05 / 05 / 2024

Meclis kulisleri yenileme

Meclis kulisleri yenileme

Türkiye Büyük Millet Meclisi 15 gün boyunca tatile giriyor. Tatilde milletvekillerinin Meclis kulislerinde tadilat çalışmaları başlayacak.

Kocaeli Kefken Limanı'nın yenileme çalışması mecliste!

Kocaeli Kefken Limanı ile ilgili bir genişletme veya yenileme çalışması olup olmadığı meclis gündemine taşındı. İYİ Partili Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Büyükşehir Meclisi'nde Balbey Yenileme projesi konuşuldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısında Balbey Yenileme Projesi konuşuldu.

Ordu Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan meclis toplantısında Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılması kararlaştırıldı.

AKM'nin tadilat ve yenileme çalışmaları meclis gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, AKM'nin tadilat ve yenileme çalışmaları ile yerine yapılacağı açıklanan opera binasının proje çalışmalarını meclis gündemine taşıdı..

Uzun Çarşı Yenileme Projesi'nde 3 katlı ruhsatlı yapılara dokunulmayacak!

Büyükşehir Meclis Toplantısı sonrası gazetemize konuşan Başkan Toçoğlu, Uzun Çarşı Yenileme Projesi’nde yer alan ruhsatlı 3 katlı binaların akıbetine dönük çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Manisa'da kentsel yenileme projesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Hafsa Sultan Mahallesinde yapmayı planladığı kentsel yenileme projesi Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Aralık ayı Meclis Toplantısı'nda gündeme geldi.

Ortahisar Kentsel Yenileme projesi iptal edildi!

Trabzon İdare Mahkemesi, yapılan itirazlar üzerine Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 'Ortahisar Kentsel Yenileme Projesi' için aldığı meclis kararını iptal etti.

Trabzon Ortahisar Kentsel Yenileme Projesi'ne itiraz geldi!

Valilik ve Büyükşehir’in yürüttüğü projeye Şehir Plancıları Odası itiraz etti. TRABZON İdare Mahkemesi, yapılan itirazlar üzerine Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 'Ortahisar Kentsel Yenileme Projesi' için aldığı meclis kararını iptal etti

Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi'nde imara aykırı binalar yıkılacak!

Kasım Meclis Toplantısı’nda Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi’ni hayata geçirmek için meclis üyelerinden yetki alan Başkan Toçoğlu, “Esnafımızın endişelerini anlıyoruz. Bu endişeleri en aza indirecek şekilde çok açık bir çalışma gerçekleştireceğiz” dedi.

Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi hayata geçiriliyor!

Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi’ni hayata geçirmek için meclis üyelerinden yetki alan Başkan Toçoğlu, “Esnafımızın endişelerini anlıyoruz. İnşallah bu endişeleri en aza indirecek şekilde çok açık ve çok şeffaf bir çalışma gerçekleştireceğiz” dedi.

Erzincan Buğday Meydanı Yenileme Projesi tamamlandı!

Erzincan Belediyesi kentsel dönüşüm ve rehabilitasyon çalışmaları kapsamın da yürüttüğü Erzincan’ın en eski alış veriş merkezlerinden biri olan Buğday Meydanı Yenileme Projesi tamamlandı ve iş yerlerinin kuraları çekildi...

Tarlabaşı Kentsel Yenileme Projesi ile bölge 40 kat değerlendi!

Türkiye'nin ilk yenileme projesi olan ve bu özelliği nedeniyle referans proje niteliği taşıyan Tarlabaşı Kentsel Yenileme Projesi kapsamındaki gayrimenkullerin değeri daha şimdiden 40 kat arttı...

Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi'nde 200 bina restore edildi!

Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi, Ankara kalesi ile birlikte 1 milyon 300 bin metrekarelik bir alanda üç etapta planlanıyor. Hacı Bayram Veli Camisi ve çevresi inanç turizminin merkezi haline geldi...

Meclis kulisleri yenileme Haberi

Meclis kulisleri yenileme

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) yarından itibaren 15 gün boyunca tatile giriyor. Bu tatille birlikte iktidar ve muhalefet milletvekillerinin bir araya geldiği Meclis kulislerinin tadilatına başlanacak. 57 yıl aradan sonra yapılacak ilk tadilatın ardından kulislerdeki ışıklandırmalar, mobilyalar ve iç cephe yepyeni bir görünümüne kavuşacak. 


16 NİSAN ÖNCESİ BİTİRİLECEK

Kulisteki en çarpıcı değişim halılar da olacak. Kırmızı halılar serilecek. Kulisteki loş ışıklandırma kaldırılacak. Çalışma ortamını kolaylaştırmak için asma tavana güçlü neon ışıklandırmalar ise tamamen yenilenecek. Tadilatın referandumun yapılacağı 16 Nisan'a kadar tamamlanması...