03 / 05 / 2024

Mazlum Pektaş

Mazlum Pektaş

Mezitli'nin Viranşehir sahilinde müteahhit Mazlum Pektaş'a ait binayı mahkeme kararına rağmen yıkmayan belediye kaçak yapının bulunduğu alanda imar tadilatı yaptı

Halit Şimşek: Sen yıkamıyorsan izin ver ben yıkayım!

Mahkeme kararına rağmen kaçak binayı yıkmayan Mezitli Belediye Başkanı CHP'li Neşet Tarhan'a 'hodri meydan' diyen Halit Şimşek, "Sen yıkamıyorsan izin ver ben yıkayım" dedi.

Öz Erdem Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erdem Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Konukcu tarafından kuruldu.

Mer Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mer Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Konukcu tarafından kuruldu.

Özdenler Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdenler Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Canan Ercan ve Selma Pektaş ortaklığında kuruldu.

Ekol Vize Danışmanlık Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Ekol Vize Danışmanlık Turizm Limited Şirketi Üsküdar’da 100.000.00 TL sermaye bedeli ile Mazlum Altınay tarafından kuruldu.

Mod Teknik Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mod Teknik Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mazlum İşliyen tarafından kuruldu.

Ahura Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ahura Yapı Denetim Limited Şirketi Beyoğlu'nda Mazlum Özgür Yaşar tarafından kuruldu.

Nyla Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Nyla Mimarlık Limited Şirketi Üsküdar'da Saim Pektaş ve Saim Yuşa Pektaş ortaklığında kuruldu.

Capitalzone Emlak Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Capitalzone Emlak Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mazlum Kalkan tarafından kuruldu.

Taşkıranlar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıranlar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Kurt tarafından kuruldu.

Yts Ambalaj Yapı Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yts Ambalaj Yapı Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mazlum Yetiş tarafından kuruldu.

Uhm Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uhm Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Murad Kesmez ve Mazlum Hüseyin Kesmez ortaklığında kuruldu.

Akr Grup Emlak Ofisi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akr Grup Emlak Ofisi Ticaret Limited Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mazlum Cengiz Akkor tarafından kuruldu.

Neşe Pektaş Zurnacı, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Neşe Pektaş Zurnacı, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu...

Mazlum Pektaş Haberi

Mazlum Pektaş

Mersin'in merkez ilçesi Mezitli'de belediyenin mahkeme kararına rağmen yıkmadığı kaçak yapının içinde bulunduğu alanda imar tadilatına giderek kaçak binayı resmileştirmesi şaşkınlık yarattı. SABAH Güney'in defalarca gündeme getirdiği konuya duyarsız kalan CHP'li Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın, lüks bir daire satın aldığı öne sürülen müteahhit Mazlum Pektaş'a ait kaçak binayı mahkeme kararını hiçe sayarak yıkmadığı gibi kılıf aramasının arkasındaki sebep merak ediliyor. 


YIKMAYA YANAŞMADI 

Bilindiği gibi Viranşehir Mahallesi sahilinde müteahhit Mazlum Pektaş'a ait olan yapı kamu alanına inşa edildiği gerekçesiyle mahkemelik olmuştu. Yerel mahkemenin verdiği yıkım kararı Danıştay tarafından onanınca tüm gözler Mezitli Belediyesi'ne çevrildi. Önceki dönem belediyenin yıkmaya yanaşmadığı binayı mahkeme kararına rağmen CHP'li Neşet Tarhan da yıkmaya yanaşmadı. Hatta binayı yıkmamak için türlü oyunlara başvuran Neşet Tarhan, son olarak imar tadilatına...