28 / 04 / 2024

Özdenler Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Özdenler Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Canan Ercan ve Selma Pektaş ortaklığında kuruldu.



Özdenler Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Canan Ercan ve Selma Pektaş ortaklığında kuruldu.

Özdenler Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat, konut, işyeri, ticarethane almak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yaptırmak ve Kiraya vermek. 2. Kendine ait Gayrimenkulleri Kiralamak ve Kiraya vermek. 3. Her türlü motorlu taşıt perakende ve toptan ticaretini, ithalat ve ihracatını yapmak, 4. Oto Galeri açmak işletmek veya işlettirmek, 5. Otomotiv aksam ve parçaları ile bunlara ait aksesuarları ve tamamlayıcı tüm ürünlerin perakende ve toptan ticaretini, ithalat ve ihracatını yapmak, 6. Otomotiv sektöründe faaliyet göstermek için her marka ve modeldeki araçların bayiliklerini ve acenteliklerini açmak, 7. Yatçılık işleri yapmak, yat yaptırmak, kiralamak ve kiraya vermek. Yatçılık faaliyetleri ile alakalı her türlü Ekipman alım satım ticaretini yapmak ve bu maksat ile bayilik veya distribütörlük almak. 8. Tekne ve Teknecilik Faaliyet Alanları ile alakalı her türlü işleri yapmak, Tekne yaptırmak, kiralamak ve kiraya vermek. Tekne faaliyetleri ile alakalı her türlü Ekipman alım satım ticaretini yapmak ve bu maksat ile bayilik veya distribütörlük almak. Teknecilik faaliyet kapsamında Balıkçılık yapmak, 9. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 10. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 11. Şirket Faaliyet konuları ile alakalı gerek yurt içi, gerekse yurt dışı bankalardan her çeşit kredi talebinde bulunabilir, gerekli sözleşme ve kambiyo taahhütlerini asıl borçlu, keşideci, avalist, müşterek borçlu müşterek müteselsil kefil veya sair sıfatlarla imzalayabilir, Şirket ayrıca sahibi bulunduğu veya bulunacağı, bilcümle taşınır ya da taşınmaz mallarını, gemi ve sair deniz taşıtlarını veya uçak ve sair hava taşıtlarını, maden ve maden işletme ruhsatı ve cevherlerini, hisse senedi, hak, alacak, markalarını ve bununla sınırlı olmamak üzere rehin tesis edilebilecek her tür enstrümanlarını, kısmen veya tamamen, gerek şirketin kendi borçları ve gerekse de herhangi bir üçüncü gerçek veya tüzel kişinin ( gerçek kişi, özel/resmi kişi, kurum, kuruluş ve sair ) borçları için herhangi bir banka lehine veya gerçek veya tüzel herhangi bir üçüncü kişi lehine ipotek-rehin tesis edebilir/verebilir, yine Şirket ayrıca, gerçek veya tüzel üçüncü kişilerin borçları için dilediği miktar, şekil, tür ve şartlarda her tür kefalet, aval ve garanti verebilir, bunun için imzalanması gerekli bilcümle sözleşme, kambiyo senedi, taahhütnameyi ve sair belgeleri imzalayabilir.
 


Geri Dön