30 / 04 / 2024

Mavişehir yat limanı projesi

Mavişehir yat limanı projesi

DTO İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk, Karşıyaka'da yer sorunu nedeniyle tartışma konusu olan yat limanı için yeni adresin Mavişehir olduğunu açıkladı. Öztürk, "İnciraltı'ndaki SİT sorunu kısa süre içerisinde çözülerek yer belirlenecek" dedi.

Yat limanı Mavişehir'e isteniyor!

İzmir'de Yat Limanı Mavişehir'e isteniyor. İzmir Karşıyaka Belediyesi, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı' nın, İzmir' de yapımı düşünülen yat limanları ile ilgili açıklamasına yanıt verdi.

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

Rize'de yat limanı sahasına inşa edilecek şehir hastanesine tepki!

Rize'de yat limanı sahasına dolgu yapılarak inşa edilecek olan Rize şehir hastanesine Saltuk Deniz tepki gösterdi. Saltuk Deniz, "Rize'de zaten her şey için hemen denizi dolduralım deniyor" dedi...

Büyükçekmece'de 20 yıldır yat limanı sorunu var!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece'de 20 yıldır devam eden yat limanı sorunu olduğuna dikkat çekti.

Silivri’ye 450 tekne kapasiteli yat limanı yapılacak!

AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Silivri'de yaptığı konuşmada "450 tekne kapasiteli yat limanı yapılacağını müjdeledi.

Antalya Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip oldu. Proje kapsamında marina, otel, ticari alan, yat kulübü yer alacak.

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Park Yaşam Mavişehir dükkan 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Park Yaşam Mavişehir projesindeki 1 adet dükkan için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Lara'ya yapılacak kruvaziyer yat limanı onaylandı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Lara'da yapılacak kruvaziyer ve yat liman kompleksi projesine meclisten onay çıktığının müjdesini verdi.

Parkyaşam Mavişehir değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Parkyaşam Mavişehir değerleme raporu yayınlandı.

Marmaris Yat Limanı Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Marmaris Yat Limanı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı III. Bölge Müdürlüğü ile Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından imzalanan protokol ile Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Emlak Konut Mavişehir Evleri değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Emlak Konut Mavişehir Evleri değerleme raporunu yayınladı..

Bayraklı Yat Limanı Projesi'nin planı askıya mı çıktı?

ULAŞTIRMA Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından, İzmir Bayraklı sahilinde yapılması planlanan Bayraklı Yat Limanı Projesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesinin itirazına rağmen askıya çıktı.

İzmir Park Yaşam Mavişehir değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Park Yaşam Mavişehir ve Ankara İli Çankaya İlçesi Karakusunlar Mahallesinde bulunan 4 adet Bağımsız Bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Mavişehir yat limanı projesi Haberi

Mavişehir yat limanı projesi


Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Ocak ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Geza Dologh, Şube Başkanı Yusuf Öztürk ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. 


Alsancak Limanı kapanmayacak

Başkan Yusuf Öztürk, deniz ticaretiyle ilgili radikal değişiklikler söz konusu olduğunu belirterek, "Bölgeye yapılması planlanan projeleri Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Lütfi Elvan'a, İzmir ziyaretinde anlattık. Yat limanlarının Mavişehir, İnciraltı ve Bayraklı'da yapılması düşünülüyordu. Kamuoyunda Karşıyaka ve İnciraltı'na yapılması gereken marinaların İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanmadığı ifade edildi. Ancak sorun yerle alakalıydı. Marina, Karşıyaka Nikah Salonu'na yakındı. Mevcut trafiğe olumsuz etkisi nedeniyle, Mavişehir olarak yeni bir öneride bulunuldu. Bu öneri Bakan Elvan'nın İzmir'e gelmesiyle çözüme kavuştu. İnciraltı'nda ise SİT ile ilgili problem var. Bu sorunun çözümü için çalışılıyor" diye konuştu.

Başkan Öztürk İzmir Alsancak Limanı hakkında da...