04 / 05 / 2024

McDonalds Vietnam

McDonalds Vietnam

Geçtiğimiz yıllarda Burger King ve Kentucky Fried Chicken gibi ünlü markalarla tanışan Vietnam halkı Ho Chi Minh kentinde (eski adı Saigon) McDonald’s hamburgerleriyle de tanışacak.

Mc Donald's Vietnam'da ilk şubesini açıyor!

Vietnam 'da Başbakan 'ın damadının ülkede açılacak McDonald's 'ın acenteliğini aldığı bildirildi, ilk şubenin ülkenin ticaret kenti Ho Chi Minh kentinde hizmete gireceği ifade edildi...

Emlak kraliçesi idam cezasına çarptırıldı! 12,5 milyar dolarlık dev vurgun!

Vietnam emlak kraliçesi Truong My Lan 12.5 milyar dolarlık mali dolandırıcılıktan idam cezasına çarptırıldı.

Düşük kur nedeniyle ayakkabıda tedarik pazarı Uzakdoğu ülkelerine kaydı!

Türk ayakkabı sektörü dünya pazarını kaybetme tehlikesi yaşıyor. Enflasyon karşısında düşük kalan döviz kuru nedeniyle iç pazarda tedarik için Vietnam, Çin ve Kamboçya gibi Uzakdoğu ülkelerine yönelen sektör, kurun yükselmemesi halinde büyük bir kriz ile karşı karşıya kalacak.

Türkiye'de gıdaya ulaşım zorlaştı! En dip seviyeyi gördük

2023 yılı ile birlikte enflasyonunda yükselmesi gıda alımında ulaşımı zorlaştırdı. Türkiye, gıdada kendi kendine yetebilen ülkeler içinde Vietnam,  Ekvador ve Ürdün'ün akabinden 49'unculuğa düştü.

Türk müteahhitlik firmalarının yurt dışı pazarına girmesinin önü açılıyor!

Türk müteahhitlik sektöründe yeni gelişmeler yaşanıyor. Sektörün, geleneksel pazarlar dışındaki ABD, Brezilya, Nijerya, Vietnam ve Endonezya gibi uzak ülke pazarlarına da girmesi için adımlar atılıyor. işte haberin detayları…

McDonalds Türkiye satıldı! Bakın yeni sahibi kimler?

Son günlerde de bu konuya ilişkin yeni bir hamle geldi ve McDonals Türkiye Katar’a satıldı. McDonalds Türkiye’nin bundan sonraki faaliyetleri Katarlı Boheme Investment şirketi altında olacak. Yapılan anlaşmada McDonalds Türkiye 54.5 milyon dolara satılmış oldu.

Limak Holding'in tarım yatırımıyla Türkiye'ye 130 milyon dolar girdi sağlandı!

Limak Holding Onursal Başkanı Nihat Özdemir, "Başta ABD, Japonya, Güney Kore, Vietnam, Avrupa, İngiltere olmak üzere 40 ülkeye ihracat yapmakta olan Limkon şirketimiz, ülkemiz adına katma değeri yüksek ürün satarak bugüne kadar ülkeye 130 milyon doların üzerinde döviz getirmiştir" açıklamasında bulu

Bu gökdelenin ortasında orman var!

Vietnam'daki Ho Chi Minh şehrinde inşa edilen 333 metre yükseklikteki dev gökdelenin ortasına park orman kurulacak.

Vietnam Karamanlar Rahmet Camisi açıldı!

İHH İnsani Yardım Vakfı'nın Vietnam’da inşa edilen ve ülkenin en büyük camisi özelliğini taşıyan Karamanlar Rahmet Camisi açıldı.

McDonalds Çin ve Hong Kong'daki restoranlarını satıyor!

McDonalds, Çin ve Hong Kong operasyonlarının yüzde 80’ini satıyor. Konuya yakın kaynakların verdikleri bilgilere göre McDonalds Corp, Çin ve Hong Kong’daki operasyonlarının yüzde 80’inin Citic Group ve Carlyle Group LP liderliğindeki bir konsorsiyuma satmayı planlıyor.

Rusya Vietnam'da askeri havalimanı inşaatına başladı!

Rusya Vietnam'da askeri havalimanı inşaatına başladı. Bu gelişme Rusya'nın Sovyetler Birliği dönemi ağını yeniden kurmaya çalıştığı fikrini akıllara getirdi.

TAV, yurtdışındaki ihalelere hazırlanıyor!

Sani Şener, gelecek 2 yıl içinde Vietnam, Endonezya, Malezya ve Hindistan’daki yeni ihalelere teklif vermeyi planladıklarını söyledi.Şener, “Yalnızca Hindistan’da 50 yeni havalimanının özelleştirilmesi bekleniyor, TAV bunlara teklif verecek. " dedi.

Rixos Küba ve Maldivler'de otel açacak!

Rixos, yeni kıtalar ve yeni ülkelerde otel açmak için düğmeye bastı. Otel zincirinin ilk durağı Küba ve Maldivler olurken, Amerika, İran, Meksika, Malezya, Vietnam gibi ülkeler de radarında

Türkiye Müteahhitler Birliği Türkiye-Vietnam iş formu düzenledi!

Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından düzenlenen iş forumunda, Vietnam Ulaştırma Bakanı La Tang, “Türk müteahhitlerin uluslararası ölçekte ne kadar muhteşem bir başarı öyküsü yarattıklarını çok iyi biliyoruz. TMB’yi tebrik ediyoruz” dedi.

McDonalds Vietnam Haberi

McDonalds Vietnam


Vietnam, sonunda McDonald’sı evinde kabul etti. Ülkenin ilk McDonald’s şubesi ile McDonald’s son 22 yıldır ilk kez bir Güneydoğu Asya ülkesinde giriş yapmış olacak. Geçtiğimiz yıllarda Burger King ve Kentucky Fried Chicken gibi markalarla tanışan Vietnam halkı Ho Chi Minh kentinde (eski adı Saigon) McDonald’s hamburgerleriyle...