11 / 05 / 2024

MD Prekast Cephe Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

MD Prekast Cephe Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

MD Prekast Cephe Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erhan Güney, Erkan Polat, Mustafa Doğan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 20 Aralık'ta kuruldu

Hisar Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Özhisar tarafından kuruldu.

Kaya Prekast Cephe İzolasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Prekast Cephe İzolasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Kaya tarafından kuruldu.

Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Özgür Prekast İzolasyon ve Dış Cephe Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Prekast İzolasyon ve Dış Cephe Sistemleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özgür tarafından kuruldu.

Yss Prekast Cephe Kaplama Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yss Prekast Cephe Kaplama Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 160 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Çelik tarafından kuruldu. 

Ak Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Muhammet Atik imzasıyla kuruldu.

Prekast Bina Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Prekast Bina Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mevlüt Memiş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Ümraniye, İnkılap Mahallesi'nde kuruldu.

Erd Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erd Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Erdoğan tarafından 30 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Ümraniye, Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Caddesi'nde kuruldu.

Ankara Pursaklar'da kreş inşaatında dış cephe tamamlandı!

Pursaklar Belediyesi’nin ilçe merkezinde yapımına başladığı kreş inşaatında ciddi mesafe katedildi. Üç kat olarak inşa edilen sosyal tesisin dış cephe duvar örmeleri de tamamlandı.

Erzurum'da cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin tarihi mekân ve caddelerini modernize ediyor. Büyükşehir Belediyesi, kentsel estetik ve dönüşüm çalışmalarının yanında kent merkezi ve ilçelerde cephe sağlıklaştırılması çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.

Esre Cephe Sistemleri Alüminyum Doğrama İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esre Cephe Sistemleri Alüminyum Doğrama İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Toymuş, Hamza Kaymak, Abbas Demir ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Sancaktepe'de kuruldu.

MD Grup merkez binası açıldı!

Plastik, inşaat ve makine sektörlerinde faaliyet gösteren MD Group'un merkez binası törenle açıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Yılmaz, Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, İl Müftü Yardımcısı Muharrem Biçer, sanayiciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Konya'daki MD Grup merkez binası açıldı!

Plastik, inşaat ve makine sektörlerinde faaliyet gösteren MD Group'un merkez binası törenle açıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Bekir Yılmaz, Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, İl Müftü Yardımcısı Muharrem Biçer, sanayiciler ve çok sayıda davetli katıldı.

MD Prekast Cephe Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

MD Prekast Cephe Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

MD Prekast Cephe Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erhan Güney, Erkan Polat, Mustafa Doğan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 20 Aralık'ta kuruldu. 


MD Prekast Cephe Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü konut fabrika atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğerişler.


MD Prekast Cephe Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Aşağı dudullu Mahallesi, Çoban Çeşme Caddesi,...