15 / 05 / 2024

Işıklı Reklamcılık Teknik Hırdavat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Işıklı Reklamcılık Teknik Hırdavat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Işıklı Reklamcılık Teknik Hırdavat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Furkan Işık imzasıyla kuruldu.

İŞKUR Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alımı! Kura tarihi resmen belli oldu! Mülakat yok! Fırsatı kaçırmayın

Sağlık Bakanlığı İŞKUR aracılığıyla 8 bin personel alımı yapacağını açıklamıştı. Personel alımı kurası öncesi başvuru tarihi 23- 27 Şubat tarihlerinde tamamlandı. Peki Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kurası ne zaman? Başvuru sonuçları nereden, nasıl öğrenilecek?

İntikali yapılmamış tarım arazileri için mirasçılık belgesi istenecek!

Aktarılan son dakika detaylarına göre Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kapsamında intikali yapılmamış araziler için taahhütnameyle yapılan başvurulara itiraz edilmesi durumunda, mirasçılık belgesi talep edilecek.

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Demir tarafından kuruldu.

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Elçi tarafından kuruldu.

Admv İnşaat Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Admv İnşaat Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Avni Doğan tarafından kuruldu.

Dapsan İnşaat Metal Reklamcılık Tekstil Kimya Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dapsan İnşaat Metal Reklamcılık Tekstil Kimya Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çöp tarafından kuruldu.

Manasa Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Manasa Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Demirkaya tarafından kuruldu.

Nisan'da açlık sınırı 9 bin 814 TL, yoksulluk sınırı 33 bin 948 TL oldu! 

BİSAM Nisan 2023 dönemi için açlık ve yoksulluk sınırı rakamlarına göre, Türkiye'de sağlıklı ve dengeli beslenmenin maliyeti günlük 327 TL, açlık sınırı ise 9 bin 814 TL olarak belirlendi. Yoksulluk sınırı da 33 bin 948 TL şeklinde açıklandı. 

BİSAM yeni verileri açıkladı! İşte yeni açlık sınırı

BİSAM'ın açıklamasını yaptığı Nisan ayı için açlık ve yoksulluk sınırı bilgilerine göre; Türkiye’de sağlıklı ve dengeli beslenmenin bedeli günlük olarak 327 TL, açlık sınırı ise 9 bin 814 TL'ye erişti. Yoksulluk sınırı ise 33 bin 948 TL olarak kayıtlara geçti.

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. kuruldu!

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Atmaca tarafından kuruldu.

GSS borçları ne zaman siliniyor? İşte Sağlık Sigortası prim borçları hakkında merak edilenler

Gelir testi yaptırmadığı için Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borcu olan vatandaşlar için vergi affı kanunu kapsamında yapılandırma fırsatı sunuldu. Bu fırsatla birlikte, borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlar 31 Aralık 2022 tarihine kadar borçlarını yapılandırabilecekler.

İşten çıkarılınca sağlık sigortasından yararlanma hakkı hemen biter mi?

İşten istifa ya da çıkarılma durumlarında sosyal güvenceden yoksun kalmak, pek çok kişi için en fazla endişe yaratan durumlardan biri.  Peki işle ilişiği kesilenlerin sağlık hizmetlerinden yararlanma hakkı da hemen sona eriyor mu?

Işıklı Reklamcılık Teknik Hırdavat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Haberi

Işıklı Reklamcılık Teknik Hırdavat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi


Işıklı Reklamcılık Teknik Hırdavat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Furkan Işık imzasıyla kuruldu.


Işıklı Reklamcılık Teknik Hırdavat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- Her türlü teknik hırdavat malzemelerinin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Gerekli malzemenin teminini sağlamak, gerekli alet ve  edevatın alım satımı ithali ve ihracını yapmak. Konusu ile ilgili danışmanlık hizmetlerini yapmak, konusu ile ilgili teknik elemanların  teminini sağlamak.2- Resmi ve özel sektör inşaat ihalelerinde taahhütte bulunmak. Bu işler için gerekli olan araç gereç ve malzemelerin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. İnşaat yapımı ile ilgili taşeron hizmetleri yapmak. Taşeron hizmetleri almak. Gerekli olan tüm nalburiye  malzemelerinin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. 3- Her türlü görsel ve yazılı olan reklamcılık...