17 / 05 / 2024

mazıdağ kamulaştırma

mazıdağ kamulaştırma

154 kV Etifosfat TM-Etibakır Mazıdağı TM Enerji İletim Hattı projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çeşme ve Urla'da 628 hektarlık kamulaştırma kararı iptal edildi!

Çeşme’yi merkez alan kamulaştırma projesi iptal edildi. Çeşme ve Urla’da yaklaşık 628 hektarlık alanda kamulaştırma yapılmasıyla ilgili kararın iptal edildiği ortaya çıktı.

Kanal İstanbul'da kamulaştırma eski fiyat üzerinden!

Kanal İstanbul çevresinde arazisi olan vatandaş, arazisinin fiyatı yıllar içinde 8'e, 10'a da katlansa da kamulaştırmada değeri tescil tarihinde olan bedelle ödenecek...

Kütahya'da acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya'da acele kamulaştırma kararı!

Antalya'da bulunan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara'da acele kamulaştırma kararı!

Ankara'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çanakkale Çan'da acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale Çan'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana'da acele kamulaştırma kararı!

Adana Yumurtalık'da yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa Kızılkoyun'da kamulaştırma tamam!

Şanlıurfa'da Kızılkoyun Mağarları'nın gün yüzüne çıkarılması amacıyla bölgede hayata geçirilen yıkım çalışmalarında sona gelindi. Bölgede kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

İstanbul'da acele kamulaştırma kararı!

İstanbul'da yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya'da acele kamulaştırma kararı!

Antalya'da yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa'da acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'da yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa'da acele kamulaştırma kararı!

Bursa'da yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa'da acele kamulaştırma kararı!

Manisa'da yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

mazıdağ kamulaştırma Haberi

mazıdağ kamulaştırma

154 kV Etifosfat TM-Etibakır Mazıdağı TM Enerji İletim Hattı projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.


Karar için