11 / 05 / 2024

mecidiyeköy diş hastanesi

mecidiyeköy diş hastanesi

Kurulduğu 1999 yılından bugüne Türk yükseköğrenim hayatında ilklerin öncüsü olan Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim ve Uygulama Hastanesi’ni 11 Haziran 2014 Çarşamba günü açıyor.

İstanbul’un ilk engelsiz diş hastanesi için 10 milyon TL'ye ihtiyaç var!

Marmara Üniversitesi’nin Başıbüyük’te inşaatına başlanan Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi içerisinde sadece engellilere hizmet verecek diş hastanesi için Devlet Planlama Teşkilatı'ndan 10 milyon TL bütçe sağlandı ancak 10 milyon TL'ye daha ihtiyacı var.

Tuzla’ya 25 milyon dolarlık diş hastanesi!

Okan Holding 25 milyon dolar yatırımla Tuzla'ya tam teşekküllü diş hastanesi açtı. Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, "Türkiye'nin en büyük diş hastanesini açtık. Özellikle yurtdışından hasta getirmek için çalışma yapacağız" dedi.

İnegöl Diş Hastanesi bölge hastanesi oluyor!

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde, geçen yıl Haziran ayında hizmete giren Diş Hastanesi, Yenişehir'de önümüzdeki günlerde açılacak 10 ünitlik Semt Polikliniği ile Bölge Hastanesi'ne dönüştürülecek.

Hospitadent Diş Hastanesi Hollanda'da açıldı!

İstanbul’da yedi, Kayseri ve Frankfurt’ta da birer şubesi olan Hospitadent Diş Hastanesi, yurt dışı yatırım projelerine Almanya’dan sonra Hollanda’yı da ekleyerek şube sayısını 10’a çıkardı.

Kabataş-Mecidiyeköy metrosu ne zaman açılacak?

Kadir Topbaş, metro hatlarının birbiriyle entegrasyonunu sağlayacak 7 kilometrelik Kabataş-Mecidiyeköy Metro Hattı’nın temelini attı. Kabataş-Mecidiyeköy hattı, Mahmutbey-Mecidiyeköy Metrosu’nu diğer metro hatlarına ve deniz yoluna bağlayacak.

Kabataş-Mecidiyeköy 9 dakikaya inecek!

Metro hatlarının birbiriyle entegrasyonunu sağlayacak 7 kilometrelik Kabataş-Mecidiyeköy Metro Hattı’nın temeli atıldı. Kabataş-Mecidiyeköy Metro Hattı, Mahmutbey- Mecidiyeköy Metrosu’nu diğer metro hatlarına ve deniz yoluna bağlayacak.

Mecidiyeköy Quasar İstanbul resimleri!

İstanbul Mecidiyeköy'de hayata geçirilen Mecidiyeköy Quasar İstanbul resimleri öncesinde projenin diğer detaylarına değinelim. İstanbul Quasar projesi kapsamında yer alan dairelerin teslimlerinin Eylül 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor..

Dentistanbul, Riyad’da diş hastanesi açıyor!

Bu yıla ‘2014 yılında 14 Dentistanbul’ hedefiyle başlayan Dentistanbul, temmuzda yatırım atağına geçerek Riyad’da yerel bir ortakla diş hastanesi açacak. Grup ayrıca franchise vermeye de başlayacak

Saf GYO Mecidiyeköy İş Merkezi'nin değerleme raporunu yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, şirket portföyünde yer alan Şişli Mecidiyeköy İş Merkezi' ndeki 6 adet bağımsız bölüme ait 2013 yılı ekspertiz raporunu yayınladı...

İnegöl Devlet ve Diş Hastanesi açılmak için gün sayıyor!

Özcan Akan, Bülent Temelli ile yapımı devam eden yeni İnegöl Devlet Hastanesi ve Diş Hastanesi inşaatlarında incelemelerde bulundu. Şahin, "İnegöl'de yaptığımız sağlık yatırımlarını bir nevi hem kontrol ediyor" dedi.

Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu için imzalar atıldı!

İstanbullulara nefes aldıracak Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu için imzalar atıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbas, saatte 70 bin kisi taşıyacak metronun kendi bütçeleriyle yapılacağını ve 850 milyon liraya mal olacağını söyledi...

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu hangi ilçelerden geçecek?

Mecidiyeköy - Mahmutbey Metrosu Çağlayan , Kağıthane, Nurtepe Alibeyköy bölgelerinden geçerek Edirnekapı Sultançiftliği hattına, oradan Tekstilkent, Yüzyıl Mahallesi üzerinden yeni hizmete açılan Mahmutbey-Başakşehir hattına entegre olacak.

Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu 2017'de bitecek!

Mecidiyeköy - Mahmutbey arasını 26 dakikaya indirecek olan yeni metro için imzalar atıldı. 17.5 km'lik metro hattının yapımı 2017'de tamamlanacak. Hattı 'Gülermak-Kolin-Kalyon ortaklığı' inşa edecek...

mecidiyeköy diş hastanesi Haberi

mecidiyeköy diş hastanesi

Kurulduğu 1999’dan bugüne Türk yükseköğrenim hayatında ilklerin öncüsü olan Okan Üniversitesi, 15. kuruluş yıldönümünde Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim ve Uygulama Hastanesi’ni açıyor.


Bu yıl ilk öğrencilerini alacak olan Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin Eğitim ve Uygulama Hastanesi, 11 Haziran 2014 Çarşamba günü saat 18.00’da İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun da katılımıyla gerçekleşecek törenle açılacak. Okan Üniversitesi, bir yandan geleceğin bilgili ve deneyimli diş hekimlerini yetiştirirken bir yandan da halkımızı kaliteli ve güvenilir diş tedavi hizmetleriyle buluşturacak.


11 Haziran 2014 günü saat 18:00'da başlayacak etkinlik Mecidiyeköy kampüsünde...