18 / 05 / 2024

mavişehirde 24 katlı gökdelen yapımı

mavişehirde 24 katlı gökdelen yapımı

İzmir 1. İdare Mahkemesi, Mavişehir’ de yapımı için çalışmaların başladığı 24 katlı gökdelen için Karşıyaka Belediyesi’nin 23 Ağustos 2013 yılında verdiği inşaat ruhsatının yürütmesini durdurdu...

İki şehirde satılık 24 arsa! Yatırımcılar bu tarihlere dikkat!

Afyonkarahisar ve Konya'da yer alan toplam 24 arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 16 Mayıs ve 22 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. 

Facebook ve Instagram'da resmen mavi tik devrini başlattı! 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Meta bugün Facebook ve Instagram için Mavi Tik Onaylı Hesap özelliğini etkinleştirdi. Detaylar için tıklayınız...

Huawei P50 Pocket'a 3 bin TL indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 24 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Huawei resmi internet sitesinden “Güç ve Zarafet sarmalı” olarak tanımladığı P50 Pocket'a 3 bin 498 lira indirim yaptı. P50 Pocket; OLED ekran teknolojisi ile kalitesini katlıyor. Peki, Huawei P50 Pocket fiyatları ne kadar? İşte 24 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Motorine dev zam yolda! Akaryakıtta zam fırtınası durmuyor! Opet, Total, Shell, BP, PO 24 Ağustos 2022 fiyat listesi

Tele1'in aktardığına göre, milyonlarca araç sahibine bir kötü haber daha geldi. Akaryakıtta zam fırtınası dur durak bilmiyor. Peki son dakika güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları hangi şehirde ne kadar oldu? Akaryakıt fiyatları bugün kaç lira? İşte 24 Ağustos 2022 fiyat listesi

Elazığlı depremzedelerin arazi tepkisi!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehirde 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremden sonra, depremzedelere 1 Türk Lirası bedelle arazi satılacağını duyurdu. Ancak depremzedeleri 1 TL denilen araziler için 450 TL istendiğini ileri sürdü.

Athena Residence satışa çıktı!

24 katlı, 2 blok ve 174 rezidansın yer aldığı Athena Residence projesinde satışlar başladı..

Açelya Apartmanı'nın bulunduğu bölge 24 saat lazer tarayıcılarla izleniyor!

Ankara'da çökme riski bulunduğu gerekçesiyle kontrollü yıkımına başlanan 8 katlı Açelya Apartmanı'nın bulunduğu bölge 24 saat lazer tarayıcılarla izleniyor...

Elazığ'da depremde hasarlanan 5 katlı binanın çatısı çöktü! 

Elazığ'da 5 katlı apartmanın çatısı çöktü, bina sakinleri tahliye edildi. Çatının, 24 Ocak'ta meydana gelen merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremde hasar aldığı belirtildi...

Ankara'da 24.5 milyon TL'ye icradan satılık 4 katlı bina!

Ankara 29. İcra Dairesi, Çankaya ilçesi Yıldızevler mahallesinde bulunan 4 katlı binayı 24 milyon 516 bin 671 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 15 Mayıs 2020 günü gerçekleşecek.

Deprem az katlı ve müstakil binalara talebi artırdı!

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde meydana gelen deprem sonrası şehirde az katlı ve müstakil binalara talep yükseldi. Satın alımlarda ve kiralamalarda özellikle 6-7 yaş ve altı konutlar tercih ediliyor.

Elite Concept akıllı ev konseptiyle yüksek tasarruf sağlıyor!

Elite Concept, 24 katlı 3 blokta 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. Elite Concept, akıllı ev konsepti ile yüksek enerji ve su tasarrufu sağlıyor. 

La Marin ödeme koşulları!

La Marin ödeme koşulları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 24 katlı 2 bloktan meydana gelen projede 198 konut bulunuyor. 

Kuşadası'ndaki 24.2 milyon TL'lik arsanın imar planı değişti!

Aydın Kuşadası'nda bulunan 24 milyon 200 bin TL'lik arsanın ne şekilde değerlendirileceği merak konusu oldu. 9 bin 958 dönümlük arsanın imar planı ticari alan olarak değiştirildi. Arazi üzerine 5 katlı belediye hizmet binası, restoran, kafe ve ticari birimler inşa edilecek.

mavişehirde 24 katlı gökdelen yapımı Haberi

mavişehirde 24 katlı gökdelen yapımı

GEDİZ Deltası’nın, Ege Denizi ve Mavişehir’le buluştuğu noktada, “Sulak alan koruma bölge sınırı” “Sulak alan tampon bölge sınırı”, “Mutlak koruma bölge sınırı” kenarında ve “Gediz Deltası Ekolojik etkilenme bölge sınırı” içinde bulunan alanda yapılmak istenilen gökdelenlere yargıdan engel geldi.


 İzmir 1. İdare Mahkemesi, Mavişehir’de yapımı için çalışmaların başladığı 24 katlı gökdelen için Karşıyaka Belediyesi’nin 23 Ağustos 2013 yılında verdiği inşaat ruhsatının yürütmesini durdurdu.


Dayanak kalmadı

Gamze Erciyes, Hilmi Dinçay Özgen ve Hasan Türk’ün, inşaat ruhsatının iptali istemiyle açtığı davada karar veren İzmir 1. İdare Mahkemesi, inşaat ruhsatının dayanaksız kaldığına dikkati çekti.Gerekçe olarak 2011’de Mavişehir’i toplu konut alanı ilan eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kararının, İzmir 2. İdare Mahkemesi’nce yürütmesinin durdurulması gösterildi. 

Hukuk mücadelesinin devam edeceğini dile getiren Mavişehir sakinlerinin avukatı Cem Altıparmak, “İzmir...