18 / 05 / 2024

Mecit Çetinkaya

Mecit Çetinkaya

Sürmene Gemi Donatı ve Tahmil Tahliye İşletmeleri Anonim Şirketi, Mecit Çetinkaya, Ahmet Nur Çebi, Tayfun Çebi tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta kuruldu

Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Kariyerine nasıl başladı?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Kariyerine nasıl başladı?

Çetinkaya 5k İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetinkaya 5k İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Abubekir Çetinkaya, Emrah Çetinkaya ve Murat Çetinkaya ortaklığında kuruldu.

Çetinkaya Management Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çetinkaya Management Gayrimenkul Anonim Şirketi Bakırköy'de Alican Çetinkaya tarafından kuruldu.

TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya başvuruları bugün başladı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Çetinkaya projesi başvuruları bugün başladı.

Murat Karluk Çetinkaya kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Vekili Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Murat Karluk Çetinkaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Murat Karluk Çetinkaya'nın biyografisi...

Murat Karluk Çetinkaya, İş GYO Yönetim Kurulu Vekili oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Sezgin Yılmaz'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi.

Çetinkaya Elektroteknik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çetinkaya Elektroteknik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özkan tarafından açıldı.

Karluk Çetinkaya kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Karluk Çetinkaya kimdir? Karluk Çetinkaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sezgin Yılmaz'ın biyografisi...

Hasan Çetinkaya vefat etti!

İnşaat mühendisi ve Erzincan eski Milletvekili Hasan Çetinkaya hayatını kaybetti. Merhum Çetinkaya için TBMM'de cenaze töreni yapıldı. 

TOKİ Afyon Çetinkaya kura sonucu 23.07.2020 isim listesi!

TOKİ Afyon Çetinkaya kura sonucu 23.07.2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyon Çetinkaya kura sonucu 23.07.2020 isim listesi ve TOKİ Afyon Çetinkaya kura sonuçları kazananlar listesi...

TOKİ Afyon Çetinkaya 480 konut kura çekimi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon Merkez Çetinkaya projesindeki konutların kuraları bugün çekilecek.

TOKİ Afyon Merkez Çetinkaya 100 bin konut 2020 başvuruları!

TOKİ Afyon Merkez Çetinkaya 100 bin konut 2020 başvuruları ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor. TOKİ Afyon Merkez Çetinkaya 2020 projesinin fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Çorum Mecitözü'nde acele kamulaştırma kararı!

Çorum Mecitözü'nde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mecit Çetinkaya Haberi

Mecit Çetinkaya

Sürmene Gemi Donatı ve Tahmil Tahliye İşletmeleri Anonim Şirketi, Mecit Çetinkaya, Ahmet Nur Çebi, Tayfun Çebi tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta kuruldu. 


Sürmene Gemi Donatı ve Tahmil Tahliye İşletmeleri Anonim Şirketi iş konusu; İskele rıhtım inşaatı ile ilgili proje hazırlamak iskele rıhtım inşaatı yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sürmene Gemi Donatı ve Tahmil Tahliye İşletmeleri Anonim Şirketi adres: Altunizade, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, Bestekar Sadettin Kaynak Sokak,...