02 / 05 / 2024

Meciyeköy Galatasaray Oteli satılıyor mu

Meciyeköy Galatasaray Oteli satılıyor mu

12 Şubat’taki zirvede UEFA’ya sunulacak projeler üzerinde çalışan Galatasaray yönetimi, Mecidiyeköy’de yapımı süren oteli satmayı planlıyor. Proje gerçekleşirse kasaya tam 150 milyon dolar girecek.

İBB tarafından açılışı yapılan Büyükada Oteli'nin fiyatı ortaya çıktı! Bakın gecelik ücreti ne kadarmış!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Orman Bakanlığı'nca satışa sunulan Adalar'daki bir tesisi satın alarak, İstanbulluların ve turistlerin kullanımına açtı. Peki, Büyükada Oteli'nin fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Wanda Vista İstanbul açıldı!

Wanda Hotels - Resorts'un ilk yurt dışı yönetim oteli olan Wanda Vista İstanbul'un rezidansları 7 Ağustos tarihinde açıldı. Wanda Vista'nın ilk açık deniz yönetim projesi olan Wanda Vista İstanbul, aynı zamanda Batı dünyasına "Pure Oriental Delight" konseptini getiren ilk proje olma özelliğinde.

Altınsoy İnşaat, konut sektörüne giriyor!

Galatasaray Oteli, Forum İstanbul ve Pendorya AVM gibi projeleri hayata geçiren Altınsoy İnşaat şimdi de konut sektörüne giriyor. Altınsoy İnşaat'ın Pendik'te hayata geçireceği Panorama Pavli'yi projenin satış koordinatörü İsmail Gökalp'le konuştuk. İşte o röportaj...

Mekke Abraj Kudai Oteli'ne tepki!

Kabe'nin 2 kilometre uzağında dünyanın en büyük oteli Abraj Kudai'nin inşası devam ediyor. Otelin Kabe-i Şerif'e tepeden bakan binalara katılacak olması eleştirileri artırıyor.

Mekke'de 3.5 milyar dolarlık Abraj Kudai Oteli 2017'de açılacak!

SUUDİ Arabistan’ın Mekke kentinde inşası süren Abraj Kudai Oteli, 10 bin oda sayısıyla ‘dünyanın en büyük oteli’ olacak.

Mersin eski Gülnar Oteli, Yörük Müzesi olacak!

MERSİN’in merkez Akdeniz İlçesi’nde, Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Güzel Sanatlar Galerisi olarak kullanılan Eski Gülnar Oteli, Büyükşehir Belediyesi tarafından Yörük Müzesi’ne dönüştürülüyor.

Riva ve Florya arsalarında gelirin yüzde 80'i Galatasaray'ın!

Mali sorunlarla boğuşan Galatasaray, en büyük gelir umudu İstanbul Riva ve Florya arsaları için Emlak Konut GYO ile anlaştı. Projelerin hasılat paylaşımı modeliyle ihale edilmesi ve elde edilecek gelirin yüzde 80’inin Galatasaray’a verilmesi yönünde anlaşıldı.

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli’nin inşaatında son durum ne?

Sarı-Kırmızılı kulübün eski Ali Sami Yen Stadı'nın yanında yükselen binasının kabası biteli 3 aya yakın süre geçmesine karşın inşaatta ilerleme olmaması camiada merak uyandırıyor.

Galatasaray Mecidiyeköy'deki otel arazisini satacak mı?

Galatasaray'a önümüzdeki 3 ay içinde 140 milyon nakit gerekiyor. Başkan Dursun Özbek’in Mecidiyeköy’deki otel arazisini devirli satışını gerçekleştirerek bu nakit sıkışıklığını çözmek için girişimlerini sürdürdüğü biliniyor.

Anemon Ordu Oteli için yıkım kararı!

Anemon Otelcilik'in Ordu'daki oteli Anemon Ordu için yıkım kararı çıktı. Ordu İdare Mahkemesi, 2011 yılının Kasım ayında açılan Anemon Ordu otelinin yıkılarak aslına döndürülmesi yönünde karar verdi.

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli'nde sona yaklaşıldı!

Galatasaray Kulübünün nisan ayı olağan divan kurulu toplantısı yapıldı. Toplantı, divan kurulu üyeleri arasında yapılan oylama sonucunda basına kapalı gerçekleştirildi.

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli satılacak mı?

Galatasaray Kulübü, Mecidiyeköy'deki oteli kiralama düşüncesinden vazgeçiyor. Yılda 40 milyon Dolar'a yakın faiz ödeyen Dursun Özbek Yönetimi, 150 milyon Dolar civarında bir fiyata oteli satıp borç kamburunu biraz olsun azaltmayı hedefliyor.

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli yıllık 5 milyon dolar gelir sağlayacak!

G.Saray’ın Mecidiyeköy’de yapımı süren oteline reklam vermek isteyenler sıraya girdi. Eski Ali Sami Yen Stadı’nın yanında bulunan eski GS Store arazisi üzerine yapılan otelden başkan Dursun Özbek yıllık 5 milyon dolar gelir beklediklerini belirtti.

Meciyeköy Galatasaray Oteli satılıyor mu Haberi

Meciyeköy Galatasaray Oteli satılıyor mu

Avrupa’dan 2 yıl men isteyen UEFA ile 12 Şubat’ta masaya oturacak olan Galatasaray’da kurtuluş formülü bulundu… Kritik zirveye kadar ekonomik tabloyu düzeltecek projeler üzerinde kafa yoran Başkan Dursun Özbek ve yöneticiler gözünü Mecidiyeköy’de yapımı süren Galatasaray Oteli’ne çevirmiş durumda. Alınan bilgilere göre Başkan Özbek, otele iyi bir alıcı bularak kulübü büyük oranda rahatlatmayı düşünüyor. Bu proje, ilk yönetim kurulu toplantısında masaya yatırılacak.





BORÇLARIN 3’TE 1’İ GİDECEK!


Eğer yönetim kurulundan da onay çıkarsa otelin satışı için hemen kollar sıvanacak. Fakat inşaatı süren otelin bitimi yaz aylarının ortasını bulacağından UEFA’ya satış için garanti verilecek. Yapılan araştırmalara göre Galatasaray Oteli bittiğinde piyasa değeri tam 150 milyon doları bulacak. Böylece Sarı-Kırmızılı kulüp borçlarının 3’te 1’inden tek bir hamle ile kurtulmuş olacak. Başkan Dursun Özbek,...