05 / 05 / 2024

M.Ay İnşaat Taahhüt Nakliyat Ticaret nerede

M.Ay İnşaat Taahhüt Nakliyat Ticaret nerede

M.Ay İnşaat Taahhüt Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Şükrü Göz ve Mehmet Alkan tarafından 50 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.

Müstesna İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Müstesna İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mert Dere, Mevsim Özer, Ayşe Kübra Dere ve Davut Cem Deniz ortaklığında kuruldu.

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Demirkoç Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Demirkoç Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Demirkoç tarafından kuruldu. 

Yeterler Group Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yeterler Group Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

DN Mühendislik İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DN Mühendislik İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 TL sermaye bedeli ile Emre Alp tarafından kuruldu. 

Tede Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tede Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Derya Ceyhanlılar tarafından kuruldu.

Kent Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Kent Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Şişli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Can Yavuz tarafından kuruldu. 

Y H Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y H Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Haydaroğlu tarafından kuruldu. 

Erhan Ilıcalı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erhan Ilıcalı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ilıcalı tarafından kuruldu. 

Tekemir Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekemir Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Faik Tamer Tekin tarafından kuruldu. 

Canören Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canören Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 245 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çakmaz tarafından kuruldu.

Ayalp Çatı Çelik Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ayalp Çatı Çelik Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakim Aykutalp tarafından kuruldu. 

Zdn Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zdn Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ilgın Onur Özden tarafından kuruldu. 

M.Ay İnşaat Taahhüt Nakliyat Ticaret nerede Haberi

M.Ay İnşaat Taahhüt Nakliyat Ticaret nerede

M.Ay İnşaat Taahhüt Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Şükrü göz ve Mehmet Alkan tarafından 50 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.


M.Ay İnşaat Taahhüt Nakliyat Ticaret Limited Şirketi adres; Esenyurt, B. Hayrettin Paşa mah. Seyitler Cad. Beypala Sit. No6 B BL...