02 / 05 / 2024

McDonalds yeni restoranları

McDonalds yeni restoranları

Fast-food restoran şirketi McDonald’s Kazakistan'da ilk restoranını 2015'in ikinci yarısında açacak.Kazakistan McDonald’s'ın dünya genelindeki 120'inci noktası ve Avrupa operasyonları üzerinden yönetilecek 39'uncu pazarı olacak.

McDonalds Türkiye satıldı! Bakın yeni sahibi kimler?

Son günlerde de bu konuya ilişkin yeni bir hamle geldi ve McDonals Türkiye Katar’a satıldı. McDonalds Türkiye’nin bundan sonraki faaliyetleri Katarlı Boheme Investment şirketi altında olacak. Yapılan anlaşmada McDonalds Türkiye 54.5 milyon dolara satılmış oldu.

Tavuk Dünyası'ndan 3 yeni restoran!

Yatırımlarına devam eden Tavuk Dünyası, Karaman, Adana ve Mersin’deki yeni restoranlarını hizmete açtı.

Tavuk Dünyası mağaza sayısını 232'e çıkaracak!

Yeni restoranları ve "Şeften İste" paket servisi ile yatırımları hızlandıran Tavuk Dünyası, 2020 yılında 60 milyon TL civarında yatırım hayata geçirecek.

Tavuk Dünyası Adana’da 6. restoranını açtı!

Tavuk Dünyası, 2020 yılı yatırım planı kapsamında açılışlarını yaptığı yeni restoranlarıyla, daha çok lezzetsevere ulaşıyor. Tavuk Dünyası Adana’da 6. restoranını açtı.

Tavuk restoranları yıl sonuna kadar 155 franchise şube açacak! 

Yüksek kar marjı veren tavuk restoranları, 2020'de de yeni girişimcileri sektöre kazandıracak. 6 tavuk restoranı yıl sonuna kadar155 franchise şube açacak... 

Konya Sille'nin çehresi yeni projelerle değişiyor!

5 bin yıllık tarihiyle önemli gündemi bulunan kafe ve restoranları ile ünlenen Sille şimdi de sosyal alandaki yatırımlarıyla ön plana çıkıyor. Konya’nın en modern ve en yeni huzurevi Sille’de inşa ediliyor.

İstanbul Havalimanı’na yeni mekan!

İstanbul Havalimanı'nda yepyeni bir yeme içme mekanı kuruluyormuş. Yaklaşık 3 bin metrekarelik bir alanda kurulacak yeni yeme içme bölümünde hamburger tarzı fastfood da olacakmış, normal yemek restoranları da…

Nusret Londra ve New York'ta yeni restoranlar açacak!

Sosyal medyada yaptığı tuzlama hareketi ile ünü tüm dünyaya yayılan Nusr-Et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe yeni restoranlar açmaya hazırlanıyor.

Hardal Restoranları yeni şube açacak!

Nişantaşı'nda Hardal Restoranları'nın Genel Müdürü Cihan Çobanoğlu, yeni yatırımlar planladıklarını söyledi. Çobanoğlu, ekonomiyi yeniden canlandırmanın bir yolunun da yatırım yapmaktan geçtiğini belirtti.

McDonalds Çin ve Hong Kong'daki restoranlarını satıyor!

McDonalds, Çin ve Hong Kong operasyonlarının yüzde 80’ini satıyor. Konuya yakın kaynakların verdikleri bilgilere göre McDonalds Corp, Çin ve Hong Kong’daki operasyonlarının yüzde 80’inin Citic Group ve Carlyle Group LP liderliğindeki bir konsorsiyuma satmayı planlıyor.

İzmir Kemeraltı’na yeni meydan inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı eski balık halinin bulunduğu alana kuracağı ve içinde balık satış birimleri, balık pişiricileri, restoranların bulunduğu yeni meydan için 21 Mart’ta yapım ihalesi gerçekleştiriyor.

Bomonti Bira Fabrikası 50 milyon TL'ye yeniden tasarlandı!

Eğlence yatırımları yapan Doğuş Grubu ve ortağı Pozitif, Tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nı 50 milyon liraya yeniden tasarladı ve düzenledi. Bomontiada’nın yeni restoranları ve kafeleri bu ay sonunda açılacak.

Köşebaşı restoran sayısını 50'ye çıkaracak!

Türkiye, Körfez ülkeleri, Fas ve Azerbaycan'da 30'dan fazla restoranı olan Köşebaşı, 10 yıl içinde toplam 50 şubeye ulaşmaya hedefliyor. Yurtiçinde açacağı yeni restoranların yanı sıra İngiltere, Almanya, Hollanda ile ilgili görüşmeler yürütülüyor.

McDonalds yeni restoranları Haberi

McDonalds yeni restoranları

Fast-food restoran şirketi McDonald’s Kazakistan'da ilk restoranını 2015'in ikinci yarısında açacak. Şirketten yapılan açıklamaya göre Kazakistan McDonald’s'ın dünya genelindeki 120'inci noktası ve Avrupa operasyonları üzerinden yönetilecek 39'uncu pazarı olacak.


Kazakistan operasyonlarında lokal kalkınma lisanıyla çalışacak olan McDonald’s faaliyetlerinde tanınmış Kazak iş adamı Kairat Boranbaeva ortak girişimde bulunacak.


McDonald’s Avrupa Başkanı Doug Goare yaptığı açıklamada, Kazakistan'ın gelişme ve büyüme potansiyeli sunduğunu belirterek, Kazak iş adamı Kairat Boranbaeva ile vardıkları anlaşmanın markalarını oluşturmayı mümkün kıldığını...