02 / 05 / 2024

Meciyeköy Galatasaray Otelinde son durum

Meciyeköy Galatasaray Otelinde son durum

12 Şubat’taki zirvede UEFA’ya sunulacak projeler üzerinde çalışan Galatasaray yönetimi, Mecidiyeköy’de yapımı süren oteli satmayı planlıyor. Proje gerçekleşirse kasaya tam 150 milyon dolar girecek.

Galatasaray Başkan Adayı Hamamcıoğlu'ndan Dursun Özbek'in gayrimenkule yönelik projelerine eleştiri!

Galatasaray Kulübünde 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olan Eşref Hamamcıoğlu, rakibi Dursun Özbek'in kulübün gayrimenkullerine yönelik projelerini eleştirdi.

Erden Timur, Galatasaray'ın kurduğu Basketbol A.Ş.'yi yönetecek!

Galatasaray tarafından "Basketbol AŞ" kuruldu ve yönetimi sponsor inşaat firması olan Nef’in Galatasaraylı Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur’a verildi.

Galatasaray yönetimine 13 inşaatçı aday!

Merakla beklenen Galatasaray Kulübünde seçimli olağan genel kurul yarın gerçekleştirilecek.  Galatasaray'da 5 isim başkanlık için yarışacak. İşte Galatasaray yönetimine aday olan inşaatçılar...

Galatasaray, Mecidiyeköy’deki otelini Sağlık Bakanlığı’na tahsis edecek!

Galatasaray, Mecidiyeköy’de inşaatı tamamlanan otel için çalışmalara başladı. Yönetim, otel için planlanan ve şu anda boş duran 182 odalı binayı gerek duyulması durumunda hastane olarak Sağlık Bakanlığı’nın emrine bedelsiz tahsis etmeye hazırlanıyor.

Galatasaray hisseleri derbi sonrası yükselişe geçti!

Süper Lig'in 23. haftasında oynanan derbi maçta Galatasaray'ın, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 yenmesinin ardından, Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray hisseleri yüzde 20 değer kazandı.

Büyükçekmece'deki 130 dönümlük arazi Galatasaray'a tahsis edildi!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından Galatasaray'a 130 dönümlük arazi tahsis edildi. Sarı-kırmızılı kulübe tahsis edilen arazi için imza töreni yapıldı...

Galatasaray yönetim kurulu gayrimenkuller için istediği yetkileri alamadı!

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısında yönetim kurulu için Galatasaray Adası, Mecidiyeköy'deki arsa ve Beyoğlu'ndaki bina üzerinde istenen yetkiler alınamadı.

Galatasaray Adası'ndaki yapılar neden yıkıldı?

Galatasaray Adası'nda yıkım işlemlerinin tamamlanmasıyla adaya ne olacağı merak konusu oldu. İstanbul’un en güzel tesisinin adaya yapılması isteniyor.

Galatasaray Adası'nın yıkım sonrası son hali!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Galatasaray Adası'ndaki imara aykırı yapılar yıkıldı. Metruk şekilde kalan adanın son hali havadan görütülendi. 

Galatasaray Adası'nda yıkım başladı!

Büyük bölümü geçtiğimiz yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz sene yıkılan Galatasaray Adası'nda yıkım çalışmaları yeniden başladı. 

Ali Fatinoğlu: Galatasaray Adası'nı Dursun Özbek yıktırdı!

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adayı Ali Fatinoğlu, Galatasaray Adası'nın yıkımıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Galatasaray Üniversitesi 5 yıldır restore ediliyor!

2013'te çıkan yangında büyük hasar gören Galatasaray Üniversitesi'nin 1992'den beri kullandığı İbrahim Tevfik Efendi Sahil Sarayı'nda restorasyon çalışması 5 yıldır devam ediyor...

Galatasaray Riva projesinde ilk kazma bu yıl vurulacak!

Emlak Konut tarafından ihale edilen Galatasaray Riva projesi Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Çizim çalışmalarının devam ettiği projede ilk kazma bu yıl içine vurulacak...

Meciyeköy Galatasaray Otelinde son durum Haberi

Meciyeköy Galatasaray Otelinde son durum

Avrupa’dan 2 yıl men isteyen UEFA ile 12 Şubat’ta masaya oturacak olan Galatasaray’da kurtuluş formülü bulundu… Kritik zirveye kadar ekonomik tabloyu düzeltecek projeler üzerinde kafa yoran Başkan Dursun Özbek ve yöneticiler gözünü Mecidiyeköy’de yapımı süren Galatasaray Oteli’ne çevirmiş durumda. Alınan bilgilere göre Başkan Özbek, otele iyi bir alıcı bularak kulübü büyük oranda rahatlatmayı düşünüyor. Bu proje, ilk yönetim kurulu toplantısında masaya yatırılacak.





BORÇLARIN 3’TE 1’İ GİDECEK!


Eğer yönetim kurulundan da onay çıkarsa otelin satışı için hemen kollar sıvanacak. Fakat inşaatı süren otelin bitimi yaz aylarının ortasını bulacağından UEFA’ya satış için garanti verilecek. Yapılan araştırmalara göre Galatasaray Oteli bittiğinde piyasa değeri tam 150 milyon doları bulacak. Böylece Sarı-Kırmızılı kulüp borçlarının 3’te 1’inden tek bir hamle ile kurtulmuş olacak. Başkan Dursun Özbek,...