04 / 05 / 2024

MediaMarkt hilltown avm mağazası

MediaMarkt hilltown avm mağazası

MediaMarkt, aynı gün İstanbul’daki Hilltown ve Metropol AVM’de açtığı mağazalarla İstanbul’daki toplam mağaza sayısını 23’e, 27 şehirdeki mağaza sayısını ise 76’ya yükseltti.

MediaMarkt Tekirdağ'da ikinci mağazasını Tekira AVM'de açıyor!

Yatırımlarına devam eden MediaMarkt, Çorlu'dan sonra Tekirdağ'daki ikinci mağazasını yarın Tekira AVM'de hizmete açıyor.

MediaMarkt Antalya'da 4'üncü mağazasını açtı!

MediaMarkt, Antalya'daki 4'üncü mağazasının açılışını 5M Migros AVM içerisinde gerçekleştirdi. 

MediaMarkt Torium mağazası açıldı!

MediaMarkt Türkiye, 29 Ocak tarihinde İstanbul’da Torium AVM’deki mağazasını sunduğu özel indirimler kapsamında açtı.

MediaMarkt Torium mağazası yarın açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden MediaMarkt, yeni mağazasını Torium AVM'de açıyor.

Polo Global İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hilltown AVM Şubesi açıldı!

Polo Global İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hilltown AVM Şubesi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Altınyıldız Classics Karşıyaka Hilltown AVM'de mağaza açtı!

Altınyıldız Classics, Karşıyaka Hilltown AVM'de mağaza açtı. Altınyıldız Classics, yeni konseptiyle hizmet verecek.

İzmir'de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı!

İzmir’de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı. Hilltown Karşıyaka, büyük açılışla ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Açılışa özel gösteriler, 29 Ekim’e kadar devam edecek…

MediaMarkt yeni mağazasını İzmir'de açtı!

MediaMarkt, Türkiye’deki büyüme hedefleri doğrultusunda yatırım yapmaya devam ediyor. MediaMarkt, mağazalarına bir yenisini ekleyerek İzmir Hilltown AVM’de yeni mağazasını açtı…

MediaMarkt mağaza sayısını 76'ya çıkardı!

MediaMarkt, aynı gün İstanbul’daki Hilltown ve Metropol AVM’de açtığı mağazalarla İstanbul’daki toplam mağaza sayısını 23’e, 27 şehirdeki mağaza sayısını ise 76’ya yükseltti.

MediaMarkt 69. mağazasını Emaar AVM'de açtı!

MediaMarkt yeni mağazasını Emaar Alışveriş Merkezi’nde açtı. MediaMarkt'ın yeni mağazasıyla toplam mağaza sayısı Türkiye’de 69’a ulaştı.

MediaMarkt yarın Maltepe Piazza AVM'de açılıyor!

MediaMarkt, Türkiye’deki 63. mağazasını yarın Maltepe Piazza Alışveriş Merkezi'nde açacak. Açılışa özel indirimler yapılacak. 

Hilltown AVM yeşil bina sertifikasına sahip ilk AVM oldu!

İstanbul Anadolu Yakası’nda yer alan Hilltown AVM, yeşil bina sertifikasına sahip ilk AVM oldu.

Hilltown AVM'yi 3 günde 200 bin kişi ziyaret etti!

Rönesans Gayrimenkul tarafından İstanbul Küçükyalı’da inşa edilen Hilltown Alışveriş Merkezi’nin açılış konserleri kapsamında çok sayıda ünlü isim sahne aldı. Alışveriş merkezi ilk üç gününde yoğun ilgi gördü...

MediaMarkt hilltown avm mağazası Haberi

MediaMarkt hilltown avm mağazası

Teknoloji mağazası MediaMarkt, Türkiye’deki büyümesinde hız kesmeyerek, 30 Ağustos’ta İstanbul’da Hilltown ve Metropol AVM’de birer mağaza açtı. 2018 yılından bugüne kadar 11 şehirde 23 yeni mağaza açan MediaMarkt, toplam 27 ildeki mağaza sayısını 76’ya, toplam metre karesini ise 180 binin üzerine çıkardı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, 2 binden fazla çalışanıyla yılda 150 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlayan MediaMarkt, Hilltown ve Metropol AVM’deki mağazalarındaki her biri alanında uzman satış temsilcileriyle teknolojiseverlere hizmet verecek.

Elektronik perakendecilik sektöründeki uluslararası deneyimlerini, Türkiye’deki tüketicilerin alışveriş alışkanlıkları ve ihtiyaçlarıyla birleştirerek özel bir ürün yelpazesi ve müşteri deneyimi yarattıklarını dile getiren MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım, "Türkiye’deki teknolojiseverlerle buluşma noktalarımız olan mağazalarımıza yenilerini eklemeye hız kesmeden devam ediyoruz. İstanbul’da açtığımız iki mağazamızla birlikte Türkiye’nin 27 ilinde...