17 / 05 / 2024

media satürn izmir mağazası

media satürn izmir mağazası

Elektronik eşya perakendecisi Media-Saturn'un CEO'su Nuri Topatan, 2012 yılında Türkiye'de 12 mağaza açacaklarını söyledi...

Cengiz Holding'e satılan İzmir'deki arazilerle ilgili şok açıklama: Acemi olduğum bir dönemdi!

CHP'nin İzmir adayı Cemil Tugay, Cengiz Holding'e yapılan arazi satışı iddialarıyla ilgili '' Acemi olduğum bir dönemdi'' diyerek açıklama yaptı. 

Belediye 19 adet daireyi satıyor! İzmir Karabağlar'da ev sahibi olma fırsatı! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesinde yer alan 19 adet daireyi satıyor. Peki İzmir Karabağlar'daki dairelerin fiyatları ne kadar? 

Electrolux Media Markt’ta satışa çıktı! Electrolux bulaşık makineleri ne kadar? İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin sevilen teknoloji mağazası Media Markt, Electrolux bulaşık makinelerini en uygun fiyatıyla satışa çıkardı. Peki, Electrolux bulaşık makineleri ne kadar? İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Özelleştirme İdaresi'nden bomba satış! İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var! İşte il il satış listesi..

Özelleştirme yoluyla kamu arazilerinin ve üzerinde yer alan yapıların satışı devam ediyor. İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var. İşte il il satış listesi...

Media Markt'da Apple Watch Series 7 uygun fiyatıyla satışta! İşte 3 Nisan 2022 fiyat listesi...

Media Markt, Apple Watch Series 7 GPS ürününü satışa sundu. Peki Media Markt'da Apple Watch Series 7 GPS Akıllı Saat'in fiyatı kaç TL? İşte Apple Watch Series 7 GPS Akıllı Saat'in ürün ve fiyat bilgisi...

Media Markt'ta Canon Dijital Kompakt Fotoğraf Makinesi satışta! İşte 26 Mart 2022 fiyat bilgisi...

Teknolojik ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunmaya devam eden Media Markt, Canon Dijital Kompakt Fotoğraf Makinesi'ni satışa çıkardı. İşte ürün ve fiyat bilgisi...

Satürn İnşaat Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satürn İnşaat Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Timuçin   Sarıcan tarafından kuruldu. 

İrem Derici Satürn’de ev arıyor!

Şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Burası çok kötü bir yer oldu. Her gün akıl tutulması yaşıyoruz gördüklerimizle, duyduklarımızla. Var mı şöyle Satürn’de bi' eli yüzü düzgün 2+1” dedi.

Satürn Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satürn Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Serkan Sağlam tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Konut satışında İzmir ilk 3'te!

İzmir’de bu yıl 71 bin 805 konut, 16 bin 170 arsa satıldı. Bu verilerle İzmir, en çok konut satılan üçüncü, en çok arsa satışı yapılan 5’inci kent oldu.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

Konut satışları İzmir ve Ankara'da artıyor!

2015 Ekim sonu itibariyle geçen yılın aynı dönemine kıyasla İstanbul'da konut satışları yüzde 3 azalırken, İzmir'de yüzde 11, Ankara'da ise yüzde 13 artış yaşandı.

Media Markt İzmir’de 4. mağazasını açtı!

Perakende grubu Media Markt, İzmir’deki 4’üncü mağazasını Point Bornova AVM’de hizmete açtı. Kurum, mağazasında ziyaretçilerine 50 bine varan ürün çeşidini düşük fiyatlarla satın alma imkanı tanıyor.

media satürn izmir mağazası Haberi

media satürn izmir mağazası

Saturn'un, Media Markt'ın kardeş kuruluşu olduğunu belirten Topatan, Türkiye'deki beşinci mağazalarını bugün İzmir'de hizmete açacaklarını kaydetti. Topatan, "Türkiye'de hele de bizim sektörde kriz sinyali yok. 2012 yılında Türkiye'de 12 mağaza açacağız. 2011 yılında gerçekleştirdiğimiz büyüme stratejisini 2012'de de devam ettireceğiz" dedi.

Sabah

...