23 / 07 / 2024

mccann istanbul reklam

mccann istanbul reklam

Nurol GYO, yeni dönemde reklam çalışmalarını yürütmek üzere McCann İstanbul’u tercih etti. McCann İstanbul, Nurol GYO projelerine yeni bir iletişim stratejisi ile yön vermeyi ve sektöre yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Murat Ongun'dan Kanal İstanbul reklamına tepki!

Euro 2020 kapsamında dün Türkiye ve Galler maçı vardı. Türkiye ve Galler arasındaki maçtan önce, maçın yayınlandığı TRT'de‘Kanal İstanbul'un reklamı verildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca verilen reklamla ilgili konuşan İBB Sözcüsü Murat Ongun, konuyla ilgili tepkisini dile getirdi.

Ocak İstanbul İnşaat Elektrik Temizlik Reklam Medikal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocak İstanbul İnşaat Elektrik Temizlik Reklam Medikal Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ocak tarafından kuruldu.

Piyalepaşa İstanbul'un yeni reklam filmi yayında!

İstanbul’un kalbi Beyoğlu’nda Polat’ın 60 yıllık deneyimi ve güvencesiyle hayata geçirilen “Piyalepaşa İstanbul” geçtiğimiz yıl gayrimenkul sektöründe fark yaratan ve büyük ilgi gören ödüllü reklam filminin ardından yeni reklam filmini örnek daire üzerinden ekranlara taşıyor.

Galata İstanbul Cafe Restaurant Reklam Oyun Sistemleri Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galata İstanbul Cafe Restaurant Reklam Oyun Sistemleri Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Piyalepaşa İstanbul, 13. Kırmızı Ödülleri'nde reklam ödülü aldı!

İstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’da Polat markasının yarım asırlık tecrübesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Kırmızı Ödülleri’nde yürüttüğü başarılı reklam kampanyasıyla ödül aldı.

AC Yapı Moment İstanbul reklam filmi yayınlandı!

AC Yapı Moment İstanbul’un Brandit tarafından hazırlanan yeni reklam filmi yayına girdi. Merkezi lokasyonu ve akıllı mimarisiyle modern hayatın sorunlarına çözüm üreten proje, reklam filminde de bu özelliğini ön plana çıkarıyor.

Sertez Kimya İnşaat Reklam ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sertez Kimya İnşaat Reklam ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Memet Akbacak Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta İkitelli'de kuruldu.

Nurol GYO'nun reklam çalışmalarını McCann İstanbul yürütecek!

Nurol GYO, yeni dönemde reklam çalışmalarını yürütmek üzere McCann İstanbul’u tercih etti. McCann İstanbul, Nurol GYO projelerine yeni bir iletişim stratejisi ile yön vermeyi ve sektöre yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Yalçınlar Alüminyum Kompozit Plastik İnşaat ve Reklam Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yalçınlar Alüminyum Kompozit Plastik İnşaat ve Reklam Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Hüseyin Ürek Şube Müdürlüğü'nde 6 milyon TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu.

Ekaş İnşaat Dekorasyon Ekmek Unlu Mamulleri İmalat Sanayi Ticaret Reklam Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ekaş İnşaat Dekorasyon Ekmek Unlu Mamulleri İmalat Sanayi Ticaret Reklam Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Sıtkı Cansız Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu.

Globalmond İnşaat Petrol Nalburiye Reklam Organizasyon Kağıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Globalmond İnşaat Petrol Nalburiye Reklam Organizasyon Yayıncılık Matbaa Kağıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 40 bin TL sermaye ile 14 Ağustos 2014 tarihinde açıldı..

Ofton İnşaat’ın yeni reklam ajansı Fakülte İstanbul oldu!

Konsept gayrimenkul projeleriyle dikkat çeken Ofton İnşaat’ın yeni dönemde çalışacağı yaratıcı reklam ajansını belirlemek üzere açtığı konkurun galibi kendini bağımsız bir reklam ajansı olarak tanımlayan Fakülte İstanbul oldu.

Blue İstanbul Group Gayrimenkul Medya Reklam ve İletişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Blue İstanbul Group Gayrimenkul Medya Reklam ve İletişim Hizmetleri Limited Şirketi, İlker Bayar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 25 Haziran'da Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

mccann istanbul reklam Haberi

mccann istanbul reklam

McCann İstanul, Nurol GYO’nun ‘Nurol Life’ projesi için açtığı ve toplamda dört ajansın katıldığı konkuru kazandı. Ajans; sunmuş olduğu yaklaşım, strateji ve kreatif çalışmalar ile diğer ajansları geride bırakarak, ‘Nurol Life’ projesinin yanı sıra Nurol GYO altındaki tüm projelerin yeni yaratıcı ajansı olarak seçildi. 1 Haziran 2015 tarihi itibariyle başlayan bu ortaklıkla McCann İstanbul, Nurol GYO projelerine yeni bir iletişim stratejisi ile yön vermeyi ve sektöre yeni br soluk getirmeyi hedefliyor.

200’ü aşkın ülkede faaliyet gösteren ve Türkiye’de 15 yılını geride bırakan McCann İstanbul’un müşteri portföyünde; Coca-Cola, L’Oréal, Turkcell Superonline, NN Hayat ve Emeklilik, Aytaç, Migros, Volkswagen Ticari Araç, Nestle ve Imperial Tobacco gibi markalar yer...