28 / 04 / 2024

Mba7 For Trading Services Gayrimenkul iletişim

Mba7 For Trading Services Gayrimenkul iletişim

Mba7 For Trading Services Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed A.M.S. tarafından kuruldu.

For City'de peşinatsız vade fırsatı! Teslimler 2025'te!

Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen For City projesinin teslimlerinin 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Projede yer alan konutlar için peşinatsız vade yapılıyor.

Bursa For City'de 4 milyon 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla Peşinatsız vade fırsatıyla!

Bursa'da hayata geçirilen Nilüfer For City projesinden konut sahibi olmak isteyenler hiç peşinat ödemeden vade imkanından yararlanabiliyor. 336 konutun yer aldığı projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor.

Bursa Nilüfer For City'de 36 ay vadeyle! 2025'te teslim! 

Nilüfer For City projesinin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 336 konutun yer aldığı Nilüfer For City projesinden 36 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

Nilüfer For City'de hiç peşinatsız 36 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Nilüfer For City projesinden konut sahibi olmak isteyenler hiç peşinat ödemeden 36 ay vade imkanından yararlanabiliyor. Nilüfer For City projesinde toplam 336 konut yer alıyor. İşte Nilüfer For City projesi ile ilgili merak edilen detaylar....

Xpres Trading Corp İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xpres Trading Corp İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faısel Mohamed Musıd Ahmed tarafından kuruldu.

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çınar tarafından kuruldu.

Housing Construction Trading İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Housing Construction Trading İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Şenol ve Şenol Değerli ortaklığında kuruldu.

Özdilek'ten Anneler Günü'ne özel hediye! Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL?

Yılın en özel, en kıymetli günlerinden biri olan Anneler Günü’ne birkaç gün kala Özdilek Ev Tekstili, annelerini güzel bir hediye ile mutlu etmek isteyenlere yeni koleksiyonu Özdilek For My Mother Nevresim Takımı’nı sundu. Peki Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL? İşte fiyatı...

Iron Rock Commercial Broker Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iron Rock Commercial Broker Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nader Razavı tarafından kuruldu.

For Watt Enerji Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

For Watt Enerji Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Örçen tarafından kuruldu.

Ford Ranger, Stormtrak, Womftrak, Raptor Aralık ayı fiyatları ne kadar? İşte For Ranger 20 Aralık 2022 fiyat listesi

Arazi tutkunlarının en çok tercih ettiği kamyonet modellerinden biri olan  Ford Ranger 3 farklı seçeneği ile satışa sunuluyor. Ford Ranger, Stormtrak, Womftrak, Raptor fiyatları da kendileri kadar çok merak ediliyor.  İşte For Ranger 20 Aralık 2022 fiyat listesi...

Matrix Trading Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matrix Trading Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Muaz Mehiş tarafından kuruldu.

Tunia Trading Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunia Trading Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ahmed Al Faraz tarafından kuruldu.

Mba7 For Trading Services Gayrimenkul iletişim Haberi

Mba7 For Trading Services Gayrimenkul iletişim

Mba7 For Trading Services Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed A.M.S. tarafından kuruldu.

Mba7 For Trading Services Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
1-Şirket her türlü gayrimenkulun alım satımı ve emlakçılığını yapmak. 2- Emlak projelerinin inşası geliştirmesi ve yönetimi için gereken her türlü ekipman ve malzemeyi satın almak,satmak,üretmek,ithal ve ihraç etmek, 3- Her türlü bilgisayar sistemleri, yazılım ve donanım destek, danışmanlık hizmetlerini yapmak. 4-Her türlü pastane, cafe, market, bakkal, süpermarket ,kuruyemiş ,şarküteri toptan veya perakende satış faaliyetlerini yapmak. 5-Yurt içinde ve yurtdışında turistik amaçlı geziler düzenlemek, konaklama, seyahat, taşıma ve rehberlik hizmetleri yürütmek. 6-Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları bilet alım satımı yapmak ve aracılık yapmak. 7-Şirket...