17 / 05 / 2024

Mavikent mahallesi

Mavikent mahallesi

Mavikent'te yapılacak cami yerinde inceleme olacak. Mavikent Mahallesi siteler mevkine yapılacak olan ve Kumluca Belediye Meclisinden plan tadilatı yapılarak yapımı onaylanan cami yerinde inceleme yapılacak.

Gaziantep Mavikent Mahallesi'nde 100 deprem konutu ücretsiz verilecek!

Gaziantep'te depremlerde ailesinden bir bireyi kaybeden ve yetimler için 100 deprem konutu ücretsiz tahsis edilecek.

Antalya Kumluca'da 7 arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu fırsatı kaçırmayın! 

Antalya ili, Kumluca ilçesi, Mavikent Mahallesi'nde yer alan 7 arsa satılıyor. Arsaların fiyatları belli oldu. İşte detaylar...

Gaziantep Şehitkamil'de 27.3 milyon TL'ye icradan satılık 2 bina!

T.C. Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Mavikent Mahallesi 277 ada 5 parselde yer alan 2 adet natamam binayı 27 milyon 330 bin 317 TL'ye icradan satıyor...

Şahinbey Mavikent'e yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesi’ne inşa edilen sosyal donatı alanlarının inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Gaziantep'te inşaattan düşen 20 yaşındaki işçi öldü!

Gaziantep Şahinbey Mavikent Mahallesi'nde çalıştığı inşaatın 10'nci katından henüz belirlenemeyen nedenle düşen 20 yaşındaki Nafi Dişli hayatını kaybetti...

Gaziantep Şahinbey'e yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesi’ne inşa edilen sosyal donatıların inşaat çalışmalarını yerinde denetledi.

Gaziantep Abdulkadir Yüksel Cami açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi'nin Mavikent Mahallesi’ne yaptırmış olduğu Abdulkadir Yüksel Cami’nin açılışı yapıldı.

Şahinbey Mavikent Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Mavikent Mahallesi’ne inşa edilen Mavikent Sosyal Tesisi vatandaşın hizmetine sunuldu.

TOKİ’den Gaziantep Şahinbey’e 643 konut!

TOKİ tarafından Gaziantep Şahinbey Mavikent Mahallesi’nde inşa edilecek 643 konutun ihalesi yapıldı. 22 Kasım, Salı günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca cami, taziye evi ve ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenleme işi yer alıyor.

TOKİ Gaziantep Şahinbey 643 konut ihalesi 22 Kasım'da!

TOKİ Gaziantep İli Şahinbey İlçesi, Mavikent Mahallesi, 643 adet konut, 1 adet 4 dükkanlı taziye evi ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 22 Kasım'da yapılacak.

TOKİ'den Gaziantep Mavikent'e 643 konutluk yeni proje!

Birçok vatandaşı ev sahibi yapan TOKİ, Gaziantep Şahinbey Mavikent Mahallesi'nde yeni bir projeye hazırlanıyor.

AÜ Mimarlık öğrencilerinden Antalya'ya park projesi!

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü son sınıf öğrencileri, bölüm bitirme projesi olarak Mavikent Mahallesi'nde yapılması planlanan yaklaşık 65 dekarlık alandaki park için proje hazırladı.

Antalya Mavikent Siteler Camisi açıldı!

Mavikent Mahallesi’nde bulunan Siteler Camisi açıldı. Açılış törenine Kumluca Kaymakamı Dr. Polat Kara, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, site Başkanı Ramazan Uluşar, Başkan Yardımcısı Alihsan Altınyürek ve Müftü Muttalip Meşe katıldı.

Mavikent mahallesi Haberi

Mavikent mahallesi

Mavikent Mahallesi siteler mevkine yapılacak olan ve Kumluca Belediye Meclisinden plan tadilatı yapılarak yapımı onaylanan cami yerinde Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Mavikent Mahalle Muhtarı Adem Karataç, cami mimarı İrfan Sezer, belediye meclis üyeleri ve site yöneticileri tarafından incelemelerde bulunuldu. 


Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Mavikent Siteleri yönetimi tarafından bölgede bir cami ihtiyacı olduğu ve gerekli izinlerin verilmesi halinde site yönetimi olarak kendilerinin cami inşaatım yatıracaklarını belirterek Kumluca Belediyesi'ne müracaat ettiklerini, belediye meclisi olarak da cami yerinin imar planı tadilatını yaptıklarını söyledi.


Akdeniz'de Yeni...