29 / 04 / 2024

Işıklı Reklamcılık Teknik Hırdavat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Işıklı Reklamcılık Teknik Hırdavat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Furkan Işık imzasıyla kuruldu.




Işıklı Reklamcılık Teknik Hırdavat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Furkan Işık imzasıyla kuruldu.


Işıklı Reklamcılık Teknik Hırdavat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- Her türlü teknik hırdavat malzemelerinin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Gerekli malzemenin teminini sağlamak, gerekli alet ve  edevatın alım satımı ithali ve ihracını yapmak. Konusu ile ilgili danışmanlık hizmetlerini yapmak, konusu ile ilgili teknik elemanların  teminini sağlamak.2- Resmi ve özel sektör inşaat ihalelerinde taahhütte bulunmak. Bu işler için gerekli olan araç gereç ve malzemelerin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. İnşaat yapımı ile ilgili taşeron hizmetleri yapmak. Taşeron hizmetleri almak. Gerekli olan tüm nalburiye  malzemelerinin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. 3- Her türlü görsel ve yazılı olan reklamcılık hizmetlerinin yapılması için gerekli malzeme, makina ve techizatın alımı satımı ithali ve  ihracını yapmak. Teknik bürolar ve elemanlar temin etmek.  Danışmanlık hizmetlerinde bulunmak. Gerekli malzemenin temini  sağlamak.      Şirket menkul ve gayrimenkuller iktisap edebilir. Komisyonculuk yapmamak kaydı ile satabilir.  Üçüncü şahıslar nezdinde ipotek  ve rehin alabilir. Gerektiğinde ipotek ve rehin verebilir. Gerekli gördüğü hallerde ortaklar kurulu kararı ile iş değişikliği konusunda  kararlar alabilir.




Geri Dön