30 / 04 / 2024

Mecit Tok

Mecit Tok

MMR İnşaat Anonim Şirketi, Mecit Tok Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Başakşehir, İkitelli Organizasyon Sanayi Bölgesi, Atatürk Oto Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Çorum Mecitözü'nde acele kamulaştırma kararı!

Çorum Mecitözü'nde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Çorum Mecitözü 79 konut ihalesi 19 Haziran'da!

TOKİ Çorum İli, Mecitözü İlçesi, Camikebir Mahallesi 79 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Haziran 2019 tarihinde yapılacak...

TOKİ Çorum Mecitözü 20 soruda tüm detaylarıyla!    

TOKİ Çorum Mecitözü 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Çorum Mecitözü 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Çorum Mecitözü 2019 kurası ne zaman? İşte TOKİ Çorum Mecitözü 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müjdat Tokdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mahmut Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

TOKİ Çorum Mecitözü'nde konut satışları başladı!

ÇORUM’un Mecitözü İlçesi Kaymakamı Coşkun Doğan, Mescit Mahallesi’nde yapılması planlanan TOKİ konutlarının satışına başlandığını açıkladı. Kaymakam Doğan, başvuru ücretlerinin 28 Nisan 2017 tarihine kadar Mecitözü Ziraat Bankası’na yatırılması gerektiğini söyledi.

TOKİ Çorum Mecitözü Konutları'nda başvurular 20 Mart'ta başlıyor!

TOKİ tarafından Çorum Mecitözü'de inşa edilen 141 Konut, 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi, Camii ve Şadırvan Projesi için başvurular 20 Mart – 28 Nisan'da alınacak.

Mecit Tok Haberi

Mecit Tok

MMR İnşaat Anonim Şirketi, Mecit Tok Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Başakşehir, İkitelli Organizasyon Sanayi Bölgesi, Atatürk Oto Sanayi Sitesi'nde kuruldu. 


MMR İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1-İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler,...