22 / 05 / 2024

mcdonald’s franchise

mcdonald’s franchise

McDonald's, Türkiye'de 2001'den bu yana franchising çalışmasına ara vermişti. Bu dönemde sadece kendi restoranlarını açan şirket, şimdi yeniden franchise vermeye başladı

McDonald’s’tan karın doyuran kampanya! Bir menü alana bir menü bedava. İşte 14 Eylül 2012 McDonald’s fiyat listesi

Fast food zinciri McDonald’s dünya kupası şerefine düzenlediği kampanya ile bir menü alana bir menü bedava veriyor. Mobil uygulama üzerinedn alınacak fırsat kodu ile geçerli olacak kampanyanın detayları haberde. İşte McDonald’s restoranının menü fiyat listesi ve kampanya detayları!

McDonald’s’tan doyuran haber! 1 menü alana 1 menü bedava günleri başladı

McDonald’s’tan kaçırılmayacak fırsat… 15 Ekim 2022 tarihine kadar 1 menü alana 1 menü bedava kampanyası başladı. Fast food deyince dünyada ilk akla gelen markalardan biridir McDonald’s… Şimdi öyle bir kampanya haberi duyurdu ki kaçacak gibi değil. 1 Eylül’de başlayan bir menü alana bir menü bedava k

Fast food devinin devri tamamlandı!

McDonald’s Türkiye’nin 54.5 milyon dolara Katarlı yatırımcı Kamal Saleh Al Mana’nın Avusturya’daki iştiraki Boheme Investment’a devri sonuçlandı. McDonald’s Türkiye’nin Katarlılara devri bitti.

McDonald's'tan 'Çok gizli' 15 Temmuz şifresi: Kamuda görevli üst düzey yetkilli isim açıkladı

Dünayanın en büyük fast food yemek zincirlerinden birine sahip olan Mc Donald's'tan ilginç bir adım geldi. Şirketin aldığı karar gündeme bomba gibi düşecek. Kamuda çalışan üst düzey bir görevli "Çok gizli bilgi" diyerek sızıntıyı yaptı. Eğer bu iddia doğruysa...

Gayrimenkul sektöründe franchise yatırımları hızlandı!

Salgın sürecinde tüketici alışkanlıklarında değişiklikler yaşanırken, franchise ve bayilik sektörü de yeni sürece ayak uyduruyor. Gayrimenkul sektöründe de franchise yatırımlarına hız verildi.

Emlakçılardan franchise sistemine tepki!

Emlak sektöründe hızla büyüyen franchise hizmeti bazı emlakçılara için fırsat kapısı olmasına karşın sisteme karşı çıkan emlakçılar da bulunuyor.

CarrefourSA bayi sayısını bir yılda 100’e çıkaracak!

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, belirlediği kriterlere uyan girişimcileri bünyesine katmak için Süper ve Mini formatlarında ‘Franchise’ vermeye başladı ve sistemin detaylarını Bayim Olur Musun Fuarı’nda duyurdu.

Doubletree by Hilton Ankara Downtown markası için sözleşme imzalandı!

Yeni Gimat GYO'nun sahibi olduğu otelin Doubletree by Hilton Ankara Downtown markasıyla işletilmesi için Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında franchise sözleşmesi imzalandı. Şirketin kefalet vermesi talep edildi.  

Kanada Okulları'ndan Adana'ya yeni kampüs!

Kanada Okulları Adana Kampüsü Kurucusu İlknur Kara, "Uzun inceleme ve görüşmelerden sonra Kanada Okulu AS'den Adana temsilciliğini almaya karar verdik. Okulumuzun ismini franchise yatırımı ile Kanada Okulları'nın bir parçası haline getirdik" dedi.

Pizza Rucola İzmir'de franchise ile büyüyecek!

Pizza Rucola, Türkiye çapında yaygınlaşmayla ilgili çalışmalar yapılıyormuş. Franchise yoluyla şube sayısı artırılacakmış. Öncelikli hedef ise İstanbul'a gelmekmiş...

Alaçatı Muhallebicisi 10 ilde franchise vererek büyüyecek!

Alaçatı Muhalebicisi, bugün Türkiye genelinde 26 ilde devam eden projelerle birlikte 80 şubeye ulaşmış durumda. Alaçatı Muhallebicisi icra Kurulu Başkanı Bülent Sarı, 10 ilde franchise vererek büyümeyi planladıklarını söylüyor.

Mücevher pazarında franchise fırsatları

Mücevherde dünyanın önemli pazarları arasında yer alan Türkiye'de yerli ve yabancı pek çok marka rekabet ediyor. Altının yanı sıra pırlanta ve gümüş gibi materyallerle yapılan tasarımlarla öne çıkan şirketler, Türkiye genelinde franchise vererek büyüyor...

Big mamma's bu yıl 15 adet franchise şube açacak!

Yerli pizza markası big mamma's, bu yıl 15 adet franchise şube açacak. Franchise bedeli beş yıl üzerinden hesaplanıyor ve 35 bin dolar alınıyor. Şubeler için aylık en az 300 bin TL ciro hedefleniyor. Franchise kâr marjı ise yüzde 30 olarak öngörülüyor.

mcdonald’s franchise Haberi

mcdonald’s franchise

McDonald's, Türkiye'de 2001'den bu yana franchising çalışmasına ara vermişti. Bu dönemde sadece kendi restoranlarını açan şirket, şimdi yeniden franchise vermeye başladı. Bunda özellikle gelişen il ve ilçelerden gelen yoğun franchise talebi ve yeni açılan alışveriş merkezlerinin yarattığı potansiyel etkili oldu. Yıl sonuna kadar 30 yeni restoran açmayı hedefleyen McDonald's Türkiye, bunların 20'sini franchising sistemiyle açacak. McDonald's Türkiye Franchising Direktörü Ayperi Sakızlı, "Franchise giriş bedeli olarak 30 bin dolar talep ediyoruz. Bu bedel 10 yıllık franchise anlaşma için geçerli" diyor. Ortalama 300 metrekarelik bir McDonald's şubesi için gerekli ekipman ve mutfak yatırımları 400-500 bin dolar arasında değişiyor.

Yeni açılacak şubeler için önceliği Anadolu'ya verdiklerini belirten Sakızlı, bu bölgedeki gelişmiş illerde yeni şubeler açacaklarını söylüyor. Türkiye'de 25 yıldır faaliyet gösteren McDonald's'ın şu...