06 / 07 / 2024

mebuskent konutta bahar fırsatı

mebuskent konutta bahar fırsatı

Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent, terörün yol açtığı psikolojik ortamda ekonomik ve sosyal hayatı canlandırmaya yönelik çalışmalara, “aylık yüzde 0,99 faiz ve 120 ay vade kampanyası” ile omuz verdi.

Konutta bahar havası!

TÜİK Nisan 2021 satış istatistiklerini açıkladı. İnşaat sektörü temsilcileri konut satışı verileri hakkında değerlendirmelerde bulundu....

Yeni reform paketi konutta bahar havası estirecek!

Seçimlerin sona ermesi ve yeni reform paketi konutta bahar havası estirecek. Satış ofisleri canlanmaya başladı. Konut sektörünü hareketli günler bekliyor.

Konutta bahar kampanyası devam ediyor!

Konut kredisindeki faiz artışları gayrimenkul satışlarında durgunluk yaşanmasına sebep oldu. Konut üreticileri, satışları yeniden canlandırmak için bahar dönemine, kampanyalar düzenlemeye başladı. 

Konutta bahar havası!

Türkiye'de şehirleşme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Büyük şehirlerde markalı konut projeleri birbiri ardına yükseliyor. Baharla birlikte 84 konut projesi başlıyor. Bu projelerde İstanbul yanında Ankara, Bursa ve Konya gibi şehirler de ön plana çıkıyor.

Ankara Mebuskent'te bahar fırsatı!

Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent’te dairelerin büyük bölümü yeni sahiplerini bulurken, kalan daireler içinde cazip faiz ve vade fırsatı ile satılacak yüzde 10’luk bir kontenjan ayrıldı.

Erişilebilir konutta doyum noktası yok!

Ali Sesli, inşaat sektörünün bahar ayı ile birlikte en hareketli dönemine girdiğini vurgulayarak, konutta doyum noktası olmadığını her zaman için toplam nüfusun yarısı kadar konuta ihtiyaç olduğunu söyledi.

Ankara Mebuskent'te daireler 120 ay sıfır faiz avantajıyla!

Başkent’in konutta yeni cazibe merkezi Mebuskent, herkese ve her keseye uygun konut tipi ve ödeme planı sunuyor.

Konutta bahar kampanyaları başladı!

Konutta bahar kampanyaları başladı. Mayısın gelişi ile birlikte konut projelerinde başlayan kampanya kapsamında indirimler, ödeme planları ve kişiye özel seçenekler konut sahibi olmak isteyenleri sevindiriyor.

Ankara Mebuskent Evleri'nde 120 ay sıfır faiz imkanı!

Şehrin içinde yeni bir şehir kurma hedefiyle Ankara'nın yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya'da hayata geçirilen Mebuskent konut projesi, bahar aylarına özel 120 ay 0 faiz kampanyası başlattı.

Konut projelerinde kampanya sezonu başladı!

Konutta bahar kampanyaları başladı. Mayısın gelişi ile birlikte konut projelerinde başlayan kampanya kapsamında indirimler, ödeme planları ve kişiye özel seçenekler konut sahibi olmak isteyenleri sevindiriyor..

Ankara Mebuskent'te 120 ay sıfır faiz kampanyası!

Şehrin içinde yeni bir şehir kurma hedefiyle Ankara'nın yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya'da hayata geçirilen Mebuskent konut projesi, bahar aylarına özel 120 ay 0 faiz kampanyası başlattı.

Ankara Mebuskent'te 120 ay sıfır faizlik bahar kampanyası!

AYMOR Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan: “Çift maaşlı bir aile, yıllarca kira ödemek yerine kampanyamızdan faydalanıp, 4-5 yıl sonra neredeyse kira bedeline Mebuskent’te lüks yaşama sahip olabilecek” dedi.

Konutta bahar kampanyaları 2015!

Yıl içinde en çok satışı bahar dönemlerinde yapan gayrimenkul şirketleri, bu mevsime hareket katmak amacıyla kampanyalara hız verdi. Konut alana üste para veren bile var.

mebuskent konutta bahar fırsatı Haberi

mebuskent konutta bahar fırsatı

Artan terör saldırılarının yol açtığı korku atmosferi nedeniyle insanların eve kapanması ve tüketimdeki daralma üzerine, hükümet ve özel kesimlerce başlatılan ekonomik ve sosyal hayatı canlandırmaya yönelik çalışmalara Mebuskent, somut bir kampanya ile katıldı.  


Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent, konut talebinin ertelenmesinin önüne geçme amacıyla  “Bahar Fırsatı” şeklinde bir kampanya başlattı. Ankara’nın yeni gözde yaşam bölgesi Karacakaya Çakırlar’da yapımı gerçekleştirilen ve 5-6 bin kişinin yaşayacağı Mebuskent’te konutların büyük bölümü yeni sahiplerini bulurken, konjonktür dikkate alınarak kalan daireler için cazip faiz ve vade imkanı getirildi. Konut alıcıları, Mebuskent’te aylık yüzde 0,99 faiz ve 120 aya kadar vade ile konut sahibi olabilecek. 

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan kampanya hakkında bilgi verirken, “Ülkemiz, milletimiz için kalkınma hedeflerimizden geri kalmamak için vatandaş normal hayatından...