05 / 05 / 2024

Medicanadan kadıköye hastane

Medicanadan kadıköye hastane

Sağlık sektörü özellikle hastaneler tarafından her daim hareketli. Sağlık sektöründe yaşanan serbestleşmenin ardından özel hastane yatırımları hız kesmiyor.

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

Yalova Kadıköy'de 15.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Yalova Kadıköy Belediyesi, Yalova ilinde yer alan gayrimenkulü 15 milyon 250 bin TL'ye satıyor...

Kadıköy Erenköy'de 13 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

T.C. İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Erenköy Mahallesi, 368 ada 152 parselde yer alan dükkanı 13 milyon TL'ye satıyor...

Kadıköy Belediyesi'nin eski binası yıkılacak, yeşil alana dönüşecek!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, belediye binasının yıkılıp bu bölgeyi yeşil alana ve deprem toplanma alanına dönüştüreceklerini söyledi.

Kadıköy'de 8.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 18. İcra Dairesi, Kadıköy'de bulunan bina ve arsasını 8 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Eylül 2020 günü gerçekleşecek.

Yalova Kadıköy'de satılık 3 arsa! 14,1 milyon TL'ye!

Yalova Kadıköy Belediyesi tarafından Kadıköy'de yer alan 3 arsa 14 milyon 183 bin TL'ye satılıyor. Söz konusu taşınmazların ihalesi 6 Haziran 2018'de yapılacak.

Kadıköy Suadiye'de satılık arsa 7,9 milyon TL'ye!

İstanbul Kadıköy Suadiye Mahallesi'nde yer alan arsa, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 7 milyon 912 bin 500 TL'ye satışa sunuluyor. Arsanın ihalesi 30 Ocak 2018 tarihinde yapılacak. 

İstanbul Kadıköy'de 5.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından İstanbul ili Kadıköy ilçesi Merdivenköy Mahallesi'nde yer alan bahçeli ev 5 milyon 500 bin TL'ye ihale ediliyor.

İş GYO Kadıköy'den 40 milyon TL'ye arsa aldı!

İş GYO, Kadıköy'de yer alan 9 bin 43 metrekarelik arsanın yüzde 45'lik hissesini Tecim Yapı'dan 39 milyon 879 bin 930 TL'ye aldı. İş GYO kesinleşecek imar durumuna göre geliştirilmesi planlanan otel ve ticari alanlardan oluşacak projenin yüzde 45'ine ortak olacak.

Uplife Kadıköy ile 850 konut geliyor!

Teknik Yapı, ‘Up’ markasını fikirtepe’ye taşıyor. Uplife Kadıköy projesiyle 850 konut inşa edilecek.

Kadıköy'de insana rağmen dönüşüm olur mu?

Kadıköy'de oturmak, eskilerde gerçekten bir ayrıcalıktı. Avrupa yakasına göre çok daha sakin, çok daha yeşil alanı olan, az katlı apartmanlarla nefes alınabilecek bir yerdi Kadıköy.Eskiden öyleydi, sonra kentsel dönüşüm geldi.

Taşyapı, Kadıköy Belediyesi’ne açtığı tazminat davasını kazandı!

Kadıköy’ün önemli yeşil alanlarından Meteoroloji arsasına 4 adet gökdelen inşa eden Taşyapı, Kadıköy Belediyesi’ne açtığı tazminat davasını bilirkişi raporuyla kazandı

Uplife Kadıköy'de ön talep toplanıyor!

Teknik Yapı, ‘Up’ konseptini Fikirtepe’ye Uplife Kadıköy ile taşıyor. Bölgedeki mevcut projesi Concord İstanbul’u teslim etmeye hazırlanan şirket, yeni projeyle 650 konut daha inşa edecek

Medicanadan kadıköye hastane Haberi

Medicanadan kadıköye hastane

Sağlık sektörü özellikle hastaneler tarafından her daim hareketli. Sağlık sektöründe yaşanan serbestleşmenin ardından özel hastane yatırımları hız kesmiyor. 


Bakanlık hastane izinleri konusunda kısıtlama getirse de Türkiye'de özel hastane sayısı 2014 sonu itibariyle 556'ya ulaştı. Bunlardan 163'ü İstanbul'da. Burada da özel hastanelerin daha çok Avrupa Yakası'nda yoğunlaşıyor. Ancak son yıllarda zincir hastanelerin Anadolu Yakası'ndaki yatırımları da artmaya başladı. 


Türkiye'nin önde gelen hastane zincirlerinden olan Medicana da en son yatırımını İstanbul Anadolu Yakası'nda yapıyor. Dr. Hüseyin Bozkurt'un Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Medicana Sağlık Grubu'nun halen altısı İstanbul'da, dördü Ankara, Samsun, Konya ve Sivas'ta olmak üzere 10 hastanesi bulunuyor. Arkadaşımız Rahime Baş Uçar'ın öğrendiğine göre Medicana'nın 11'inci hastanesi ise İstanbul'da Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'na komşu olacakmış. Kızıltoprak'daki yeni hastanesinin 2016 yılının eylül ayında açılacağı...