08 / 05 / 2024

Mecidiyeköy-Mahmutbey Hattında trafiğe kapatılacak alan

Mecidiyeköy-Mahmutbey Hattında trafiğe kapatılacak alan

Kabataş- Beşiktaş ve Halkalı Bahçeşehir uzantıları ile birlikte İstanbul Metrosu’nun en önemli akslarından biri olan Mecidiyeköy-Mahmutbey Hattı’nın Mecidiyeköy İstasyonu için yapım aşaması bugün itibariyle başladı.

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı yüzde 80,3 oranında yükseldi

Türkiye’de geçen sene trafiği kaydı yapılan taşıt sayısı bir önceki seneye oranla yüzde 80,3 yükselerek 2 milyon 290 bin 280 oldu. Bu dönemde 31 bin 721 taşıtın ise kaydı silindiği belirtildi. Böylelikle trafiğe kayıtlı toplam taşıt sayısı 2 milyon 258 bin 559 artış gösterdi.

Son Dakika! İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında yarın Şişli'de Hrant Dink'in ölümünün 16. yıl dönümü nedeni ile yapılacak anma programları kapsamında trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı.

TÜİK açıkladı! Türkiye'de trafiğe kaydı yapılan her 9 otomobilden 1 tanesi elektrikli...

Türkiye'de bu yılın ekim ayında trafiğe kaydı gerçekleştirilen her 9 otomobilden 1'i elektrikli araçlardan oluştuğu kaydedildi. Buna göre, ayda trafiğe kaydı yapılan 75 bin 494 otomobilin 8 bin 340'ını elektrikli araçlardan oluştuğu bildirildi. İşte ayrıntılar...

Aydın-Denizli Otoyolu projesinin Kuyucak-Denizli etabı trafiğe açıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu'nda trafiğe açılan Kuyucak-Denizli etabında otoyolu kullanmaya başladı. Proje kapsamında şu an için 80 kilometrelik etap kullanılıyor.

Otomotiv piyasasında alışılmadık artış! Trafiğe kaydı yapılan araç sayısı bir yılda yüzde 86,2 arttı!

Ağustos ayında trafiğe kaydı yapılan sıfır otomobil sayısı 2022’nin aynı ayına kıyasla yüzde 86,2 oranında, toplam taşıt sayısı yüzde 110,6 oranında arttı. Ocak-ağustos ayları arasında trafiğe kayıtlar 804 bin 993’ü otomobil olmak üzere toplam 1 milyon 525 bin 213 adeti buldu.

Temmuz'da trafiğe 232 bin 253 yeni araç kaydedildi! 1 yılda yüzde 7.1 arttı! 

Trafiğe kayıtlı araç sayısı, Temmuz ayında geçtiğimiz senenin aynı ayına göre yüzde 7,1 yükselerek 27 milyon 754 bin 948'e çıktı. 

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son dakika müjdesi!

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metro hattı ne zaman açılacak? İşte o metro hattında son durum...

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda son raylar kaynatıldı!

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda son raylar kaynatıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ray kaynatma töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Eminönü- Alibeyköy Tramvay Hattı'nın 2. kısmı Aralık 2022'de açılıyor!

İBB ile Fransız Kalkınma Bankası arasında, Eminönü- Alibeyköy Tramvay Hattı'nda kullanılması amacıyla, 93 milyon Euro tutarındaki ön protokole imzalar atıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hattın kalan kısmının 2022 Aralık'ta açılacağını duyurdu.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kabataş Mecidiyeköy Mahmutbey Metrosu'nun ilk etabı olan M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattını, 28 Ekim 2020'de hizmete sundu. Yoğun olarak kullanılmaya başlayan hattın Mecidiyeköy istasyonu 7 Nisan'da bakım onarım çalışmaları sebebiyle işletmeye kapatıldı.

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler başladı!

İstanbul halkının uzun süredir beklediği Eminönü-Alibeyköy hattında ilk sefer bugün saat 12:00'de başladı. 

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler bugün başlıyor! 

1 Ocak'ta resmi olarak açılan T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler bugün saat 12.00 itibarıyla başlıyor. Seferler ilk 10 gün ücretsiz olacak. 

Mecidiyeköy-Mahmutbey Hattında trafiğe kapatılacak alan Haberi

Mecidiyeköy-Mahmutbey Hattında trafiğe kapatılacak alan

Kabataş- Beşiktaş ve Halkalı Bahçeşehir uzantıları ile birlikte İstanbul Metrosu’nun en önemli akslarından biri olan Mecidiyeköy-Mahmutbey Hattı’nın Mecidiyeköy İstasyonu için yapım aşaması bugün itibariyle başladı. İnşaatın başlaması nedeniyle Şişli Fulya Mahallesi Bahçeler Sokak’ın bir bölümü trafiğe kapatıldı. Bu kapsamda yine Büyükdere Caddesi’nin, Aytekin Kotil ve Ortaklar Caddeleri arasında kalan kesiminde kısmi şerit daraltmaları yapılarak trafik akışı sağlanacak. Yayaların emniyetli geçişi için ise işyeri ve binalara erişim için geçiş koridorları oluşturulacak. Kısmi daraltma yapılacak olan caddelerin girişlerine de “Metro İnşaat Çalışması” yazılı uyarı tabelası koyuldu.

Metro çalışmalarının başlamasıyla birlikte trafiğin karışacağını ifade eden bir esnaf, “Trafik arapsaçına dönecek tamamen felç olacak. Bence trafik tamamen duracak, araçları stop edeceğiz. Cevahir AVM’nin yanı yukarı çıkışları ve önünde 1 şerit kapatılacak. Bizim E-5 karayoluna...