamda vakit geçirip, alışveriş yapmaları amaçlanıyor.

İzmir’e henüz girmemiş önemli dünya markaları ile ulusal ve uluslararası pazardaki önemli perakende oyuncuları ve İzmir’in kendini kanıtlamış yerel markalarının buluşacağı MaviBahçe, Eylül 2014’te ziyaretçilere kapılarını açmaya...