29 / 04 / 2024

Media Markt mağazalar

Media Markt mağazalar

Türkiye'nin açık ara lider tüketici elektroniği perakendecisi olan Media Markt, Bursa Özdilek Özlüce AVM'de mağaza açtı.

Media Markt İsveç'teki 26 mağazasını kapattı!

Media Markt ekonomik nedenle İsveç'ten çekilme kararı aldı. İsveç'teki 26 mağazasını Norska Expert'e sattığı ve ülkeden ayrılacağı söylendi.

Media Markt Carousel'de mağaza açtı!

MEDİA Markt, Carousel Alışveriş Merkezi'ndeki yeni mağazasını "Açılış Kampanyası" ile kutluyor.Media Markt. İstanbul'daki yeni adresinde 2.594 metrekarelik mağazada 42 kişilik profesyonel ekip çalışacak.

Media Markt’ta Bosch’a sepette yüzde 15 indirim! İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sevilen teknoloji mağazası Media Markt, Bosch beyaz eşyada yüzde 15 indirime gitti. Peki, Bosch bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi…

Media Markt’ta dev kampanya! Samsung televizyonlarda yüzde 15 indirim! İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sevilen teknoloji mağazası Media Markt, Samsung televizyonlarda indirim kampanyası başlattı. Peki, hangi Samsung ürünlerinde, ne kadar indirim var? İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Electrolux Media Markt’ta satışa çıktı! Electrolux bulaşık makineleri ne kadar? İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin sevilen teknoloji mağazası Media Markt, Electrolux bulaşık makinelerini en uygun fiyatıyla satışa çıkardı. Peki, Electrolux bulaşık makineleri ne kadar? İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Media Markt, 2018’de 30 yeni mağaza açacak!

Alman Media Markt 2018 yılında 30 yeni mağaza açmayı hedefliyor. Media Markt Türkiye pazarına 10 yıl önce girdi. 

Media Markt Bursa Özdilek AVM'de mağaza açtı!

Türkiye'nin açık ara lider tüketici elektroniği perakendecisi olan Media Markt, Bursa Özdilek Özlüce AVM'de mağaza açtı.

Media Markt İsveç'teki 26 mağazasını kapattı!

Media Markt ekonomik nedenle İsveç'ten çekilme kararı aldı. İsveç'teki 26 mağazasını Norska Expert'e sattığı ve ülkeden ayrılacağı söylendi.

Media Markt Konya'daki 2. mağazasını açtı!

Avrupa'nın açık ara bir numaralı parekende zinciri Media Markt, Eylül ayı için planlanan 4 mağaza yatırımı kapsamında 3'üncü mağaza açılışını 29 Eylül tarihinde Konya'da gerçekleştirdi.

Media Markt, Viaport Asia’da mağaza açtı

Türkiye’nin en çok ziyaretçi çeken “Outlet” yaşam merkezlerinden biri olan Viaport Asia büyümeye devam ediyor. Dünyanın en önemli elektronik marketlerinden biri olan Media Markt 3 bin 200 metrekarelik yeni mağazasının kapılarını Viaport Asia’da açtı.

Media Markt, bu yıl 6 yeni mağaza açacak!

TÜRKİYE’deki teknoloji zincir mağazaları arasında tek yabancı olarak operasyonlarını sürdüren Media Markt, önümüzdeki yıllar için hedef büyüttü.Gökyıldırım,“Türkiye’yi Avrupa pazarına ölçekledirdiğimiz zaman çok kıymetli bir grafik karşımıza çıkıyor" dedi

Media Markt İzmir’de 4. mağazasını açtı!

Perakende grubu Media Markt, İzmir’deki 4’üncü mağazasını Point Bornova AVM’de hizmete açtı. Kurum, mağazasında ziyaretçilerine 50 bine varan ürün çeşidini düşük fiyatlarla satın alma imkanı tanıyor.

Media Markt İzmir'de 3.mağazasını açtı!

Media Markt İzmir'deki 3.mağazasını Karşıkaya Alabey semtinde hixmete açtı. Media Markt, şehrin merkezinde tüketicilerine daha yakın olmayı ve mağaza içinde entegre ettiği dijita çözümleriyle farklı bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefliyor.

Media Markt Doğu ve Güneydoğu'da 4.mağazasını açtı!

Media Markt, büyüme stratejisi doğrultusunda Diyarbakır'da ilk. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde ise dördüncü mağazasını Forum Diyarbakır'da hizmete açtı. Ziyaretçilere binlerce çeşit son teknoloji ürününü düşük fiyatlarla satın alma imkanı sunuyor.

Media Markt Diyarbakır'da ilk mağazasını açtı!

Media Markt, büyüme stratejisi doğrultusunda Diyarbakır'da ilk, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ise dördüncü mağazasını Forum Diyarbakır'da hizmete açtı.

Media Markt mağazalar Haberi

Media Markt mağazalar

Media Markt, Türkiye'nin açık ara lider tüketici elektroniği perakendecisi olma hedefiyle mağaza yatırımlarına devam ediyor. Bu doğrultuda da 3 Mart'ta Bursa Özdilek Özlüce AVM'de kentteki 3üncü, Türkiye'deki 47. mağazasını hizmete açtı. 


Media Markt olarak 2017'de de mağaza sayısını artırmaya yönelik yatırımlarına devam edeceklerini belirten Media Markt İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım, "Rakipsiz fiyatlarımızı, cazip kampanyalarımızı, ürün çeşitliliğimizi ve hizmet kalitemizi, müşterilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. 


Tüketicilerimizin nerede, nasıl alışveriş yapmak istediklerine yönelik beklenti ve görüşleri bizim odağımızda yer alıyor. Bu doğrultuda yeni mağazalarımızın planlaması için çok çalışıyor, araştırmalar ve veri analizleri yaparak açılışlarımızı gerçekleştiriyoruz. 


Bursa'daki 3'üncü mağazamızla Bursalı tüketicilerimize daha da yaklaşıyor ve onların yüzünü güldürmeye devam ediyoruz" dedi.



Yeni...