19 / 05 / 2024

Mazın Alı Hamad Hamad

Mazın Alı Hamad Hamad

Uruk Emlak ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Mazın Alı Hamad Hamad Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Thaır Y. Hılan Hılan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 2 Mart'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Beko'dan Ramazan kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! Fırın alımlarına  bin 599 TL...

Ramazan ayı içerisinde Beko'dan tüm fırın alımlarına bin 599 TL değerinde Türk Kahve Makinesi hediye. İşte kampanyanın tüm detayları...

Türiye'den altın rekoru! Altın alımlarında Türkiye ilk sırada

Merkez bankalarının altın alımları 2022 yılı içinde 9 ayda 673 tonla 55 yılın zirvesini gördü. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, bu dönemde 94,7 tonluk alımla ilk sırada yer alıyor.

Altın alıp satacaklar için akıllara ziyan açıklama! Dünyaca ünlü milyarder nefes bile almadan açıkladı

Altın alıp satacaklar için Galaxy Digital’in CEO’su ve milyarder Mike Novogratz'den akıllara ziyan açıklama geldi. 

TCMB, bu yılın en fazla altın alımı yapan bankası oldu

Bu yılın en çok altın alımı yapan merkez bankası Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası oldu. Açıklama Dünya Altın Konseyi'nden geldi. Dünya genelinde ise bankaların altın aktivitelerinde düşüş görüldü.

Hisse tapulu ev satın alınır mı? İşte detaylar!

Hisse tapulu ev satın alınır mı? sorusunun yanıtı vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki hisseli tapu nedir? İşte detaylar!

Migros'ta hediyeli günler başladı! Temizlik ürünü al iPhone 13 şansı yakala

28 Eylül 2022 tarihine kadar Migros'lardan Money kart ile tek seferde 200 TL ve üzeri Domestos, Omo, Yumoş, Rinso, Cif ve Vim markalı ürün alışverişinde çekilişle 5 adet iPhone 13 128 Gb akıllı telefon, 5 adet Xiaomi robot süpürge veya 5 adet Xiaomi M365 elektrikli scooter hediye edilecek.

Vestel klimalarda ikili ürün alımına 750 TL indirim! Vestel klimaların 16 Eylül 2022 fiyat listesi 

Yaza veda ettiğimiz şu günlerde, Vestel klimalarda kampanya başlattı. Vestel ikili ürün alımına 750 TL indirim sağlıyor. İşte Vestel'in kampanyalı klima fiyatları

AB, elektrik piyasasının çalışmamasından dolayı Putin'i suçluyor

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Avrupa'daki elektrik piyasalarının Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’den dolayı düzgün çalışmadığını söyledi.

Altın analistlerinden flaş altın uyarısı: Bu tarihe kadar hemen altın alın

Altın analistlerinden altın fiyatlarıyla ilgili flaş bir tahmin geldi. Altın fiyatlarının yükseleceğini ön gören analistler, kesinlikle altın alınması gereken tarih hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Yarım gün çalışana 11. 817 lira maaş verilecek! Duymadım demeyin! Hemen başvurun

Doğum yapan kadınlara sunulan pek çok hak olduğu gibi genel olarak bilinmeyenlerden bir tanesi ise kadınlara yarım gün çalışma hakkı sunulması. Peki, bu haklardan yararlanmak için şartlar neler? Hangi kadınlar bu haklardan yararlanabilir? İşte detaylar…

İpotekli ev satın alınır mı? İpotekli ev alınırsa ne olur?

İpotekli ev satın alınır mı? sorusu sıklıkla sorulan sorular arasında yer almaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Ev satın alırken hangi cephe tercih edilir? Hangi cephe ev alırken tercih edilmelidir?

Ev almak isteyenler ilk başta bazı kriterleri göz önünde bulundurmalıdır. Onlardan biri de evin hangi yönde olacağıdır. Ev satın alırken hangi cephe tercih edilir? İşte detaylar!

Yurt dışında çalışmak isteyenlere büyük müjde! Almanya Türkiye’den 2 milyona yakın çalışana kapılarını açıyor!

Yurt dışında çalışmak isteyenlerin beklediği müjde geldi. Almanya Türkiye’den 2 milyona yakın çalışana kapılarını açacağını açıkladı. Peki Almanya hangi pozisyonlar için işçi alacak? Almanya işçi alımında son durum ne? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Mazın Alı Hamad Hamad Haberi

Mazın Alı Hamad Hamad

Uruk Emlak ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Mazın Alı Hamad Hamad Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Thaır Y. Hılan Hılan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 2 Mart'ta Esenyurt'ta kuruldu. 


Uruk Emlak ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A). Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, turizm amaçlı villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel,motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükûna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. B)...