04 / 05 / 2024

Mecidiyeköy-Beşiktaş-Kabataş metro hattı

Mecidiyeköy-Beşiktaş-Kabataş metro hattı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Beşiktaş'a metro sürprizi. Mecidiyeköy-Beşiktaş-Kabataş arasındaki 6,5 kilometrelik hat ile Beşiktaş'a ilk kez metro gelmiş olacak..

Arnavutköy ile İstanbul Havalimanı arasındaki 14 kilometrelik metro hattı bu ay açılıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'daki Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın büyük ihtimalle 10 Mart tarihinde, İstanbul Havalimanı arası 14 kilometrelik metro hattının da bu ay içinde hizmete sunulacağını belirtti. 

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

Çekmeköy - Üsküdar - Ümraniye metro hattı imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy - Üsküdar - Ümraniye ilçeleri, Metro Hattı Revize Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

2023'te 7 metro hattının inşaatı tamamlanacak!

İstanbul'da devam eden metro projelerine yönelik açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2023 yılında 7 metro hattının tamamlanacağını dile getirdi. 

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın 2. etabı 2022'de açılacak!

12 istasyondan oluşacak M9 Ataköy-İkitelli Sanayi-Olimpiyat Metro Hattı’nın ilk etabı geçtiğimiz günlerde açılmıştı. Çalışmaları devam eden 2. etabın 2022 yılına yetiştirilmesi planlanıyor.

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın 1. etabı açıldı!

12 istasyonun yer aldığı M9 Ataköy-İkitelli Sanayi-Olimpiyat Metro Hattı’nın 1. etabında bulunan Bahariye ve Masko istasyonları hizmete açıldı.

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın 1. etabı bugün açılıyor!

12 istasyondan oluşacak M9 Ataköy-İkitelli Sanayi-Olimpiyat Metro Hattı’nın 1. etabında yer alan Bahariye ve Masko istasyonları M9 Bahariye-Olimpiyat işletmesi olarak hizmete açılıyor.

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı metro hattı 2022'de açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşası devam eden Bahçelievler-Kirazlı metro hattının 2022'nin sonunda açılacağını söyledi. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kabataş Mecidiyeköy Mahmutbey Metrosu'nun ilk etabı olan M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattını, 28 Ekim 2020'de hizmete sundu. Yoğun olarak kullanılmaya başlayan hattın Mecidiyeköy istasyonu 7 Nisan'da bakım onarım çalışmaları sebebiyle işletmeye kapatıldı.

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı nereden geçecek? Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı kaç istasyondan oluşuyor? Proje hangi hatlara entegre edilecek? İşte tüm detaylarıyla Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı...

Mahmutbey-Mecidiyeköy Metro Hattı 29 Ekim'de açılıyor!

Mahmutbey-Mecidiyeköy Metro Hattı 29 Ekim'de açılıyor. Bu hatla günde 400 bin yolcu taşınacak ve metrobüsün de yükü hafifleyecek...

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın ilk etabı Ekim sonunda açılıyor!

Kovid-19 sebebiyle açılışı ertelenen M7 Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattının birinci etabı Ekim ayının sonunda açılacak...

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı Eylül'de açılacak! 

Koronavirüs sebebiyle açılışı ertelenen Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın Eylül ayında açılması planlanıyor. 

Mecidiyeköy-Beşiktaş-Kabataş metro hattı Haberi

Mecidiyeköy-Beşiktaş-Kabataş metro hattı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Beşiktaş'a metro sürprizi. Mecidiyeköy-Beşiktaş-Kabataş arasındaki 6,5 kilometrelik hat ile Beşiktaş'a ilk kez metro gelmiş olacak. Yapımı hızla süren Mecidiyeköy-Kağıthane-Alibeyköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın uzantısı olan Mecidiyeköy-Beşiktaş-Kabataş metro hattının temeli bugün atılıyor.


6,5 KM'DE 4 İSTASYON OLACAK

Kabataş-Beşiktaş-Darphane-Mecidiyeköy güzergahında 4 istasyonla hizmet verecek 6,5 kilometrelik yeni hattın 2018 yılında hizmete alınması planlanıyor. Yeni hatla birlikte Mahmutbey metrosu Kabataş'a kadar uzamış olacak. Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattının ise 2017 sonunda, açılması planlanıyor.


Yeni...