15 / 05 / 2024

mediaMarkt istanbul vega mağazası 

mediaMarkt istanbul vega mağazası 

Türkiye'nin önemli teknoloji perakende markalarından biri olan MediaMarkt, İstanbul Vega’da ve Üsküdar Nev Çarşı’da aynı gün içinde 2 mağaza açılışı gerçekleştirdi.

VEGA AVM İstanbul’da 500 liralık alışveriş yap, para yüklü Param Card’ı kap!

30 Eylül 2022 tarihine kadar Vega İstanbul AVM içerisinde yer alan tüm mağazalardan aynı gün içerisinde yapılan 500 Türk Lirası ve üzeri alışverişe içinde 100 Türk Lirası yüklü Param Card hediye edilecek.  Kampanya sınırlı sayıda, faydalanabilmek için acele edin…

MediaMarkt bir günde iki mağaza açtı!

Türkiye'nin önemli teknoloji perakende markalarından biri olan MediaMarkt, İstanbul Vega’da ve Üsküdar Nev Çarşı’da aynı gün içinde 2 mağaza açılışı gerçekleştirdi.

MediaMarkt bir günde 2 mağaza açacak!

Mağaza yatırımlarını hız kesmeden sürdüren MediaMarkt İstanbul Vega ve NevÇarşı mağazalarını da hizmete açıyor.

Ayakkabı Dünyası VEGA İstanbul'da mağaza açtı!

Yatırımlarına devam eden Ayakkabı Dünyası, sezonun en çarpıcı modellerini VEGA İstanbul’daki yeni mağazasında ayakkabı tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Evidea Vega İstanbul AVM mağazası 25 Eylül'de açılıyor!

Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Vega İstanbul Yatırım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Vega İstanbul Yatırım Ve Mühendislik Anonim Şirketi Abdulsamet Temel ve Bayram Aydın ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans fiyat!

Makro ve Akyapı ortaklığı iel istanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen ve 1476 konuttan oluşan Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans fiyat bilgileri ni haberimizin içinde bulabilirsiniz.

İstanbul'da kentsel dönüşümün sosyal boyutu ele alındı!

Kentsel Dönüşümün Sosyal Boyutu konulu sempozyum, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve istanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla İstanbul Ticaret Odası'nda (İTO) gerçekleştirildi.

Black Box İstanbul, Haziran'da açılıyor!

UNIQ İstanbul kompleksi içerisinde yer alacak Black Box Istanbul, Haziran'da açılıyor. Lansmanlardan moda şovlarına konserlere kadar birçok etkinliğin bulunacağı Black Box Istanbul, 5 bin 800 kişi kapasiteli tasarlandı

Black Box İstanbul Maslak nerede?

Maslak'ta konumlanan UNIQ Istanbul kompleksi içerisinde yer alan Black Box İstanbul'a metro, otobüs ve minibüs hatları ile ulaşım mümkün. Black Box İstanbul, bu yılın Haziran ayında açılacak

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu 27 Nisan'da!

Hilton Istanbul Bomonti Hotel' de düzenlenen toplantıda açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Vodafone İstanbul Yarı Maratonu' nun ilk kez düzenleneceğini hatırlattı...

Fraser Place Anthill İstanbul , Türkiye’nin Önde Gelen Daire Konseptli Oteli ödülüne aday!

Fraser Place Anthill Istanbul, World Travel Awards’ ın Dünya Seyahat Ödülleri tarafından verilen “ Türkiye’ nin Önde Gelen Daire Konseptli Oteli ” ödülüne aday olarak seçildi...

Rings İstanbul'dan faizsiz 60 ay taksit! 1+1'ler 334 Bin 250!

Rings istanbul projesi alıcılarına 1.700 liradan başlayan taksit fırsatı veriyor. Hemen teslim edilen projenin ödeme planı kapsamında 60 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor.

mediaMarkt istanbul vega mağazası  Haberi

mediaMarkt istanbul vega mağazası 

Elektronik perakendecisi MediaMarkt mağaza açılışlarına devam ediyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İstanbul Vega’da ve Üsküdar Nev Çarşı’da aynı gün içinde 2 mağaza açan MediaMarkt Türkiye, pandemi önlemleri çerçevesinde düzenlenen açılışlarda teknoloji severlere özel indirimler yaptı.

Üsküdar Nev Çarşı'da gerçekleşen mağaza açılışındaki konuşmasına yer verilen MediaMarkt Türkiye Operasyondan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi (COO) Hulusi Acar, pandemi nedeniyle mağazalarda durgunluk yaşansa da teknoloji severlere en iyi deneyimi sunmak için çalışmalarının devam edeceğini belirtti. Mağaza açılışların devam edeceğini belirten Acar,” Kovid-19 nedeniyle mağaza operasyonlarımızda yaşanan zorunlu duraksama, bizim gibi çok kanallı bir oyuncu için oldukça zordu. Bu süreçte tüketicilerimizin ihtiyaçlarına online kanallarımız üzerinden cevap verdik. Süreç boyunca bu kanallarımız oldukça başarılı bir performans sergiledi fakat MediaMarkt olarak fiziksel deneyimin öneminin farkındayız....