14 / 05 / 2024

Maya Montenegro

Maya Montenegro

Avrupa’nın gözde ülkesi Montenegro, farklı ülkelerden aldığı yatırımlar ve hızla gelişim gösteren turizm sektörü ile ön plana çıkıyor. Bayview Hills Montenegro, Ekim'de sakinleri ile buluşacak.

Bayview Hills Montenegro Haziran'da sakinleri ile buluşacak!

Avrupa’nın göz bebeği Montenegro’da tapu teslimin gerçekleştiren ilk ve tek Türk firma Maya Montenegro oldu! Bayview Hills Montenegro ‘da yaşamın başladığını, Lüks Servisli Apartman Kompleksi sistemi ile kiralamaların ise Haziran ayında başlayacağı açıklandı.

Maya Montenegro'dan Karadağ'a yeni proje müjdesi!

Maya Montenegro Ceo'su Gani Uğur Bozel Bayview Hills Montenegro projesi ile ilgili soruları yanıtladı. İşte o röportaj...

Maya Montenegro'dan Karadağ'a yeni proje!

Karadağ'da inşaat projesi yürüten Maya Montenegro, Bayview Hills isimli projesinin hafriyat işlerine Ağustos'ta başlıyor. Eylül 2021'de tamamlanması planlanan projede teslimler yaz aylarında yapılacak.

Türk Yatırımı Bayview Hills projesi Montenegro'da yükseliyor!

Maya Montenegro, Türk yatırımcıların yeni gözdesi olan ve tüm Avrupa'nın yüzünü döndüğü Montenegro'da yeni bir projeye başladı. Bayview Hills Montenegro projesi 2,5 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçiriliyor.

Ayhan Sefer Üstün'den kaçak yapılaşmaya tepki!

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Sakarya'daki kaçak yapılaşmaya sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Üstün, belediyelere üstü kapalı mesaj verdi.

Mehmet Özhaseki: Kayseri'ye önemli yatırımları konuşmaya geldik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kayseri'deki Kapuzbaşı Şelalesi'nde incelemelerde bulundu. Özhaseki, ''Kayseri'ye önemli yatırımları konuşmaya geldik''dedi.

HD Group Tepe Nautilus AVM'de şube açmaya hazırlanıyor!

19 yıl önce kurulan HD İskender, bünyesinde birden fazla markayı bulunduran bir restoran haline geldi. HD Group şimdi de yeni markası 'Cızgara'nın ilk şubesini Tepe Nautilus'ta açmaya hazırlanıyor.

1A Plus, franchise işletmelerini açmaya devam ediyor!

Gayrimenkul sektörüne ayrıcalıklarıyla farklı bir soluk getiren ve kurulduğu günden bu yana kısa sürede 10 franchise işletme sayısına ulaşan 1A Plus, franchise işletmelerini farklı illerde açmaya devam ediyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da kaçak yapılaşmaya taviz yok!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, " Süleymanpaşa Belediyesi olarak kaçak yapılaşmaya asla taviz vermeyeceğimizi dünde söyledik, bu günde ve yarında söylemeye devam edeceğiz." dedi.

42 Shops & Art kapılarını açmaya hazırlanıyor!

İstanbul’un merkezi iş alanı Maslak, yepyeni bir alışveriş merkeziyle büyük bir değişim yaşayacak. Eğlence, sanat ve alışverişi bir araya getirecek olan 42 Shops & Art kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Süleyman Soylu: Kaçak yapılaşmaya karşı koymalıyız!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'da katıldığı açılış töreninde kaçak yapılaşmaya tepki gösterdi. Soylu, "Toplumsal duyarlılık ile kaçak yapılaşmaya karşı koymalıyız" dedi.

Antalya Muratpaşa'da kaçak yapılaşmaya karşı mücadele!

İşletme ve İştirakler Müdürlüğü eli ile spor tesislerinde kafeterya hizmeti sunan Antalya Muratpaşa Belediyesi; halka en kaliteli hizmeti verme çalışmalarını ve kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor.

Mehmet Özhaseki: Sur'da rastgele yapılaşmaya izin verilmeyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, terör mağduru bölgelerde zarar tespit çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Haseki, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde rastgele yapılaşmaya izin verilmeyeceğini bildirdi.

Maya Montenegro Haberi

Maya Montenegro

Avrupa’nın gözde ülkesi Montenegro, farklı ülkelerden aldığı yatırımlar ve hızla gelişim gösteren turizm sektörü ile ön plana çıkıyor. 

6 aya kadar varan deniz mevsimi ve hızla gelişim gösteren kış turizmiyle, bütün Avrupa’nın yanı sıra Rusya’nın da göz bebeği olan Montenegro; uzun bir süredir Türk yatırımcıların da odağında. 

Montenegro’nun 650 bin nüfusu bulunduğuna fakat yaz aylarında ülke genelinde nüfusun 3 milyonu aştığına dikkat çeken Maya Montenegro CEO’su Gani Uğur Bozel, “Montenegro en büyük gelir kapılarından biri olan turizm, emlak konusundaki sıkıntıları da açığa çıkarıyor. “Lüks Servisli Apartman Kompleksi” sistemine sahip Tivat’ta gerçekleştirdiğimiz projemiz Bayview Hills Montenegro ile yatırımcılarımıza hem Avrupa’da ev sahibi olma fırsatı hem de Euro bazlı yüksek kira getirisi avantajı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

69 bin 500 Euro’dan Başlayan Fiyatlar ve 36...