02 / 05 / 2024

May Proje iletişim

May Proje iletişim

May Proje Yönetimi Ve İnşaat Yatırımlar Anonim Şirketi Ümraniye'de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Murat    Kılıç, Ahmet Özer  ve Yakup Köç tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Loca Mahal proje iletişim!

KİPTAŞ Loca Mahal proje iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Loca Mahal Zeytinburnu projesinde ön talep toplanıyor...

Lejant Proje'nin PR ajansı Brandworks İletişim oldu!

Mimarlık, iç mimari ve kentsel tasarım konularında yurtiçi ve yurtdışında proje ve danışmanlık hizmeti veren Lejant Proje’nin kurumsal iletişim ve medya ilişkileri yönetimini Brandworks üstlendi.

Gül Proje Express Güneşli iletişim!

Gül Proje Express Güneşli iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül Proje Express projesinde daireler 2018 yılı sonunda teslim ediliyor...

Gül Proje TEM Point iletişim!

Gül Proje TEM Point iletişim için 0212 876 76 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi'de inşa edilen projede dairelerin alanları 47 ile 239 metrekare arasında değişiyor.

Kadıköy The Mandarins Limited Acıbadem iletişim!

Kadıköy The Mandarins Limited Acıbadem iletişim numarası 444 6 536 olarak belirlendi. Teslimlerin 2018 yılı Mayıs ayında yapılması planlanan proje Avrasya Tüneli'nde 1.3 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Gül Proje Onbirinci Mahalle iletişim!

Gül Proje Onbirinci Mahalle iletişim için 0212 856 02 22 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire seçeneklerinin 2+1'den 5+2'ye kadar farklı şekilde tasarlandığı proje 11 bloktan oluşuyor.

Viraİstanbul Gül Proje iletişim bilgileri!

Daire teslimlerinin 2018 yılının Aralık ayında yapılması planlanan projede 1.155 adet konut bulunuyor. Viraİstanbul Gül Proje iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 449 9 485 olarak belirlendi.

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat Velvet Towers iletişim!

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat Velvet Towers iletişim için 0 216 551 02 12 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 3 blok halinde inşa edilecek proje 1.250 adet konuttan meydana geliyor.

Viraistanbul Gül Proje iletişim!

Viraistanbul Gül Proje iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2018'in sonunda tamamlanacak olan Viraistanbul projesinde 1.156 adet konut ve 39 adet cadde mağazası yer alıyor...

Kadıköy Velvet Towers iletişim!

Kadıköy Velvet Towers iletişim için 0216 551 02 12 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Detayları henüz netleşmeyen proje Palmadoro May İnşaat ve Ekşioğlu İnşaat imzası ile yükselecek.

Velvet Towers iletişim!

Velvet Towers iletişim için 0216 551 02 12 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ekşioğlu İnşaat ve Palmadoro May İnşaat imzası taşıyan proje 24 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu Velvet Towers Projesi iletişim!

Toplam 1.250 adet daireden meydana gelen proje Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek. Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu Velvet Towers Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

Vira İstanbul Gül Proje iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 92 bin metrekarelik arsa üzerine yayılıyor. Vira İstanbul Gül Proje iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 876 76 61 olarak belirlendi.

May Proje iletişim Haberi

May Proje iletişim

May Proje Yönetimi Ve İnşaat Yatırımlar Anonim Şirketi Ümraniye'de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Murat    Kılıç, Ahmet Özer  ve Yakup Köç tarafından kuruldu.
May Proje Yönetimi Ve İnşaat Yatırımlar Anonim Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat işlerinde faaliyette bulunur her türlü inşaat işleri ile ilgili olarak yerli yabancı şirketle ortaklık veya benzeri iştiraklerle ihalelere katılmak taahhütlerde bulunmak her türlü inşaat malzemelerinin alım, satımı,ithali ve ihracını yapmak her türlü orman ürünlerinin alım,satımı,ithalatını ve ihracını yapmak. Her türlü inşaat ve inşaat taahhütleri etüd proje dekorasyon etüd proje dekorasyon restorasyon sürveyanlık kontrollük mühendislik mimarlık ve müşavirlik işlerini yapmak Her türlü gayrimenkulle ilgili alımı satımı bedelli veya bedelsiz yola veya yeşil alana terki,tevhit,ifraz,ihdas,kat irtifakı kurmak bağımsız bölüm işleri yapmak,kat mülkiyeti tesis etmek,cins tashihi...