17 / 05 / 2024

Maximoon Konutları yalçıntepe

Maximoon Konutları yalçıntepe

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa edilen ve Yalçıntepe Grup tarafından yükselen Maximoon Konutları'nda 1 oda 1 salon konutların fiyatları 126 bin liradan başlıyor. Projede dilerseniz 12 ay 0 faiz fırsatından yararlanabiliyorsunuz...

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karahasanoğlu ve Zeyfi Yalçıntepe ortaklığında kuruldu. 

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Mehmet Yalçıntepe tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

TOKİ Yalıhüyük Konutları satış fiyatları!

TOKİ Yalıhüyük Konutları satış fiyatları 97 bin TL'den başlıyor. Projede 129 adet daireden oluşuyor.

Konya Yalıhüyük TOKİ Konutları başvuru!

Konya Yalıhüyük TOKİ Konutları başvuru işlemleri 30 Eylül 2016 tarihine kadar devam ediyor. Projede 129 adet daire bulunuyor.

Yalıhüyük TOKİ Konutları başvuru işlemleri!

Yalıhüyük TOKİ Konutları başvuru işlemleri 30 Eylül tarihine kadar uzatıldı. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Yalıhüyük Konutları başvuru!

TOKİ Yalıhüyük Konutları başvuru işlemleri 30 Eylül tarihine kadar uzatıldı. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

NTepe Konutları Ortahisar yeni fiyat!

Hasselim İnşaat tarafından inşa edilen NTepe Konutları Ortahisar yeni fiyat listesi haberimizde mevcut. 7 blok halinde yükselen projede 116 adet konut bulunuyor.

Ntepe Konutları Trabzon fiyat listesi!

Ntepe Konutları Trabzon fiyat listesi 3+1'lerde 300 bin TL'den başlıyor. Ntepe Konutları Trabzon projesinde 116 daire yer alıyor...

TOKİ Ordu Güntepe Konutları bugün satışa çıkıyor!

Ordu-Gürgentepe Belediye Projesi’nde C1 tipi brüt 109,95 (3+1) 24 adet konut, D tipi brüt 117,95 (3+1) 59 adet konut olmak üzere, toplam 83 adet konut yer alıyor. TOKİ Ordu Güntepe Konutları bugün satışa çıkıyor...

CRE Yapı Denetim'in proje ve uygulama durdurma işlemi iptal edildi!

Mimar Meral Yalçıntepe tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açılan davada Ankara 4. İdare Mahkemesi’nin 12.11.2015 tarihli ve E.2015/2172 sayılı kararı ile ‘‘dava konusu işlemin yürütülmesinin durdurulmasına’’ hükmedildi.

Gökhan Çakmak: Konut satışlarımızı doğru fiyatlandırmayla yapmamız gerekiyor!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Yalçıntepe Group Satış Koordinatörü Gökhan Çakmak; konut satışlarını yaparken nelere dikkat etmek gerekir kısmına değindi...

Maximoon Evleri projesi 2015'te teslim!

Yalçıntepe İnşaat Maximoon Evleri İstanbul’un yaşam merkezi olan Bahçeşehir’de açılmış olan Akbatı Avym sizlere sadece 500 metre uzaklıkta konumlandırılıyor. Proje teslimlerinin 2015'te yapılması planlanıyor.

Yalçın Ergen: Kaliteli nitelikli konutlar tasarlamak için yola çıktık!

Ergsan İnşaat şirketinin sahibi mimar Yalçın Ergen "biz de konut ve diğer yapılaşmalar için yaşanan olumsuz sürecin farkında olarak kaliteli nitelikli konutlar tasarlamak için yola çıktık" diye konuştu.

Maximoon Konutları yalçıntepe Haberi

Maximoon Konutları yalçıntepe

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinden meydana gelen ve 8 bloktan oluşan Maximoon Konutları İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Yüzde 80'inin yeşil alandan meydana geldiği Maximoon Konutları'nda toplamda 1332 konut bulunuyor. Projede ayrıca 93 mağaza da yer alıyor. 


Yalçıntepe Grup tarafından hayata geçirilen Maximoon Konutları projesinde; basketbol sahası, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzu, koşu ve yürüyüş yolu, fitness center, Türk Hamamı, sauna ve vitamin bar gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Maximoon Konutları fiyatları!


Bahçeşehir'de inşa edilen Maximoon Konutları'nda fiyatlar 126 bin liradan başlıyor. Projede yer alan 1 oda 1 salon konutlar 126 bin lira, 2 oda 1 salon konutlar 300 bin lira ve 3 oda 1 salon konutlar 459 bin...