19 / 05 / 2024

mecit aslan züğürt ağa

mecit aslan züğürt ağa

Tapusu dedesinin üzerine kayıtlı 24 bin metrekarelik arazisini bırakıp Mardin'in Dargeçit ilçesinden ailevi nedenlerle 52 yıl önce Mersin'e göç eden 81 yaşındaki Mecit Aslan, çocuklarıyla çöp toplayarak yaşamını sürdürüyor..

Prof. Dr. Okan Tüysüz İzmir depremiyle ilgili  dört yıl öncesine gitti! 6.6 şiddetinden büyük deprem olmayacak dedi!

Ege Denizi'nde İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Okan Tüysüz,  dört yıl öncesinde aynı fay hattında deprem olduğunu hatırlatarak ' 6,6 büyüklüğünden daha büyük bir deprem beklentimiz yok"  dedi.

Simfer Çift Bölmeli Dört Gözü Gazlı Fırın en ucuza nerede satılıyor? İşte 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Hem fırınım hemde ocağım olsun diyenler için Simfer, bir ürünü aynı anda hem ocak hemde fırın olarak kullanılsın diye tasarladı. Simfer çift bölmeli dört gözü gazlı fırın  geliştirilmiş teknik özellikleri ile ilgi odağı haline geldi. 

''Dolar almayın!'' diyen İslam Memiş peş peşe açıkladı! Gözünüzü dört açın! Gram altın tam bu kadar olacak!

Gram altın 1.130 lira sınırını geçip yükselirken Altın kahini İslam Memiş yatırımcılara ''dolar almayın!'' diyerek gram altındaki yükselişlere değindi. Gözünüzü dört açın! Gram altın tam bu kadar olacak!

Altında resmen büyük fırtına! Tek tek açıklanan bu rakamları görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bir bakın

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altında resmen büyük fırtına geldi. Tek tek açıklanan bu rakamları görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı... Hemen bir bakın...

Gram altın 27 gün sonra tam bu kadar olacak! 1 gram bile altını olanlar koşun çabuk! Gözünüzü dört açın!

Bugün gram altın 1088 liradan işlem görüyor. Altın fiyatları büyük yükseliş kaydederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gram altının 27 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. 1 gram bile altını olanlar koşun çabuk! Altın fiyatları tam bu kadar olacak, gözünüzü dört açın!

Dolar bıçak sırtında! Bir sabah ansızın uyanacaksınız dolar 35 TL olmuş!  Elinde dolar olanlar gözünüzü dört açın 

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların ansızın 35 lira olacağını söyleyerek elinde dolar olan yatırımcıların gözlerini dört açmaları konusunda uyardı. İşte son dakika Selçuk Geçer dolar yorumu...

Asgari ücret hesaplamalarında büyük fırtına koptu! Ne 9 bin 500 ne de 10 bin! Son dakika rakamlarına hemen göz atın!

Milyonlarca kişi tarafından arama motorlarında sık sık araştırılan asgari ücret hesaplamalarında büyük fırtına koptu. 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen göz atın...

Dolarda fırtına değil resmen tsunami koptu! Elinizde 1 dolarınız bile varsa çabuk bakın

Piyasaların merakla beklediği, Amerika Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kurunda hareketli grafik görüldü. Dolar kurunda resmen fırtına değil tsunami yaşanıyor. Elinde 1 dolarınız bile varsa hemen bakın. 3 Kasım 2022 dolar/TL kuru.

Altın resmen füze gibi fırlayacak! Altın medyumu İslam Memiş tarih ve rakam verdi! Herkes gözünü dört açsın

Spot altın geçtiğimiz hafta 1700 doları geçti. ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasından sonra hafifçe gerileyen altın fiyatları için Altın medyumu İslam Memiş'ten altının füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Herkes gözünü dört açsın...

Borsada zurnanın zırt dediği yer geliyor, kara koyun ak koyun 3 Ekim'de belli olacak

Finansal Piyasalar Uzmanı İris Cibre 2 ay boyunca borsada yaşanan büyük manipülasyon sonrası yaşanan gelişmeleri ve borsada yaşanacakları kaleme aldığı yazısında iki tarihe dikkat çekti.

Piyasa uzmanı borsada zurnanın zırt diyeceği tarihi açıkladı

Borsa İstanbul'da bankacılık endeksinde yaşanan gelişmeleri değerlendiren Finansal Piyasalar Uzmanı İris Cibre, "3 Ekim zurnanın zırt dediği yer olacak" ifadelerini kullandı. Cibre, hisse senetlerinde pozisyon almış fonların bu hisseleri taban olduğu sürece satamayacak zarar edeceğini söyledi.

Çorum Mecitözü'nde acele kamulaştırma kararı!

Çorum Mecitözü'nde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Çorum Mecitözü 79 konut ihalesi 19 Haziran'da!

TOKİ Çorum İli, Mecitözü İlçesi, Camikebir Mahallesi 79 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Haziran 2019 tarihinde yapılacak...

mecit aslan züğürt ağa Haberi

mecit aslan züğürt ağa

Şener Şen’in başrolünü oynadığı ’Züğürt Ağa’ filmi, Mersin’de gerçek oldu. Merkez Mezitli ilçesine bağlı Kale köyünün üst kesimlerinde hazine arazisine yaptığı elektriği ve suyu olmayan barakada eşi ve 2 oğlu ile yaşayan Mecit Aslan, çöplerden topladığı plastik ürünleri satarak geçimini sağlıyor. 


'7 KÖYÜMÜZ VARDI' 


Yörüklerin yaşadığı bölgede ’Mecit Ağa’ olarak tanınan Mecit Aslan, 52 yıl önce Dargeçit’ten ailevi nedenlerle Mersin’e göç ettiğini, dedelerine ait 7 köy ve 24 bin metrekare arazilerinin olduğunu söyledi. Arazilerinin kadastro geçtikten sonra hazine ve orman arazisi olarak kaydedildiğini ileri süren Aslan, "Köy ağasıydık, 7 köyümüz vardı. Sahipsiz kalınca, herkes el koydu. Babam öldü, dedem öldü, hepsi sahipsiz kaldı. Sabahleyin kalkıyorum çuvalla plastik topluyorum, omzuma alıyorum geliyorum. Onu satıyorum idare ediyorum. Bizim başka bir işimiz yok. Yapamam...