29 / 04 / 2024

Mavişehir Evleri değerleme raporu

Mavişehir Evleri değerleme raporu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Emlak Konut Mavişehir Evleri'nin değerleme raporunu yayınladı. Emlak Konut Mavişehir Evleri değerleme raporu haberimizin içinde yer alıyor.

Emlak Konut GYO Mavişehir Evleri ve Pelikan Sitesi'nin gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı!

Emlak Konut GYO İzmir Mavişehir Kuzey Üst Bölge 2.Etap Emlak Konut Mavişehir Evleri ve İzmir Mavişehir Kuzey Üst Bölgesi 3.Etap Emlak Konut Pelikan Sitesi projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporları 'nı yayınladı...

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 2. Etap'ın değeri şimdiden 18.5 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinin 2. Etap 1, 2, 3, 4 ve 5'inci kısımlarının yıl sonu değerleme raporlarını yayımladı. Peki Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nin 2. Etap'ının yıl sonu değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir parsellerinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir gayrimenkulünün değeri ne kadar? 

Sinpaş GYO Finansşehir 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Finansket Mahallesi 2432 ada 11 parselde yer alan Finansşehir projesine ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Ata GYO Nevşehir arsası değerleme raporu!

Ata GYO'nun portföyünde yer alan  Nevşehir ilindeki gayrimenkule ilişkin yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Evleri 4. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, ''Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4" 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

İş GYO Kasaba Evleri değerleme raporu!

İş GYO'nun İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Ömerli Mahallesi, 115 ada, 5 parsele ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Florya Evleri değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Bakırköy Şevketiye Emlak Konut Florya Evleri projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. etap değerleme raporu!

Emlak Konutları Başakşehir Evleri 2. Etap projesi 1 Adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Emlak Konut Bahçelievler Evleri 2. Etap 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başakşehir Evleri 2. Etap projesinden 2 bağımsız bölüm için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4 projesi 2019 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4 projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-2 projesi 2019 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-2 projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap projesi kapsamında yer alan 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Mavişehir Evleri değerleme raporu Haberi

Mavişehir Evleri değerleme raporu


Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklama şu şekilde; 

Mülkiyeti Şirketimize ait  Emlak Konut Mavişehir Evlerindeki 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına ilişkin esaslar tebliğinin 40. Maddesi uyarınca ilişikte PDF dosyası  olarak yer almaktadır.



Değerleme raporu için