05 / 05 / 2024

mavişehir modern fiyat

mavişehir modern fiyat

Konutta kalite ve güvenin markası Mavişehir Modern projesinde teslimler yıl sonunda gerçekleşecek, projede fiyatlar 307 bin liradan başlıyor

Ataşehir Modern güncel fiyat listesi 2021!

Ataşehir Modern güncel fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Ataşehir Modern güncel fiyat listesi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi!

İzmir Karşıyaka Mavişehir'de hayata geçirilen Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Ataşehir Modern İzmir fiyat listesi!

19 blok olarak yükselen Ataşehir Modern projesinde satışlar başladı. Projede  1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Ataşehir Modern İzmir fiyat listesi 297 bin TL'den başlıyor...

Portmarin Mavişehir İzmir fiyat listesi!

Katal İnşaat imzasıyla yükselen Portmarin Mavişehir projesi 117 adet daireden meydana geliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Portmarin Mavişehir İzmir fiyat listesi...

Mavişehir Modern’e Yeni Etap: Ataşehir Modern İzmir!

Gergül İnşaat, son dönemin en gözde semti olan Ataşehir’de yeni proje müjdesini verdi. Mavişehir Modern’e yeni etap geliyor: Ataşehir Modern İzmir..

Gergül İnşaat'tan Ataşehir Modern projesi geliyor! Yeni proje!

Gergül İnşaat İzmir Karşıyaka'da yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yer alacak proje Mavişehir Modern projelerine benzeyecek...

Ataşehir Modern nerede? Lokasyon bilgisi!

Ataşehir Modern nerede? Lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede en düşük fiyat 562 bin TL olarak belirlendi.

Ataşehir Modern güncel fiyat listesi 2018!

Ataşehir Modern güncel fiyat listesi 2018 haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Ataşehir Modern fiyat 2018!

Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Ataşehir Modern'de fiyatlar 562 bin TL’den başlıyor. Projede teslim tarihi 2021 olarak belirlendi..

Mavişehir Livin İzmir fiyat listesi!

Mavişehir Livin İzmir fiyat listesi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 366 konut ve 33 ticari birimden meydana geliyor. 

Ontan İnşaat Modda Mavişehir'de yaşam başladı!

İzmir'in yaşam merkezi Mavişehir'de Ontan İnşaat yatırımı olarak inşa edilen; özgürlük ve modern yaşam tarzını yansıtan, MODDA Mavişehir sahipleri kent hayatı içinde huzur ve konforlu bir atmosferde yaşamaya başladı.

Modda Mavişehir'de yaşam başladı!

Ontan İnşaat'ın yatırımı olan, özgürlük ve modern yaşam tarzını yansıtan, akılcı, işlevsel ve estetik mimari projesi ile ilgi odağı olan MODDA Mavişehir'de, konut sahipleri huzur ve konforlu bir atmosferde yaşamaya başladı.

Mavişehir Modern 4'te iki günlük lansman süresinde konutların yarısı satıldı!

Gergül İnşaat ' ın Mavişehir ' deki dördüncü projesi Mavişehir Modern4 ' te, 20 Eylül' de yapılan iki günlük lansman süresinde konutların yüzde 48' i satıldı...

mavişehir modern fiyat Haberi

mavişehir modern fiyat

İzmirlilerin ihtiyaç ve beklentileri dikkate alınarak oluşturulan Mavişehir Modern projeleri ile konutta kalite ve güvenin markasını inşaa eden Gergül İnşaat, Mavişehir Modern3 projesini de yıl sonunda teslim etmeye hazırlanıyor. 



İzmir Mavişehir'de teslim anlayışı ve işçilik kalitesi ile öne çıkan Mavişehir Modern3 konutları 24 bin 327 metrekare arsa alanı üzerinde, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinde tasarlandı.  101,87 metrekare ile 199,30 metrekare aralığındaki daireler, 307 bin TL ile 663 bin TL aralığında satışa sunuluyor. 



Daire fiyatlarının 26 Şubat 2013'te güncelleneceği Mavişehir Modern3 projesine Manisa, Aydın, Balıkesir, Ankara ve İstanbul gibi illerden de talep geliyor.


Adres :  Cahar Dudayev Bulvarı No:64/1 

(Bilim Müzesi Karşısı) 

Mavişehir - Karşıyaka / İZMİR

Tel :  0232 324 52 56