09 / 05 / 2024

mecidiyeköy arsa ihalesi

mecidiyeköy arsa ihalesi

T.C.İstanbul 10. İcra Dairesi, Şişli Mecidiyeköy'de üzerinde cafe, restoran, oto yıkama ve otopark bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 85 milyon 808 bin 205 TL olarak belirlendi.

1935'te Mecidiyeköy'deki ünlü fabrikanın karşısındaki arsanın metrekaresi 80 kuruşa satılık!

1935 yılında, İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü açık artırma ile arsa, bina ve arazileri açık artırma ile satılığa çıkarmış. Bunlardan biri de Mecidiyeköy'deki ünlü fabrikanın karşısındaki arsa...

354.074 TL'den başlayan fiyata 42 ilde, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı?

Ucuz fiyata arsa almak isteyen vatandaşlar TOKİ arsa ihalesini bekliyor. 354.074 TL'den başlayan fiyata arsa... 42 il, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı ne zaman başlayacak?

Mecidiyeköy'de konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Mecidiyeköy Mahallesinde yer alan konu alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Şişli Mecidiyeköy'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

İBB Mecidiyeköy'de konut alanı imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli Mecidiyeköy'de konut alanı imarlı arsa satıyor. Arsanın satış bedeli 3 milyon 413 bin 120 TL olarak belirlendi.

İBB'nin Mecidiyeköy'deki arsası 472 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'nde bulunan 5 parsel arsayı 472 milyon TL'ye satıyor. Söz konusu gayrimenkulün ihalesi 28 Nisan 2021'de gerçekleşecek.

Zer Mecidiyeköy'de ön satışlar sürüyor!

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Ceylan İnşaat’ın Mecidiyeköy’de inşa ettiği ve 4 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde yükselen Zer Mecidiyeköy projesi için ön satışlar tüm hızıyla devam ediyor. 

Emlak Konut Alibeyköy arsa ihalesi 2 Şubat'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu 2 Şubat'ta yapılacak. Söz konusu arsaya konut, ortaokul ve park alanı yapılacak.

Emlak Konut Alibeyköy arsa ihalesi 21 Ocak'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesi 21 Ocak'ta yapılacak. Söz konusu arsaya konut, ortaokul ve park alanı yapılacak.

Mecidiyeköy-Kabataş metrosunun ihalesi yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 4 büyük metro hattının eş zamanlı olarak yapımına başlandığını açıkladı.Topbaş, Mecidiyeköy-Kabataş metrosunun ihalesinin yapıldığını ve yapım çalışmalarına yakında başlanacağını söyledi.

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro hattı ihalesi ne zaman?

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey arasında çalışacak, en büyük raylı sistem yatırımlarından metro hattı, ihaleye çıkmaya hazırlanıyor. 2017 yılında tamamlanması planlanan metro ile Halkalı-Beşiktaş arası yolculuk süresi 38 dakikaya düşecek.

Kabataş-Mecidiyeköy metro ihalesi bu ay yapılacak!

Mecidiyeköy’ü Kabataş’a bağlayacak 6,5 kilometrelik yeni metronun ihalesi Ocak ayında yapılıyor. Kabataş önce Mahmutbey ’e ardından da Bahçeşehir ’e metro ile bağlanıyor.

Kabataş-Mecidiyeköy metrosu 2018'de açılıyor!

İstanbul'da yapımına devam edilen Mahmutbey-Mecidiyeköy Metro Hattı'nın Kabataş’a uzatılmasına karar verildi. Mecidiyeköy’ü Kabataş’a bağlayacak 6.5 kilometrelik yeni metronun ihalesi bu ay içinde yapılacak.

Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattı Kabataş'a uzatılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattı Kabataş'a uzatılıyor. Mahmutbey-Mecidiyeköy hattının, bu ay içinde ihalesi yapılacak 6,5 kilometrelik yeni hat ile Kabataş'a uzatılacağı bildirildi.

mecidiyeköy arsa ihalesi Haberi

mecidiyeköy arsa ihalesi

T.C.İstanbul 10. İcra Dairesi, Şişli Mecidiyeköy'de üzerinde cafe, restoran, oto yıkama ve otopark bulunan arsayı yeniden satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 85 milyon 808 bin 205 TL olarak belirlendi. 


İhale ilanı 5 Eylül 2015 tarihinde de yayınlanmıştı.


Gayrettepe'de 85.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkuller!


T.C. İSTANBUL 10. İCRA DAİRESİ 


2014/3767 ESAS


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: TAŞINMAZIN

Özellikleri : İstanbul ili, Şişli ilçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 2011 ada, 3 parsel sayılı

2.664,00m2 miktarlı arsanın tamamı.

Satışa konu taşınmaz, Şişli İlçesi, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesine cepheli 149 kapı nolu 2011 ada, 3 parsel sayılı taşınmazdır. Parselin cephe genişliği yaklaşık 56 m olup, üçgen şeklindedir. Parselin bir kısmında açık otopark, oto yıkama binası ile diğer kısmında kafe ve lokanta olarak kullanılan...