21 / 05 / 2024

Med Teknik şirketi

Med Teknik şirketi

Med Teknik Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Vedat Demir tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Ümraniye Şerifali Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Caddes'nde kuruldu.

Snc Teknik İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Snc Teknik İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Özcan Sancak tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Med Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İsmail Hakkı Dumankaya, İslam Dumankaya ve Mehmet Emin Dumankaya ortaklığından 1 milyon TL sermaye ile bugün kurdu.

Snn Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Snn Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sari İgit tarafından kuruldu.

Küresel Yapı Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küresel Yapı Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İdris Hannarıcı tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mkc Teknik Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkc Teknik Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Limited Şirketi Muhammet Kalkan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Temeltaş Teknik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Temeltaş Teknik Yapı Anonim Şirketi İhsan Mert tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kaf Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaf Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Davut Gedikli ve Kamil Arsalan ortaklığında kuruldu.

İstanbul Detay Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Detay Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi Tuzla'da Kenan Kuruağaç ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nun Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ataşehir'de Yaşar Köybaşı, Zafer Özcan ve Harun Ay imzasıyla kuruldu.

Girgin Teknik Yapı İnşaat Mühendisliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Girgin Teknik Yapı İnşaat Mühendisliği Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Abdullah Furkan Girgin imzasıyla kuruldu.

Işıklı Reklamcılık Teknik Hırdavat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işıklı Reklamcılık Teknik Hırdavat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Furkan Işık imzasıyla kuruldu.

Hayırlı Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayırlı Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 2 milyon TL sermaye ile bugün Menduh Bozan ve Abdulrahman A.Q Al-Rawhanı imzasıyla kuruldu.

Mky Teknik Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mky Teknik Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin 625 TL sermaye ile bugün Ahmet Yavuz Yıldız, Kutay İş ve Mert Teker imzasıyla kuruldu.

Med Teknik şirketi Haberi

Med Teknik şirketi

Med Teknik Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Vedat Demir tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Ümraniye Şerifali Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Caddes'nde kuruldu.


Med Teknik Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK FAALİYETLERİ Şirket her türlü etüt, plan, proje, mimarlık, mühendislik ve müşavirlik hizmetleri, mühendislik yapıları, yerleşim alanları ve maden sahalarında; jeolojik, jeoteknik, jeofizik etütler ve maden etüdleri, hidrolojik, hidrojeolojik etüdler, sıcak su etüdleri, jeolojik inceleme ve harita yapımı, maden arama, araştırma ve mevcut maden sahalarında gerekli sontaj, inceleme ve etütlerin yapılması, rezerv hesaplarının yapılması, ön işletme ve işletme raporlarının hazırlanması, kıyı ve deniz jeolojisi proje ve uygulamaları, ÇED raporlarının hazırlanması, beton ve bitümlü kaplamalar dizayn ve mühendislik hizmetleri, jeolojik, jeoteknik, jeofizik danışmanlık ve mühendislik ve proje...