30 / 04 / 2024

Mavikent Konutları toki Mavikent Konutları 2015 kura

Mavikent Konutları toki Mavikent Konutları 2015 kura

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 23 Ağustos’ta yapılacak Mavikent Konutları 4’üncü etap kura çekilişi için tüm hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

Şahinbey'de kentsel dönüşüm memnuniyeti!

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Sanayi Sitesi ve Mavikent Konutları'nda incelemelerde bulundu.

TOKİ'den Gaziantep'teki şehit ailelerine özel proje!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, şehit aileleri ve gaziler için yaptırılan Mavikent Konutları'nı gezerek, inşaat çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

Mavikent 5. Etap Konutları'nda kuralar yarın çekilecek!

TOKİ ve Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent 5. Etap Konutları'nda kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Kuraya 32 bin 117 kişi dahil edilecek.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları'nda ödemeler 240 ayda tamam!

TOKİ tarafından Gaziantep'te 500 şehit ailesi için inşa edilecek TOKİ konutları, Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi üyelerini memnun etti. Ödemeler, 240 ay içerisinde tamamlayacak.

Mavikent 5. etap kuraları 2 Nisan'da çekilecek!

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu Şahinbeylilerin beklediği müjdeli haberi açıkladı. Tahmazoğlu Mavikent Konutlarında 5. etap kuralarının 2 Nisan 2017 tarihinde çekileceğini söyledi.

Mavikent Konutları 5. etap kura çekimi 2 Nisan'da!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan Mavikent Konutları 5. etap kura çekimi 2 Nisan'da gerçekleşecek.

Mavikent Konutları 4. Etap'taki konutlar sahiplerini buluyor!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep'in merkez Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Mavikent Konutları 4. Etap'taki bin konutun sahiplerinin belirleneceği kura çekim töreninde konuştu.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

Şahinbey Mavikent Konutları'na 32 bin 120 başvuru!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik yaptırılan ve bin konuttan oluşan Mavikent Konutları 5. Etaba 32.120 kişi başvurdu.

Gaziantep Mavikent Konutları'na 33 günde 32 bin kişi başvurdu!

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde dar gelirli vatandaşlara yönelik yaptırılacak bin konut için gerçekleştirilen 33 günlük ön başvuru sürecinde 32 bin 120 kişi müracaat etti.

Konya Hüyük Konutları TOKİ başvuruları!

Konya Hüyük Konutları TOKİ başvuruları devam ediyor. Projede fiyatlar 76 bin 954 TL'den başlıyor.

Antakya TOKİ 3.Etap Konutları'nda sona gelindi!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Toki 3. Etap Konutları’nda sürdürülen yeşil alan çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Kimyeci’ye denetimler sırasında Park Bahçe Müdürü İbrahim Sarı eşlik etti.

Mavikent Konutları toki Mavikent Konutları 2015 kura Haberi

Mavikent Konutları toki Mavikent Konutları 2015 kura

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan ve daha önceki 3 etaptan 2 bin 340 ailenin yararlandığı Mavikent Konutları’nın 4’üncü etap kura çekilişi 23 Ağustos Pazar günü Karataş’taki Şahinbey Spor Salonu’nda gerçekleşecek.


“BİRKAÇ AY SONRA YENİ KONUT ÇEKİLİŞ YAPILACAK”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesinde ikamet eden ve evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmak için çalıştıklarını ifade ederek, “Dünyada mekan, ahirette iman” demiş büyüklerimiz. Daha önce Serinevler Mahallesi’nde, 300 Evler Konutlarını yaparak hak sahiplerine teslim ettik. Daha sonra sosyal konut olarak Mavikent’e yapmış olduğumuz 2 bin 340 konutumuzu hak sahiplerine teslim ettik. Vatandaşlarımızın bizden büyük bir beklentisi var. Yeni konutlar istiyorlar, biz de yeni konutlarımızın inşasına başladık. Bu Pazar yani 23 Ağustos’ta Şahinbey Spor Salonumuzda saat...