07 / 05 / 2024

Maxval Buhar Teknolojileri adres

Maxval Buhar Teknolojileri adres

Maxval Buhar Teknolojileri ve Vana Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Maxval Buhar Teknolojileri ve Vana Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi kuruldu!

Maxval Buhar Teknolojileri ve Vana Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kanuni Grup Yapı Teknolojileri Ve İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kanuni Grup Yapı Teknolojileri Ve İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Demir tarafından kuruldu. 

Adapera Robotik Yazılım Ve Donanım Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Adapera Robotik Yazılım Ve Donanım Teknolojileri Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaylalıoğlu, Yazar Yazıcı ve Nejat Göküş ortaklığında kuruldu.

Ekspert İmar Mimarlık Mühendislik ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Ekspert İmar Mimarlık Mühendislik ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selami Balcı tarafından kuruldu.

Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı 28 Şubat'ta başlıyor!

ÇATIDER Demos Fuarcılık “Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı” nı hayata geçirmek için imza attı. Fuar, 28 Şubat – 2 Mart 2019 tarihleri arasında ‘İstanbul Kongre Merkezi’nde açılacak.

Bioeksen Ar Ge Teknolojileri Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Bioeksen Ar Ge Teknolojileri Limited Şirketi Şişli Şubesi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Teka Altyapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teka Altyapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Taşköprü, Nevriye Yüksekol, Emrah Berat Aksekili, Fatih Göncü ve İsmail Karadeniz ortaklığında kuruldu. 

Eıcı Enerji Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eıcı Enerji Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamara Rud ve Ruhan Konsol ortaklığında kuruldu. 

Tesla Su Pompa Teknolojileri Ve Otomasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tesla Su Pompa Teknolojileri Ve Otomasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Şaziye Özdemir tarafından kuruldu. 

Bahar Çevre Teknolojileri Ve Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bahar Çevre Teknolojileri Ve Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Koray Gültekin Bahar tarafından Maltepe'de kuruldu.

Apex Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Apex Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Elaldı tarafından kuruldu. 

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı bugün!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF), Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 

Türkiye İnşaat Teknolojileri Yapı Fuarı 19 Nisan'da!

Türkiye inşaat Teknolojileri Yapı Fuarı  bu yıl 19 Nisan'da Ankara Congresium'da kapılarını açacak.  Artı2 Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı İpekçi, Türk yapı sektörünün işçilik ve malzeme kalitesi konusunda dünya ile yarıştığını ifade etti.

Maxval Buhar Teknolojileri adres Haberi

Maxval Buhar Teknolojileri adres

Maxval Buhar Teknolojileri ve Vana Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Maxval Buhar Teknolojileri ve Vana Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1- Buhar cihazları ve buhar teknolojileri,kondenstop, basınç düşürücü,kondens pompaları,buhar ve gaz sayaçları ve bunlarla ilgili her türlü aksam.Her türlü vana ,emniyet vanaları ve kontrol vanaları dahil...ve ana sözleşmesinde yazılı diğer konular.

Adres: Mescit Mah. Demokrasi Cad. A2 Blok No:3N/15...